HALKIDIKI - LETO 2020

"Zapadna Kasandra - Skala Furka, Nea Skioni, Kalitea, Siviri, Lutra"

HALKIDIKI - KASANDRA - LETO 2020

Kasandra je najzapadnije poluostrvo Halkidikija, poznato po prirodnoj lepoti, bogatom noćnom životu, godišnjim festivalima, peščanim plažama i nezaboravnim zalascima sunca iz letovališta na zapadnoj obali. Plaže Kasandre koje zapljuskuje Egejsko more su iz godine u godinu nagrađivane Plavom zastavicom. U mnogobrojnim barovima na plaži se možete se opustiti i uživati u sunčanju i celodnevnom kupanju dok vas hladi vazduh koji dopire sa Olimpa ili iz gustih borovih šuma. U Siviriju, Skala Furki i Nea Skioniju možete sa nogama u pesku oseteti duh grčkih taverni i uživati u najsvežijim morskim specijalitetima. Ukoliko više volite banjska letovališta sa izvorima termalne vode onda je Lutra pravi izbor za vas. Za one mlađe duhom, Kalitea, koja pored božanstvene plaže i mora, važi za centar noćnog života. Kada govorimo o festivalima mora se spomenuti zabavno-edukativni Festival Kasandra koji se održava tokom druge polovine jula i prve polovine avgusta meseca u amfiteatru u Siviriju. Nemojte propustiti ni festival girica u Nea Skioniju svakog prvog vikenda avgusta meseca. Posetite neko od tradicionalnih sela u unutrašnjosti poluostrva, poput Palijurija, Agia Paraskevija, Furke, Kasandrina. U glavnom gradiću, Kasandriji, svakog utorka je pijačni dan kada se možete snabdeti najraznovrsnijim domaćim proizvodima i namirnicama. Posetite vizantijske kule u Nea Fokei ili mondenskom letovalištu Sani. Ne propustite da obiđete crkvu Panagia Faneromeni, koja je locirana na pola puta između Nea Skionija i Lutre gde od 16. veka prkosi talasima i vremenu. Probajte med, masline, domaći uzo, i ostale domaće proizvode koji se proizvode širom poluostrva. Sigurni smo da u našoj ponudi možete pronaći pravu vilu za vas. Nudimo smeštaj od dvokrevetnih studija pa sve do šestokrevetnih mezoneta. Čekamo vas da zajedno realizujemo vaš odmor!

SKALA FURKAPaket aranžmani sa prevozom

Skala Furka se nalazi na oko 105km od Soluna na zapadnoj strani poluostrva Kasandra. Mesto je poznato po širokoj, dugoj peščanoj plaži koja se prostire duž celog zaliva u kome leži Skala Furka.

U našoj ponudi se nalaze najkvalitetniji i najpovoljniji studiji i apartmani, na najboljim lokacijama u Skala Furki...

Pogledaj ponudu

NEA SKIONIPaket aranžmani sa prevozom

Nea Skioni se nalazi na oko 120km od Soluna, na jugozapdnoj strani Kasandre. Smešten u podnožju šumovitih i maslinjacima prekrivenih brda Kasandre, Nea Skioni pruža osećaj i ugođaj Grčke iz prošlih vremena.

U našoj ponudi se nalaze najkvalitetniji i najpovoljniji studiji i apartmani, na najboljim lokacijama u Nea Skioniju...

Pogledaj ponudu

KALITEAPaket aranžmani sa prevozom

Kalitea se nalazi na oko 90km od Soluna i jedno je od najpoznatijih letovališta Severne Grčke. Dobila je ime po grčkoj reči 'Kalithea' što u prevodu znači lep pogled tj. vidikovac. Mesto je poznato po divnim peščanim plažama, tirkiznoj vodi, kafeima na litici sa kojih se pruža nezaboravan pogled na zaliv Toroneos i poluostrvo Sitoniju.

U našoj ponudi se nalaze najkvalitetniji i najpovoljniji studiji i apartmani, na najboljim lokacijama u Kalitei...

Pogledaj ponudu

SIVIRIPaket aranžmani sa prevozom

Siviri se nalazi na oko 100km od Soluna. Smešten je u malom zalivu iznad koga se prostire gusta borova šuma. Čuven po kvalitetu vazduha smatra se i vazdušnom banjom. Siviri karakteriše duga peščana plaža i čisto more.

U našoj ponudi se nalaze najkvalitetniji i najpovoljniji studiji i apartmani, na najboljim lokacijama u Siviriju...

Pogledaj ponudu

LUTRAPaket aranžmani sa prevozom

Lutra se nalazi na oko 125km od Soluna. Ovo poznato letovalište i banjsko odmaralište koje se nalazi na samom jugu nosi ime po grčkoj reči 'Loutro' što znači banja. Smeštena je na u malom zalivu između mora i guste borove šume.

U našoj ponudi se nalaze najkvalitetniji i najpovoljniji studiji i apartmani, na najboljim lokacijama u Lutri...

Pogledaj ponudu

POLIHRONOPaket aranžmani sa prevozom

Polihrono jedno od omiljenih grčkih letovališta Nalazi se na istočnoj obali poluostrva Kasandra između mesta Kriopigi i letovalista Hanioti. Naselje je udaljeno oko 95 kilometara od Soluna.

U našoj ponudi se nalaze najkvalitetniji i najpovoljniji studiji i apartmani, na najboljim lokacijama u Polihronu...

Pogledaj ponudu

HANIOTIPaket aranžmani sa prevozom

Hanioti – se nalazi na 105 km od Soluna, na prvom prstu poluostrva Halkidiki. Skriveni raj među četinarima, uz samu obalu kristalno čistog mora. Ovo ekskluzivno mesto odiše kosmopolitskom atmosferom.

U našoj ponudi se nalaze najkvalitetniji i najpovoljniji studiji i apartmani, na najboljim lokacijama u Haniotiju...

Pogledaj ponudu