LETO NA PALIĆU

Palić, Subotica, Ludaško jezero uz fakultativne posete vinariji Zvonko Bogdan,
Banji Mako, Ergeli Lipicanera i vinariji Dibonis
6 dana / 5 noćenja, autobusom

atina putovanje

LETO NA PALIĆU 2020

1. dan - BEOGRAD – PALIĆ

Okupljanje putnika na Novom Beogradu, preko puta TC “UŠCE”, kod okretnice autobusa 60 (pored Brankovog mosta) u 09:00. Polazak iz Beograda. Putovanje ka Paliću i odlazak do kompleksa „Majkin Salaš“. Smeštaj u sobe. Posle podne rezervisano je za obilzak salaša, njegove ekonomije i životinja, Piće dobrodošlice na malom jezeru koje se nalazi uz sam salaš, u gde možete uživati u šetnji. Slobodno vreme za uživanje u šetnji ili kupanje u bazenu u dvorištu salaša (u zavisnosti od vremenskih prilika). Noćenje.

2. dan - PALIĆ – JEZERO - *VINARIJA ZVONKO BOGDAN

Doručak. Šetnja kraj Palićkog jezera. Obilazak muškog i ženskog štranda. Slobodno vreme za obilazak zoološkog vrta, kafu ili šetnju. Fakultativna poseta Vinariji Zvonko Bogdan, obilazak vinarije uz degistaciju 3 vrste vina. Povratak na salaš. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan - SUBOTICA – LUDAŠKO JEZERO – PALIĆ

Doručak. Kratka vožnja do *Subotice i obilazak centra grada. Poseta Gradskoj kući i sinagogi. Slobodno vreme za ručak i šetnju. Odlazak do Ludaškog jezera(10 minuta vožnje od Palića). Poseta vizitorskom centru. Povratak na Palić i slobodno vreme kraj jezera ili na salašu, po vašem izboru. Noćenje.

4. dan - KELEBIJA - PALIĆ

Doručak. Fakultativno: polazak ka Kelebiji, i obilazak ergele Lipicanera. Povešćemo Vas da vidite kobile i ždrebad na pašnjaku, mlade pastuve i omice u slobodnim ispustima. Nakon obilaska, vozićemo se fijakerima po uređenom parku ergele i borovoj šumi Vile Majur. Svi koji budu želeli, uz iskusne instruktore, jahaće mirne i poslušne konje u parku ergele. Povratak na Palić i slobodno vreme kraj jezera ili na salašu, po vašem izboru. Dolazak u večernjim časovima. Noćenje.

5. dan - SEGEDIN - MAKO – PALIĆ

Doručak. Fakultativni odlazak do Mađarske: Polazak za Segedin. Razgledanje grada u pratnji vodiča. Slobodno vreme ili šoping u TC Arkad nedaleko od centra grada. Odlazak do banje Mako 4* . Kupanje u otvorenim i zatvorenim bazenima, korišćenje saune i ostalih sadržaja prema individualnom interesovanju. Boravak u banji do kasnih popodnevnih časova (oko 18:30h) Povratak na Palić. Oproštajno veče uz tamburaše. (Svake subote uveče u restoranu salaša uživo sviraju tamburaši.)Noćenje.

6. dan - VINARIJA DIBONIS – BEOGRAD

Doručak. Napuštanje Majkinog salaša. Fakultativna poseta Vinariji DIBONIS, na Paliću, i degustacija 3 vrste vina i 3 vrste rakije. U restoranu vinarije moguće je poručiti i čuvani riblji paprikaš. Slobodno vreme za šetnju kraj jezera Polazak za Beograd. Dolazak u večernjim časovima.


smeštaj Majkin Salaš cena bez doručka
autobuski prevoz € 169
sopstveni prevoz € 149
deca do 12 godina
autobuski prevoz € 152
sopstveni prevoz € 132
Popusti i doplate deca do 12 godina starosti imaju 5% popusta
deca do 2 godine starosti ukoliko ne koriste sedište u autobusu i ležaj u hotelu mogu boraviti besplatno
doplatu za polupansion – 1150 dinara po danu – plaća se na licu mesta
doplata za doručak – 400 dinara po danu – plaća se u agenciji
doplatu za 1/1 sobu - na upit

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO

Vanlinijski prevoz kombijem, minibusom ili autobusom (visokopodni ili dabldeker, a/v opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja
Obilazak Subotice, Palića, gradske kuće i Ludaškog jezera prema programu
Piće dobrodošlice u Majkinom salašu
Usluge vodiča u svakom autobusu
5 noćenja na Majkinom salašu (1/2 ,1/2+1 sobe, 1/3 i ¼ sobe)
Boravišnu taksu i hotelsko osiguranje
Troškove organizacije putovanja
Rezervaciju stola u restoranu salaša za veče uz tamburaše

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO

Međunarodno zdravstveno osiguranje, oko 1 €
Individualne troškove putnika
Fakultativni izleti

Cene i meni ručka

Obilazak Segedina i Banje Mako ( u zavisnosti od situacije na granici )
Obilazak vinarije Zvonko Bogdan, vinograda, i podruma sa degustacijom 3 vrste vina – 1000 din;
Obilazak vinarije Dibonis i podruma sa degustacijom 3 vrste vina – 1000 din;
Ručak u Kelebiji, i u restoranu vinarije Dibonis – po 1000 dinara
Izlet do ergele Kelebija (obilazak ergele sa vodičem, jahanje konja i vožnja fijakerima) 800 din;Uslovi plaćanja plaćanja

Cene su izražene u evrima, a plaćanje je iskljucivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu narodne banke na dan plaćanja, u skladu sa sledecim uslovima:
Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih kartica banke Intesa mogućnost plaćanja na maksimalno 2 rate bez kamate.
preko računa


Načini plaćanja

Prilikom rezervacije, plaća se akontacija u iznosu od 30%, ostatak najkasnije 10 dana pre puta (gotovinski ili platnim karticama)
Prilikom rezervacije, plaća se akontacija u iznosu od 30 %, ostatak na rate deponovanim čekovima, poslednja rata 2 meseca posle realizovanog putovanja.
Platnim karticama – VISA, VISA ELECTRON, MASTER, MAESTRO, DINA, u skladu sa naznačenim uslovima plaćanja.


Napomena za prtljag

Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…) Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. U slučaju rezervacije više od 9 mesta istovremeno, molimo vas da kontaktirate našu poslovnicu za popuste, kako bi sa agencijom proverili da li ima dovoljno mesta. Ovaj program rađen je na bazi 40 putnika koji plaćaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.


Studiji i apartmani | Dasija, ostrvo Krf