Palić, ergela Kelebija i Subotica jednodnevni izlet

07/03/2021


PALIĆ JEDNODNEVNI IZLET

Palić jezero i naselje istog imena nalazi se 8 km od Subotice. Prelepe građevine s početka 20. veka, raskošni parkovi, jezero, neuobičajeno spokojstvo i mir čine Palić idealnim mestom za odmor. Čuveni Palićki ZOO vrt je poznat ne samo po svojoj bogatoj kolekciji biljaka i životinja, već i humanom pristupu kada je smeštaj životinja u pitanju.

BEOGRAD – PALIĆ- SUBOTICA-KELEBIJA-BEOGRAD

Okupljanje putnika je u 06:00h. Polazak iz Beograda u 06:30h, sa Novog Beograda, sa stanice gradskog autobusa (autobus 60) pored Brankovog mosta (preko puta TC Usce, pored skejt parka). Putovanje ka Paliću i šetnja pored *Palićkog jezera – Ženski Štrand, park, vodotoranj...
Fakultativna poseta *vinariji Zvonko Bogdan i degustacija 3 vrste vina. Palićko vinogorje je već 2000 godina tradicionalni vinarski kraj. Tu lepu tradiciju nastavlja Vinarija Zvonko Bogdan. Nalazi se na istočnoj obali jezera i izgrađena je u stilu secesije, karakterističnom za Palić. Enterijer vinarije je uređen po uzoru na francuske vinske zamkove, i opremljen najmodernijom francuskom tehnologijom.
Kratka vožnja do *Subotice i obilazak centra grada. Fakultativna poseta Gradskoj kući. Slobodno vreme za ručak.
Polazak ka Kelebiji, i obilazak ergele Lipicanera. Povešćemo Vas da vidite kobile i ždrebad na pašnjaku, mlade pastuve i omice u slobodnim ispustima. Nakon obilaska, vozićemo se fijakerima po uređenom parku ergele i borovoj šumi Vile Majur. Svi koji budu želeli, uz iskusne instruktore, jahaće mirne i poslušne konje u parku ergele. Polazak za Beograd. Dolazak u večernjim časovima.


Cena aranžmana 2.800,00
Snižena cena aranžmana 2.390,00

ARANŽMAN OBUHVATA

Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, a/v opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja;
Obilazak Subotice, Palića i ergele Kelebija prema programu;
Ulaznice za ergelu Kelebija (obilazak ergele sa vodičem, jahanje konja i vožnja fijakerima);
Usluge vodiča u svakom autobusu;
Troškove organizacije putovanja;

ARANŽMAN NE OBUHVATA

Fakultativne izlete:
- Obilazak Gradske kuće u Subotici – 300 din (Dodatno: obilazak tornja sa vidikovcem – 200 din);
- Obilazak vinarije Zvonko Bogdan, vinograda, i podruma sa degustacijom 3 vrste vina – 900 din;
- Samo obilazak vinarije, bez degustacije – 400 din;
Individualne troškove putnika.Uslovi plaćanja plaćanja

Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih kartica banke Intesa mogućnost plaćanja na maksimalno 2 rate bez kamate.
preko računa


Načini plaćanja

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa na dan uplate

Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana
Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA MAYAK TOURS-a
Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina


Napomene

Cene fakultativnih izleta su podložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr., gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Ovaj program rađen je na bazi 45 putnika koji plaćaju punu cenu.


Studiji i apartmani | Dasija, ostrvo Krf