SARAJEVO i AVAZ TORANJ

05.-07. mart 2021.


SARAJEVO i AVAZ TORANJ sa fakultativnim obilaskom Vrela Bosne
izlet autobusom / 3 dana/ bez noćenja

1. dan

Sastanak putnika u 23:30, na Novom Beogradu - stanica autobusa 60, pored Brankovog mosta i preko puta TC Ušće (pored Skejt parka). polazak iz Beograda u 00:00h Noćnja Vožnja preko Srbije.

2. dan

Prelazak u BiH i vožnja do Sarajeva. Dolazak u jutarnjim satima.
Odlazak do Avaz tornja, najviše zgrade u Sarajevu i uživanje u pogledu na grad sa 140 metara visine. Vreme za kafu ili sok u restoranu na vidikovcu tornja.
Pešačka tura razgledanja grada sa lokalnim vodičem - Saraj, Vjećnica, Inat kuća, Latinska ćuprija, katedrala i srpska Saborna crkva, večna vatra, Gazi Husref begova džamija iz XVI veka, odlazak do Baščaršije, Morića Hana i kazandžiluka.
Slobodno vreme za uživanje, ručak i šetnju Baščaršijom. (predlog za ručak – čuveni ćevapi kod Ferhatovića!)

U poslepodnevnim časovima, fakultativni odlazak do vrela Bosne, poznatog parka prirode. Vrelo Bosne je splet nekoliko kraških izvora na nadmorskoj visini od 492m u podnožju planine Igman. Tradicionalno izletište Sarajlija je uređeno sa brojnim pešačkim stazama i mostićima preko nekoliko potoka i ostrva između njih. Povratak u Sarajevo i sastanak grupe na dogovorenom mestu u blizini Baščaršije.

Polazak ka Srbiji u večernjim časovima uz pauze za kafu i odmor i nastavak vožnje ka Beogradu. Dolazak u Beograd. Kraj programa.


CENA ARANŽMANA IZNOSI
13.-15.02.2021 redovna cena € 31 snižena cena € 21
05.-07.03.2021 redovna cena € 31 snižena cena € 21

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO

Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja;
Usluge licenciranog turističkog vodiča tokom trajanja putovanja;
Odlazak na vidikovac na vrhu Avaz tornja (prevoz, ulaznice)
Pešačka tura u Sarajevu sa lokalnim vodičem
Troškove organizacije putovanja;

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO

Fakultativni izleti:
- Obilazak i ulaznice za park prirode “Vrelo Bosne” - 5 EUR (650 RSD),
- Piće u restoranu sa vidikovcem na tornju – (1 do 2 evra prema cenovniku kafe bara)

Međunarodno putno zdravstveno osiguranje sa uključenim pokrićem za Covid 19
Individualne troškove putnika.Uslovi plaćanja plaćanja

Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih kartica banke Intesa mogućnost plaćanja na maksimalno 2 rate bez kamate.
preko računa


Načini plaćanja

Prilikom rezervacije, plaća se akontacija u iznosu od 30%, ostatak najkasnije 15 dana pre puta (gotovinski ili platnim karticama)
Plaćanje karticom:VISA, MASTER, MAESTRO, DINA(isti uslovi kao gotovinsko plaćanje- akontacija 40%, ostatatak 10 dana pre početka putovanja)
Preko računa- uz profakturu izdatu od strane MAYAK TOURS-a


Napomene

Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)
Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
U slučaju rezervacije više od 5 mesta istovremeno, molimo vas da kontaktirate našu poslovnicu kako bi proverili da li ima dovoljno mesta.
Ovaj program rađen je na bazi 45 putnika koji plaćaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.