Tragom srpskih vampira

jednodnevni izlet autobusom

atina putovanje

Tragom srpskih vampira

PROGRAM PUTOVANJA

Okupljanje putnika na Novom Beogradu, kod stajališta gradskog prevoza kod skejt parka preko puta TC Ušće (pored Brankovog mosta) u 07:30h. Putovanje ka Lajkovcu i odlazak u mesto Markova crkva, u posetu Kumovoj vodenici. Na reci Toplici, ovo je jedna od najstarijih ali i najpoznatijih (gledali ste je u seriji „Vuk Karadžić“ ili dečijoj emisiji „Priče iz Nepričave“) vodenica u ovom kraju. Pauza za odmor, uz mogućnost kupovine domaćeg brašna. Pauza za kafu i rakiju.

Uspon na Divčibare i vidikovac sa koga se pri lepom danu vidi čak Durmitor u Crnoj Gori, ali i Tornik na Zlatiboru. Eventualno, degustacija čuvenog “šejka od maline”.

Blagotvorni uticaj klime Divčibara među prvima je zapazio knez Miloš, dolazeći zbog poslova vezanih za tov stoke. Boraveći na planini preko leta, knez se odmarao, okružen lepotom Divčibara, u ”gospodarskim kolebama”. Divčibare su se razvile u planinsko- turističko mesto, pogodno za turizam jer je blizu Beograda, Valjeva, Šapca, Čačka, pa i nekih vojvođanskih gradova. Nadmorska visina je oko 1000 metara, obilje vode, šume i trave, vrlo laka prohodnost koja omogućuje šetnje u svim pravcima.

Šetnja Tešnjarom. Tešnjar je stara, čaršija formirana još u turska vremena i proteže se duž desne obale Kolubare. Idući tom kaldrmom, prolazeći pored niskih bondručkih građevina, još može se osetiti duh orijentalne tržnice i pazariti u nekoj od radionica starih zanatlija: voskara, sarača, grnčara, tkača, kazandžija. Slobodno vreme za odmor ili ručak (Fakultativno). Povratak za Beograd. Dolazak u večernjim satima.


termin putovanja redovna cena
first minute cena
28. jun 1,900.00 1,490.00
18. jul 1,900.00 1,490.00
02. i 23. avgust 1,900.00 1,490.00
13. septembar 1,900.00 1,490.00
04. oktobar 1,900.00 1,490.00

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO

Prevoz modernim, visokopodnim turističkim autobusom sa audio-video opremom, klimom, kapaciteta do 55 sedišta
Usluge vodiča u svakom autobusu
Doručak (projara sa sirom i kajmakom)
Troškove organizacije putovanja

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO

Fakultativni izleti
Individualni troškovi putnika

Fakultativni izleti

Kafa, kisela voda ili domaća rakija u Kumovoj vodenici - „koliko daš“
Frape od malina na Divčibarama - 400 RSD
Ručak u restoranu u Valjevu – "a la cart" prema individualnim željama putnikaUslovi plaćanja plaćanja

Cene su izražene u evrima, a plaćanje je iskljucivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu narodne banke na dan plaćanja, u skladu sa sledecim uslovima:
Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih kartica banke Intesa mogućnost plaćanja na maksimalno 2 rate bez kamate.
čekovima građana na maksimalno 2 rate
preko računa


Načini plaćanja

Prilikom rezervacije, plaća se akontacija u iznosu od 30%, ostatak najkasnije 10 dana pre puta (gotovinski ili platnim karticama)
Prilikom rezervacije, plaća se akontacija u iznosu od 30 %, ostatak na rate deponovanim čekovima, poslednja rata 2 meseca posle realizovanog putovanja.
Platnim karticama – VISA, VISA ELECTRON, MASTER, MAESTRO, DINA, u skladu sa naznačenim uslovima plaćanja.


Napomena za prtljag

Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…) Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. U slučaju rezervacije više od 9 mesta istovremeno, molimo vas da kontaktirate našu poslovnicu za popuste, kako bi sa agencijom proverili da li ima dovoljno mesta. Ovaj program rađen je na bazi 40 putnika koji plaćaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.


Studiji i apartmani | Dasija, ostrvo Krf