KONAČIŠTE SUNCE - ZLATIBOR

Smeštaj na Zlatiboru - LETO 2020


Konačište „Sunce“, se nalazi na lepoj i mirnoj lokaciji, u blizini naselja Sloboda, 500 metara (10 minuta laganog hoda) od Kraljevog trga, hotela Palisad i jezera. Objekat se nalazi između naselja Sloboda i Titove vile. Raspolaže sa 85 ležaja, raspoređenih u 26 smeštajnih jedinica (21 soba i 5 apartmana). U ponudi su prostrane dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne sobe, kao i petokrevetni apartmani. Sve smeštajne jedinice poseduju kupatila sa tuš kabinom, LCD televizor, uz besplatnu kablovsku televiziju, garderober i bežični internet.Večina soba poseduje terasu. Gostima je na raspolaganju restoran i kafe bar sa domaćam kuhinjom i specijalitetima na trećem spratu, sa širokim pogledom na zlatiborske vrhove i Čigotu, kao i lobi bar u prizemlju. Svim gostima, obezbeđen je besplatan parking, 24 časa pod video nadzorom. U objektu Konaciste SUNCE možete igrati stoni tenis.

1. dan BEOGRAD – ZLATIBOR - STOPIĆA PEĆINA (fakultativno)

Polazak iz Beograda oko 7:00 h (tačno mesto i vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje SMS poruku sa svim detaljima polaska, ukoliko ne dobijete poruku dan pred putovanje do 14h obavezno kontaktirajte agenciju). Vožnja autoputem preko Čačka i Užica. Dolazak na Zlatibor. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Mogućnost fakultativnog izleta do jedne od najvećih atrakcija u užičkom kraju - Stopića pećina sa vodopadima. Prva speleološka istraživanja ove pećine obavio je naš veliki istraživač Jovan Cvijić, a turistički deo pećine ima nekoliko atraktivnih elemenata, kao što su: prostrani ulaz, otvori na tavanici, siparska kupa “Pseće groblje”, vodopad “Izvor života” i niz bigrenih kada. Pećina ima impresivni ulaz visine 18 i širine 35 metara, a nalazi se na 711,18 metara nadmorske visine. Njena glavna atrakcija je podzemni vodopad, visok 10 metara. Za posetioce je uređen ulazni deo dužine nekoliko stotina metara koji obuhvata Svetlu dvoranu, Tamnu dvoranu i Dvoranu sa kadama. Obilazak pećine i svih njenih atrakcija. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.

2. dan ZLATIBOR - MOKRA GORA (fakultativno) - ŠARGANSKA OSMICA (fakultativno) - DRVENGRAD (fakultativno)

Doručak. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog obilaska Mokre Gore, Šarganske osmice i Drvengrada. Dolazak na Mokru goru i vožnja Šarganskom osmicom, kojom se od Mokre Gore do stanice Šargan Vitasi prolazi kroz 22 tunela i preko pet mostova. Za vreme vožnje imaćete priliku da sa nekog od pet vidikovaca sagledate bogatstvo i lepote prirode ovoga kraja. Nakon vožnje i ove nezaboravne avanture očekuje nas poseta Drvengradu, izgrađenog na brdu Mećavnik po zamisli filmskog reditelja Emira Kusturice za potrebe snimanja filma „Život je čudo“. Drvengrad ima sve što treba da ima jedan gradić od crkve, kafića i restorana, a posebno je zanimljivo što svaka ulica pa i drvena kućica ima svoje ime i to po nekoj poznatoj ličnosti iz filma, književnosti ili muzike. Povratak na Zlatibor. Slobodno vreme. Večera. Noćenje.

3. dan ZLATIBOR – UVAC (fakultativno)

Doručak. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog obilaska prirodnog rezervata Uvca. Odlazak do kampa rendžera na ulazu u prirodni rezervat kanjona reke Uvac. Ukrcavanje u čamce i vožnja kroz meandre reke Uvac, uz razgledanje gnezda beloglavog supa. Obilazak Ledene pećine, do čijeg ulaza se može stići samo sa reke. Dolazak na vidikovac gde ćete imati prilike da se susretnete sa ogromnim lešinarima u letu, a meandri Uvca će vam se ukazati u svoj svojoj lepoti. Povratak na Zlatibor. Slobodno vreme. Večera. Noćenje.

4. dan ZLATIBOR – VIŠEGRAD (fakultativno)

Doručak. Slobodno vreme ili fakultativno odlazak u Višegrad. Obilazak manastirskog kompleksa Dobrun. Dolazak u Višegrad. Obilazak grada uz pratnju vodiča: Trg palih boraca, obilazak starog mosta, čuvene ''ćuprije na Drini''… Obilazak Andrićgrada. Slobodno vreme. Fakultativno vožnja Drinom u trajanju od oko 40 minuta (polazak ispod mosta i panaromsko razgledanje Andrićgrada sa vode). Povratak na Zlatibor. Slobodno vreme. Večera. Noćenje.

5. dan ZLATIBOR – EL PASO CITY (fakultativno)

DORUČAK. SLOBODNO VREME ILI MOGUĆNOST FAKULTATIVNOG IZLETA EL PASO CITY. TEMATSKI PARK EL PASO CITY (PRELAZ) DOBIO JE NAZIV PO ISTOIMENOM POGRANIČNOM GRADU U SJEDINJENIM AMERIČKIM DRŽAVAMA. KAO ŠTO REKA RIO GRANDE, ČINI PRIRODNU GRANICU IZMEĐU SAD I MEKSIKA, TAKO I REKA KOJA PROTIČE KOMPLEKSOM EL PASO CITY-JA NA ZLATIBORU, DELI DVE TEMATSKE CELINE NA AMERIČKI I SRPSKI DEO. ISTOVREMENO OVO JE I MESTO SUSRETA DVE KULTURE. SA JEDNE STRANE REKE NALAZI SE KAUBOJSKI GRAD I INDIJANSKO SELO, DOK JE NA DRUGOJ OBALI SMEŠTEN SRPSKI DEO SA CRKVOM I SIMPATIČNIM ZLATIBORSKIM ZASEOKOM. PROLASKOM KROZ EL PASO CITY DOŽIVEĆETE DVA RAZLIČITA PODNEBLJA U ISTOM VREMENSKOM PERIODU OD 1865. DO 1890. GODINE, ALI NA RAZLIČITIM KRAJEVIMA SVETA.PROSTRANI TEMATSKI PARK POSETIOCIMA NUDI NIZ ATRAKCIJA KOJE SU PODELJENE U NEKOLIKO AMBIJENTALNIH CELINA: KAUBOJSKI GRAD, INDIJANSKO SELO, ZLATIBORSKI ZASEOK. SLOBODNO VREME U EL PASO CITY-JU. POVRATAK U HOTEL. SLOBODNO VREME. VEČERA. NOĆENJE.

6. dan ZLATIBOR – BEOGRAD

Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vreme za uživanje u lepotama Zlatibora. Polazak za Beograd u popodnevnim časovima. Dolazak u Beograd u kasnijim večernjim satima zavisno od uslova na putu. Kraj programa.

Konačište Sunce

DVOKREVETNA, TROKREVETNA

 (1/2, 1/3, porodične sobe 4-7 osoba)

JEDNOKREVETNA (1/1)

TERMIN PUTOVANJA

SPECIJALNA CENA

CENA PO OSOBI

SPECIJALNA CENA

CENA PO OSOBI

15.09.-20.09.2020.

15.900 RSD

21900 RSD

18.900 RSD

24900 RSD

06.10.-11.10.2020.

15.900 RSD

21900 RSD

18.900 RSD

24900 RSD


CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI

Stopića Pećina sa vodopadima – 800 RSD (CENA UKLJUČUJE ULAZNICU ZA PEĆINU I OBILAZAK VODOPADA)

Mokra Gora, Šarganska Osmica i Drvengrad – 2100 RSD (CENA UKLJUČUJE VOŽNJU ŠARGANSKOM OSMICOM I ULAZNICU U DRVENGRAD)

Uvac – 2600 RSD (CENA UKLJUČUJE  ULAZNICU ZA REZERVAT PRIRODE, VOŽNJU ČAMCIMA NA UVCU, ULAZNICU ZA LEDENU PEĆINU )

Višegrad – 1400 RSD, Vožnja Drinom u trajanju od 40 min – 400 RSD

El Paso City – 800 RSD (CENA UKLJUČUJE ULAZNICU U EL PASO CITY)

Napomene u vezi fakultativnih izleta
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cene fakultativnih izleta su po osobi, minimum za realizaciju izleta je 20 putnika. Cena izleta se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije. Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica za muzeje i lokalitete, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta... Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, vremenskih uslova, rasporeda plovidbe brodova i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u evrima, ino partneru ili pratiocu grupe.Prevoz turističkim autobusom na relacijama navedenim u programu
Smeštaj u hotelu prema programu u standardnim 1/2 i 1/3 sobama, i porodičnim sobama (4 do 7 osoba), na bazi 5 polupansiona (doručak i večera)
Usluge turističkog vodiča - pratioca grupe tokom putovanja
Troškove organizacije, vođenja i realizacije aranžmana

Obaveznu boravišnu taksu, koja se plaća na recepciji hotela – 120,00 RSD po noćenju po osobi za odrasle osobe; 60,00 RSD po noćenju po osobi za osobe od 7 do 15 godina
Fakultativne izlete i individualne troškove
Ostale nepomenute usluge

Popusti:

Za sopstveni prevoz 5.000,00 RSD
Deca do 6,99 godina borave gratis, u pratnji dve punoplative odrasle osobe. Ostvaruju 50% popusta na redovnu cenu obroka.
Deca od 7 do 14,99 godina ostvaruju popust 50% na redovnu cenu smeštaja i obroka.CENOVNIK USLUGE NOĆENJA

STRUKTURA SOBE

CENA PO OSOBI, PO NOĆENJU

Jednokrevetna soba

2.800,00 RSD

Dvokrevetna soba

1.800,00 RSD

Trokrevetna soba

1.600,00 RSD

Porodična soba
minimum 4, maksimum 7 odraslih osoba

1.400,00 RSD

CENOVNIK USLUGE – SPECIJALNA PONUDA NA 3 NOĆENJA

STRUKTURA SOBE

CENA PO OSOBI ZA 3 NOĆENJA

Jednokrevetna soba

6.700,00 RSD

Dvokrevetna soba

4.300,00 RSD

Trokrevetna soba

3.800,00 RSD

Porodična soba
minimum 4, maksimum 7 odraslih osoba

3.300,00 RSD

CENOVNIK USLUGE – SPECIJALNA PONUDA NA 5 NOĆENJA

STRUKTURA SOBE

CENA PO OSOBI ZA 5 NOĆENJA

Jednokrevetna soba

9.800,00 RSD

Dvokrevetna soba

6.300,00 RSD

Trokrevetna soba

5.600,00 RSD

Porodična soba
minimum 4, maksimum 7 odraslih osoba

4.900,00 RSD

CENOVNIK USLUGE – SPECIJALNA PONUDA NA 7 NOĆENJA

STRUKTURA SOBE

CENA PO OSOBI ZA 7 NOĆENJA

Jednokrevetna soba

11.700,00 RSD

Dvokrevetna soba

7.500,00 RSD

Trokrevetna soba

6.700,00 RSD

Porodična soba
minimum 4, maksimum 7 odraslih osoba

5.900,00 RSD


CENOVNIK – DODATNE USLUGE

VRSTA USLUGE

CENA PO OSOBI

Doručak

400,00 RSD

Ručak

500,00 RSD

Večera

600,00 RSD

Način plaćanja

Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
Odloženo plaćanje na rate: 40% prilikom rezervacija, ostatak (60%) na 3 jednake mesečne rate, čekovima građana, realizacija svakog 10., 20. ili 30. u mesecu
Plaćanje karticama: Visa, Master, Maestro, Dina
Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije MAYAK TOURS

Napomene

Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
Od momenta prijavljivanja, stvaraju se administrativni troškovi organizatora putovanja. SAT Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.
Službenik agencije organizatora niti posrednika nije ovlašćen da utvrdjuje validnost putnih i drugih isprava i dokumenata.
Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.
Međunarodno putno zdravstveno osiguranje nije uračunato u cenu aranžmana (izdaje se u agenciji, na zahtev putnika). PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OVU VRSTU OSIGURANJA. Svu odgovornost i eventualne posledice zbog ne posedovanja polise osiguranja tokomputovanja snosi putnik.
Posebni zahtevi putnika u vidu MOLBE a koji su mimo usluge iz cenovnika i koji se dodatno ne naplaćuju, posebno se ne garantuju. Organizator će pokušati da udovolji želji svakog od putnika ukoliko je u mogućnosti.
Za sve informacije date usmenim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i ličnim stvarima u toku trajanja putovanja. Ostavljanje stvari od vrednosti u hotelskim sobama nije preporučljivo, jer hotelijer ne odgovaraju za iste. U slučaju kradje, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašćenih siguravajućih kuća..
Opisi hotela su sastavni deo cenovnika (obavezno uzeti u agenciji ukoliko nisu priloženi uz program)
Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta. Organizator putovanja ne može garantovati smeštaj po tipu i sadržaju sobe, tj. usluge koje nisu predvidjene programom putovanja a koje se dodatno NE NAPLAĆUJU (npr. smeštaj u apartmanu, konektovanim sobama, family sobama, balkon, terasa, pušačka soba, spratnost, francuski ležaj…).
Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru objekata,organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata. Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fen za kosu, internet...)
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 16:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09:00 časova. Svaka soba iz ove ponude je standardne kategorije, ima tuš/WC. Smeštaj je u sobama koje su dvokrevetne (1/2) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (1/2 + 1), namenjene za smeštaj treće osobe. Sobe sa pomoćnim ležajem su manje komforne, a treći ležaj može biti standardnih ili manjih dimenzija (npr. fotelja ili sofa na razvlačenje).
Objašnjenje: kontinentalni doručak je slano – slatki doručak sa čajem ili kafom koji se poslužuje u ograničenim količinama. Kontinentalni švedski sto je manji izbor slano – slatkih namirnica koje se služe za doručak po principu samoposluživanja.
Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili u zakonu predviđenim slučajevima.
MOLIMO VAS DA PAŽLJIVO PROČITATE OPŠTE USLOVE PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA -Organizator putovanja SAT Travel poseduje licencu OTP br. 71/2020, kategorija A 25 i aktivna je članica YUTA. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora usklađeni sa YUTA standardima. Turističak Agencija Mayak tours nastupa u svojstvu subagenta. Cenovnik 2 od 29.07.2020.god.


Studiji i apartmani | Paralija, Olimpska regija