Dan zaljubljenih na ZLATIBORU

07. mart 2021. - 1 dan, izlet autobusom


Dan zaljubljenih na ZLATIBORU

Zlatibor je planina i park prirode u Zapadnoj Srbiji. Najviši vrh Zlatibora је Tornik (1.496 m), a prosečna nadmorska visina je oko 1.000 metara. Planina je popularna za odmor i u letnjem i u zimskom periodu, a poznata je i kao klimatsko lečilište, tj. kao vazdušna banja. Administrativni centar Zlatibora je varošica Čajetina.

07.03.2021. - izlet / 1 dan / autobusom

Okupljanje putnika u 07:30h. Polazak u 07:45h sa Novog Beograda, od stanice gradskog autobusa (autobus 60) pored Brankovog mosta (preko puta TC Ušće, pored skejt parka). Vožnja autobusom prema Zlatiboru, uz usputnu pauzu u Čačku. Posle pauze, nastavak putovanja prema Zlatiboru. Dolazak na Zlatibor i pauza za kafu i šetnju.
Fakultativni odlazak do gondole i vožnja do Tornika.
"Zlatna gondola" - Na Zlatiboru je pre kratkog vremena otvorena najduža panoramska ''Gold gondola'', ukupne dužine devet kilometara koja povezuje centar Zlatibora sa vrhom Tornik. Gondola je francuske proizvodnje i imaće kapacitet 600 putnika na sat, u 55 kabina sa po 10 mesta.
Povratak uz usputnu pauzu u Čačku. Dolazak u Beograd u večernjim satima.

CENA ARANŽMANA IZNOSI
07.03.2021 cena 2,000.00

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO

Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja;
Usluge licenciranog turističkog vodiča tokom trajanja putovanja;
Obilaske prema programu;

Troškove organizacije putovanja;

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO

Karta za vožnju Šarganskom osmicom (900 din po osobi – obavezne uplate u agenciji prilikom uplate aranžmana. Deca od 6 do 14 godina plaćaju Šargansku osmicu 450 RSD. Deca do 6 godina ne plaćaju kartu za Šargansku osmicu i nemaju mesto za sedenje u vozu;);
Ulaznica za Mećavnik (250 din po osobi, deca do 14 plaćaju 100 din – obavezne uplate u agenciji prilikom uplate aranžmana);
Individualne troškove putnika.Uslovi plaćanja plaćanja

Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih kartica banke Intesa mogućnost plaćanja na maksimalno 2 rate bez kamate.
preko računa


Načini plaćanja

Prilikom rezervacije, plaća se akontacija u iznosu od 30%, ostatak najkasnije 15 dana pre puta (gotovinski ili platnim karticama)
Plaćanje karticom:VISA, MASTER, MAESTRO, DINA(isti uslovi kao gotovinsko plaćanje- akontacija 40%, ostatatak 10 dana pre početka putovanja)
Preko računa- uz profakturu izdatu od strane MAYAK TOURS-a


Napomene

Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…) Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.

Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. U slučaju rezervacije više od 5 mesta istovremeno, molimo vas da kontaktirate našu poslovnicu za popuste, kako bi sa agencijom proverili da li ima dovoljno mesta. Program putovanje rađen je na bazi 40 putnika koji plaćaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.