Trajanje: 26.04. - 03.05.2018.- 8 dana / 3 noćenja
Lokacija: Milano - Ljoret de Mar - Barselona - Verona
Cena: u pripremi
Rezerviši
 • Barselona 1. maj
  26.04.2018. – 03.05.2018. (8 dana / 3 noćenja / polupansion)
  Cena aranžmana 199€
  PROGRAM PUTOVANJA:

  1.DAN – 26.04.2017. – BEOGRAD – MILANO
  Sastanak na parkingu preko puta OTC Buvljak u 17:30h. Polazak iz Beograda u 18h. Noćna vožnja do Milana, preko Hrvatske i Slovenije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

  2.DAN – 27.04.2017.-MILANO
  Dolazak u Milano. Glavni grad italijanske provincije Lombardija, Milano je i najbogatiji i najrazvijeniji grad Italije sa kulturnim i istorijskim spomenicima. Razgledanje grada: zamak Sforca, Milanska katedrala, Galerija Vitorija Emanuela, Milanska skala.Trg Duomo koji nosi ime po slavnoj i veličanstvenoj Katedrali- remek delu gotske umetnosti i jedan od najvećih znamenitosti Italije.U Milanu se nalazi i jedna od najčuvenijih Opera na svetu poznata pod imenom „della Scala“.Slobodno vreme do polaska (9 h pauza) .Nastavak putovanja ka Španiji. Noćna vožnja.

  3.DAN – 28.04.2017. FIGUERAS-LLORET DE MAR
  Dolazak u živopisni gradić Figeras, rodni grad slavnog umetnika Salvadora Dalija, koji mu je u nasledje ostavio najveci nadrealisticki objekat na svetu, čiji exponati provocirajući podsvest svakog posetioca, nikog ne ostavljaju ravnodušnim! Fakultativna poseta muzeju čuvenog slikara.Slobodno vreme za šetnju i kafu u šarmantnom Figuerasu.Nastavak putovanja do Lloret de Mara. Dolazak u Lloret de Mar u poslepodnevnim časovima.Slobodno vreme za odmor. VEČERA. NOĆENJE.

  4.DAN – 29.04.2017. LLORET DE MAR- BARSELONA I
  DORUCAK.Fakultativna poseta Barselone I. Obilazak glavnog grada Katalonije: Olimpijska luka, hram „Sagrada Familia“, Trg Katalonije,Gaudijeva čuvena dela: Casa Batiljo I Casa Mila, Avenia Diagonal, Trg Španije, Nacionalna palata, brdo Mon Žuik, Olimpijski prsten sa stadionom, Kolumbov spomenik, luka De la Paz, Barseloneta, šetalište Las Ramblas…Slobodno vreme za uživanje u šoping zoni Las Ramblas i Barrio Gotico. Mogućnost fakultativnog obilaska stadiona Barcelone CAMP NOU (koji je sagradjen 1957 god. a prema kapacitetu najveći stadion u Evropi) u okviru ture CAMP NOU EXPERIENCE. Povratak u Lloret de Mar. VEČERA. Fakultativni odlazak na čuveni Flamenko šou i uživanje u temperamentnom i strastvenom plesu ansambla Hose Leona. NOĆENJE.

  5.DAN- 30.04.2017. LLORET DE MAR-BARSELONA MAGICA.
  DORUČAK .Slobodno vreme. Popodnevna fakultativna poseta i obilazak Barselone II. Panoramsko razgledanje grada: Toranj Agbar, Trijumfalna kapija, Pasaž Luisa Kompanisa, Palata pravde, Park Citadela (u ovom parku su svoj pečat ostavili slavne arhitekte poput Luisa Domeneka i Montanera, Antoni Gaudija…u njemu se nalaze i čuvena Gaudijeva raskošna fontana „Gran Cascada“, Parlament Katalonije, ZOO vrt…), marina Port Vell, slobodno vreme za uživanje i šoping u zoni marine i TC Maremagnum. U večernjim satima polazak na Trg Španije na spektakl svetlosti i zvuka, popularnih „Magičnih fontana“ zvanično najposećeniju atrakciju ovod grada. VEČERA (lunch packet za izletnike-ili mogucnost hladne vecere). Povratak u Lloret de Mar u kasnim večernjim časovima. NOĆENJE.

  6.DAN – 01.05.2017. LLORET DE MAR-VENECIJA – DORUČAK-Napuštanje hotela. Slobodno vreme za uživanje u ˝prazniku rada 1. MAJ˝ i individualne aktivnosti u Lloret de Maru, najpoznatijem letovalištu Španije. Polazak za Veneciju oko 13h. Dnevno-noćna vožnja do Italije.

  7.DAN – 02.05.2017. PUNTA SABBIONI-VENECIJA-BEOGRAD
  Dolazak u luku Punto Sabbioni u jutarnjim časovima.Fakultativna poseta Veneciji, prevoz brodom (Punta Sabione – Venecija – Punta Sabione). Razgledanje i upoznavanje Venecije u pratnji vodiča. Razgledanje najužeg centra prestonice nekada moćne Mletačke republike: Trg sv. Marka, Bazilika sv. Marka sa mozaicima, Duždeva palata, Most uzdaha, Most Rialto, crkve Santa Maria della Salute u kojoj se nalaze dela Ticijana i Tintoretija, Casa d’Oro, jedne od najlepših palata u Veneciji poznate kao „Zlatna kuća” zbog pozlaćenih i šarenih spoljnih zidova. Slobodno vreme do predvečernjih časova kada je planiran povratak za Beograd.

  8.DAN 03.05.2016-BEOGRAD
  Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima. Kraj putovanja.

  Datum putovanja: 26.04.2018. – 03.05.2018.
  CENA ARANŽMANA 199€
  Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

  NAČIN PLACANJA:
  – Gotovinsko placanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
  – Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina)
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA Mayak Tours
  FIRST MINUTE CENA VAŽI ZA UPLATE DO 31.03.2017. GODINE

  ARANŽMAN OBUHVATA:
  – Prevoz komfornim turističkim autobusom (tv,dvd,ac),
  – Smeštaj na bazi 3 polupansiona u Lloret de Maru u hotelima 3* u 1/2 i 1/3 sobama,
  – Usluga predstavnika agencije/vodiča,
  – Troškove realizacije programa.

  ARANŽMAN NE OBUHVATA:
  – Fakultativne izlete (minimum 30 prijavljenih):
  – Camp Nou – 25 EUR,
  – Izlet u Barselonu 1 – 25 EUR,
  – Izlet u Barselonu 2 (Magica) – 20 EUR,
  – Muzej Salvadora Dalija -15 EUR,
  – Flamenko veče ( Tradicionalni ples) – 25 EUR,
  – Venecija (prevoz brodom, vodič) – 15 EUR

  – Individualne troškove putnika,
  – Obaveznu turisticku taksu za boravak u Lloret de Maru (placa se na recepciji hotela-0.5 eura/nocenju za hotele 3*),
  – Međunarodno zdravstveno osiguranje,
  – Doplata za jednokrevetnu sobu je 60 eura.

 • NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

  – HOTEL 3*: -tačan naziv hotela u Lloret de Maru će biti poznat dve nedelje pre putovanja. U Lloret de Maru saradjujemo sa http://www.hotelgoldensand.es/rooms/
  U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator će proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogućnosti da garantuje za iste. Agencija zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima, iste kategorije.

  NAPOMENA:
  – Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da private,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje već prijavljenih putnika ne podleže povraćaju uplaćenih sredstava. – Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokalitetam, radovi na putu…)
  – Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja – Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca. – Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. – U slučaju promena na monetarnom tržištu ili neovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

  Uz ovaj program važe opšti uslovi organizovanja putovanja Mayak Tours d.o.o. licenca ministarstva turizma OTP 37/2022

Call Now ButtonKlikni da pozoveš