Trajanje: 28. avgust - izlet
Lokacija: Palić, Subotica, Kelebija i Zvonko Bogdan
Cena: 2.990 rsdPROMO CENA DO 20.08. : 2.490 rsd
Rezerviši
 • Palić, Subotica, Kelebija & Vinarija Zvonko Bogdan

  JEDNODNEVNI IZLET
  Termini: 28.08.

  Cena aranžmana po osobi  2.990,00 RSD
  PROMO CENA DO 20.08. – 2.490,00 RSD 

  PROGRAM PUTOVANJA:

  Polazak u 07:30h sa Novog Beograda pored Brankovog mosta, preko puta TC Ušće (bivša okretnica autobusa 43, a sadašnje stajalište autobusa br 60, skejt park) (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje SMS obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska). Polazak iz Novog Sada u 08:45h (tačno vreme i mesto biće poznati dan pre puta).

  Putovanje ka Subotici i obilazak centra grada. Centar Subotice je kao muzej na otvorenom sa arhitekturom uglavnom u stilu secesije ali i baroka i klasične arhitekture. To se ogleda u crkvama (Katedrali, Srpskoj pravoslavnoj crkvi, Franjevačkoj crkvi itd), pozorištu i biblioteci zgrade, plavoj i zelenoj fontani… Među najatraktivnije ubrajaju se Gradska kuća, Sinagoga i Palata Rajhl.

  Kratka vožnja do  Palića i šetnja pored Palićkog jezera – Ženski Štrand, park, vodotoranj…Palić –  jezero i naselje istog imena nalazi se 8 km od Subotice. Prelepe građevine s početka 20. veka, raskošni parkovi, jezero, neuobičajeno spokojstvo i mir čine Palić idealnim mestom za odmor. Čuveni Palićki ZOO vrt je poznat ne samo po svojoj bogatoj kolekciji biljaka i životinja, već i humanom pristupu kada je smeštaj životinja u pitanju. Slobodno vreme za ručak.

  Fakultativna poseta vinariji Zvonko Bogdan i degustacija 3 vrste vina. Palićko vinogorje je već 2000 godina tradicionalni vinarski kraj. Tu lepu tradiciju nastavlja Vinarija Zvonko Bogdan. Nalazi se na istočnoj obali jezera i izgrađena je u stilu secesije, karakterističnom za Palić. Enterijer vinarije je uređen po uzoru na francuske vinske zamkove, i opremljen najmodernijom francuskom tehnologijom.

  Povratak do jezera po putnike koji nisu otišli na degustaciju, a zatim polazak ka Kelebiji, i obilazak ergele Lipicanera. Povešćemo Vas da vidite kobile i ždrebad na pašnjaku, mlade pastuve i omice u slobodnim ispustima. Nakon obilaska, vozićemo se fijakerima po uređenom parku ergele i borovoj šumi Vile Majur. Svi koji budu želeli, uz iskusne instruktore, jahaće mirne i poslušne konje u parku ergele.
  Polazak za Beograd. Dolazak u večernjim časovima. Kraj programa.

  • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…).
  • Organizator putovanja i izleta na putovanju zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih programom kao i redosleda razgledanja usled objektivnih okolnosti. Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta ili tržnih centara, prodavnica, restorana, muzeja… ne rade.

  NAČIN PLAĆANJA:
  – Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka aranžmana
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA Mayak Tours-a
  – Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina

  ARANŽMAN OBUHVATA:
  – Prevoz autobusom na relaciji prema programu putovanja;
  – Obilazak Subotice, Palića i ergele Kelebija prema programu;
  – Ulaznice za ergelu Kelebija (obilazak ergele sa vodičem, jahanje konja i vožnja fijakerima);
  – Usluge vodiča;
  – Troškove organizacije putovanja;

  ARANŽMAN NE OBUHVATA:
  Fakultativne izlete:
  – Obilazak vinarije Zvonko Bogdan, vinograda, i podruma sa degustacijom 3 vrste vina – 1000 rsd;
  – Individualne troškove putnika.

 • – Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cene fakultativnih izleta su po osobi, minimum za realizaciju izleta je 20 putnika. Cena izleta se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica i organizacije. Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica za muzeje i lokalitete, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta…Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, vremenskih uslova, rasporeda plovidbe brodova i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta.

  -Putnici su dužni da prilikom rezervacije aranžmana dostave ispravan broj mobilnog telefona. Organizator putovanja dva dana pred put šalje obaveštenje o polasku sms porukom. Ukoliko putnik ne dobije sms poruku, dužan je da kontaktira agenciju radi dobijanja tačnih informacija o polasku.

  – Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)

  – Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće.

  – Organizator putovanja može promeniti ugovorenu cenu ako je posle zaključenja ugovora došlo do promena u cenama hotela,tarifama prevoznika,poremećaja i promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga.

  – Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta .

  Aranžman je radjen na bazi od minimum 30 prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnoj broja prijavljenih organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre polaska.

  Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja TA Mayak Tours, Beograd, licenca Ministarstva turizma OTP 37/2022.

  Cenovnik br 1. od 02.06.2022.

Call Now ButtonKlikni da pozoveš

You have successfully subscribed to the newsletter

Došlo je do greške, molimo pokupajte ponovo

Turistička agencija Mayak Tours will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.