Trajanje:
Lokacija: Palić, Subotica, Kelebija i Zvonko Bogdan
Rezerviši
 • Palić, Subotica, Kelebija & Vinarija Zvonko Bogdan

  JEDNODNEVNI IZLET

  PROGRAM PUTOVANJA:

  Polazak u 07:30h sa Novog Beograda pored Brankovog mosta, preko puta TC Ušće (bivša okretnica autobusa 43, a sadašnje stajalište autobusa br 60, skejt park) (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje SMS obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska). Polazak iz Novog Sada u 08:45h (tačno vreme i mesto biće poznati dan pre puta).

  Putovanje ka Subotici i obilazak centra grada. Centar Subotice je kao muzej na otvorenom sa arhitekturom uglavnom u stilu secesije ali i baroka i klasične arhitekture. To se ogleda u crkvama (Katedrali, Srpskoj pravoslavnoj crkvi, Franjevačkoj crkvi itd), pozorištu i biblioteci zgrade, plavoj i zelenoj fontani… Među najatraktivnije ubrajaju se Gradska kuća, Sinagoga i Palata Rajhl.

  Kratka vožnja do  Palića i šetnja pored Palićkog jezera – Ženski Štrand, park, vodotoranj…Palić –  jezero i naselje istog imena nalazi se 8 km od Subotice. Prelepe građevine s početka 20. veka, raskošni parkovi, jezero, neuobičajeno spokojstvo i mir čine Palić idealnim mestom za odmor. Čuveni Palićki ZOO vrt je poznat ne samo po svojoj bogatoj kolekciji biljaka i životinja, već i humanom pristupu kada je smeštaj životinja u pitanju. Slobodno vreme za ručak.

  Fakultativna poseta vinariji Zvonko Bogdan i degustacija 3 vrste vina. Palićko vinogorje je već 2000 godina tradicionalni vinarski kraj. Tu lepu tradiciju nastavlja Vinarija Zvonko Bogdan. Nalazi se na istočnoj obali jezera i izgrađena je u stilu secesije, karakterističnom za Palić. Enterijer vinarije je uređen po uzoru na francuske vinske zamkove, i opremljen najmodernijom francuskom tehnologijom.

  Povratak do jezera po putnike koji nisu otišli na degustaciju, a zatim polazak ka Kelebiji, i obilazak ergele Lipicanera. Povešćemo Vas da vidite kobile i ždrebad na pašnjaku, mlade pastuve i omice u slobodnim ispustima. Nakon obilaska, vozićemo se fijakerima po uređenom parku ergele i borovoj šumi Vile Majur. Svi koji budu želeli, uz iskusne instruktore, jahaće mirne i poslušne konje u parku ergele.
  Polazak za Beograd. Dolazak u večernjim časovima. Kraj programa.

  • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…).
  • Organizator putovanja i izleta na putovanju zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih programom kao i redosleda razgledanja usled objektivnih okolnosti. Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta ili tržnih centara, prodavnica, restorana, muzeja… ne rade.

  NAČIN PLAĆANJA:
  – Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka aranžmana
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA Mayak Tours-a
  – Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina

  ARANŽMAN OBUHVATA:
  – Prevoz autobusom na relaciji prema programu putovanja;
  – Obilazak Subotice, Palića i ergele Kelebija prema programu;
  – Ulaznice za ergelu Kelebija (obilazak ergele sa vodičem, jahanje konja i vožnja fijakerima);
  – Usluge vodiča;
  – Troškove organizacije putovanja;

  ARANŽMAN NE OBUHVATA:
  Fakultativne izlete:
  – Obilazak vinarije Zvonko Bogdan, vinograda, i podruma sa degustacijom 3 vrste vina – 1000 rsd;
  – Individualne troškove putnika.

 • – Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cene fakultativnih izleta su po osobi, minimum za realizaciju izleta je 20 putnika. Cena izleta se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica i organizacije. Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica za muzeje i lokalitete, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta…Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, vremenskih uslova, rasporeda plovidbe brodova i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta.

  -Putnici su dužni da prilikom rezervacije aranžmana dostave ispravan broj mobilnog telefona. Organizator putovanja dva dana pred put šalje obaveštenje o polasku sms porukom. Ukoliko putnik ne dobije sms poruku, dužan je da kontaktira agenciju radi dobijanja tačnih informacija o polasku.

  – Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)

  – Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće.

  – Organizator putovanja može promeniti ugovorenu cenu ako je posle zaključenja ugovora došlo do promena u cenama hotela,tarifama prevoznika,poremećaja i promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga.

  – Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta .

  Aranžman je radjen na bazi od minimum 30 prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnoj broja prijavljenih organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre polaska.

  Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja TA Mayak Tours, Beograd, licenca Ministarstva turizma OTP 37/2022.

  Cenovnik br 1. od 02.06.2022.

Call Now ButtonKlikni da pozoveš