Trajanje:
Lokacija: Zlatibor - Višegrad – Andrićgrad – Sirogojno – Stopića pećina – vodopad Gostilje
Cena: 8.990 rsd
Rezerviši
 • ZLATIBOR
  sa obilascima Višegrad – Andrićgrad – Sirogojno – Stopića pećina – vodopad Gostilje
  2 dana / 1 noćenje, autobusom

  PROGRAM PUTOVANJA:

  1. dan: Beograd manastir Blagoveštenje Zlatibor Sirogojno – Stopića pećina – vodopad Gostilje

  Okupljanje putnika na Novom Beogradu, kod stajališta gradskog prevoza preko puta TC Ušće (pored Brankovog mosta) i skejt parka u 08:00. Usputna zadržavanja radi odmora. Dolazak u Ovčar Banju. Obilazak manastira Blagoveštenje. Nastavak puta do Zlatibora. Dolazak na Zlatibor. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog izleta Sirogojno – Stopića pećina – vodopad Gostilje. Putovanje prema selu Rožanstvo, i obilazak Stopića pećine – interesantna je po bigrenim kadama i pećinskom vodopadu. Nastavak puta prema selu Sirogojno, obilazak sela i poseta “Starom selu” – jedinstvenom muzeju na otvorenom. Nastavak puta prema selu Gostilje, gde posećujemo Gostiljske vodopade. Povratak na Zlatibor. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

  1. dan: Zlatibor – Višegrad Andrićgrad – Beograd

  Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog izleta u Višegrad i Andrićgrad.
  Putovanje do graničnog prelaza i kratka pauza za obavljanje graničnih formalnosti. Dolazak u Višegrad i obilazak mosta na Drini (Na Drini Ćuprija). Fakultativna vožnja rekom Drinom u trajanju od oko 40 minuta , (polazak ispod mosta i panoramsko razgledanje i Višegrada i Andrićgrada sa vode). Nakon vožnje, šetnja do Andrićgrada, razgledanje Andrićgrada u pratnji vodiča. Slobodno vreme za uživanje, kafu i čuvene ćevape. Povratak na Zlatibor.
  Polazak za Beograd i dolazak u večernjim časovima. Kraj programa.

  NAČIN PLAĆANJA:
  – Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
  – Plaćanje karticama: Visa, Master, Maestro, Dina
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije Mayak Tours.

  ARANŽMAN OBUHVATA:
  – Prevoz turističkim autobusom,
  – 1 noćenje sa doručkom u konačištu Sunce Inn ili u Titovoj Vili u  1/2 i 1/3 sobama. Doručak je na bazi klasičnog posluživanja i služi se u konačištu Sunce Inn,
  – Usluge vodiča,
  – Obilazak manastira Blagoveštenje,
  – Troškove organizacije putovanja.

  ARANŽMAN NE OBUHVATA:

  – Fakultativni izlet: Sirogojno (sa ulaznicom), Stopića pećina (sa ulaznicom), vodopad Gostilje (sa ulaznicom) – 1100 rsd,
  – Fakultativni izlet: Višegrad i Andrićgrad – 1400 rsd,
  – Vožnja brodićem po Drini – 500 rsd,
  – Doplatu za 1/1 sobu – 3300 rsd,
  – Korišćenje Wellness & Spa Centra “Jadran” Titova Vila u trajanju od 3 sata1500 rsd,
  – Obaveznu boravišnu taksu – 135 rsd po osobi po noći (plaća se na licu mesta),
  – Individualne troškove putnika.

 • NAPOMENE:
  Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
  Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
  Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
  Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
  U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
  Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
  U slučaju rezervacije više od 9 mesta istovremeno, molimo vas da kontaktirate našu poslovnicu za popuste, kako bi sa agencijom proverili da li ima dovoljno mesta.
  Ovaj program rađen je na bazi 40 putnika koji plaćaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.

  Uz program putovanja Uvac i Zlatibor važe Opšti uslovi putovanja ogranizatora putovanja – Mayak Tours DOO, Beograd, licenca Ministarstva turizma OTP 37/2022.

  Program broj 1 od 16.03.2023.

Call Now ButtonKlikni da pozoveš