Aranžmani Istra
Trajanje: 28. OKTOBAR - 01. NOVEMBAR 2021. - 5 dana / 2 noćenja
Lokacija: Brioni, Pula, Rovinj, Opatija
Cena: 129 eur
Rezerviši
 • Jesen Brioni, Pula i Opatija

  Noćenje na Brionima sa mogućnošću fakultativne posete ROVINJU

  28. OKTOBAR – 01. NOVEMBAR 2021.

  5 dana / 2 noćenja, autobusom

  CENA ARANŽMANA 129 eur

  1. Dan: BEOGRAD

  Postoji mogućnost polaska iz Novog Sada. Doplata je 2.000,00 RSD.
  Skup putnika je u 21:00h, polazak sa stajališta gradskog prevoza kod skejt parka preko puta TC Ušće (pored Brankovog mosta) u 21:30h. Noćna vožnja kroz Srbiju, preko Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

  2. Dan: PULA – BRIONI

  U jutarnjim časovima dolazak u Pulu. Fakulativno pešačka tura kroz najinteresantnije znamenitosti drevne Pule: Pulska Arena, Avgustov Hram, Slavoluk Sergijevaca – Zlatna vrata, Mletačka tvrđava. Slobodno vreme za ručak i kafu. U poslepodnevim časovima polazak za Fažanu, gde ostavljamo autobus i odakle nas trajekt vodi ka Brionima. Smeštaj u hotel. Noćenje.

  3. Dan: BRIONI

  Doručak. Fakultativni izleti:
  – obilazak Velikog Briona u trajanju cca 3 sata; izvodi se delimično pjške a delimično panoramskim vozom, u pratnji lokalnog vodiča. Posećuje se safari park, golf teren, crkva Sv. Germana, izložba prirodnih nauka, foto izložba Titi na Brionima, Botanički vrt..…
  – Kuća za Brodice
  Povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

  4. Dan: BRIONI – ROVINJ (izlet) – OPATIJA

  Doručak. Slobodno vreme. Mogućnost odlaska na poludnevni fakulativni izlet do Rovinja. Obilazak grada sa lokalnim vodičem – Tržnica, Balbijev luk, Ulica Grisia, Crkva sv.Eufemije, Gradske zidine, Stari grad. U radnim popodnevnim časovima, povratak u Fažanu. Putovanje do Opatije… Slobodno vreme do večernjih časova kada je planiran povratak za Beograd.

  5. dan OPATIJA – BEOGRAD

  Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

  CENA ARANŽMANA 129 eur

  Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

  Način plaćanja:

  – Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
  – Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih kartica banke Intesa mogućnost plaćanja na maksimalno 3 rata bez kamate.
  – Čekovima građana na maksimalno 3 rate
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA Mayak Tours-a

  Aranžman Jesen Brioni, Pula i Rovinj obuhvata:

  – Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja;
  – Smeštaj u hotelu Neptun 2* na Brionima usluga na bazi dva noćenja sa doručkom (doručak kontinentalni),
  – Povratnu kartu za brodić u Fažana – Brioni – Fažana
  – Propusnice za NP Brioni
  – Smeštaj u 1/2 , 1/2+1 sobama,
  – Obilazak kuće za Brodice
  – Boravišnu taksu
  – Usluga turističkog vodiča,
  – Troškove realizacije programa,

  Aranžman Jesen Brioni, Pula i Rovinj ne obuhvata:

  Fakultativne izlete :
  – Obilazak Veliokog Briona(pešačka tura + panoramski voz + lokalni vodič) – 30 EUR,
  delimično peške, a delom i panoramskim vozom i uz vodiča. Posetite prirodu Briona, safari park, golf teren, crkvu Sv. Germana, prirodnjačku izložbu, izložbu fotografija Titio na Brionima,  Botaničkku baštu…..
  – Obilazak Arene u Puli sa lokalnim vodičem – 10 EUR,,
  – Obilazak Rovinja sa lokalnim vodičem – 10 EUR,
  – Individualne troskove putnika,
  – Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 30 EUR u hotelu Neptun 2*
  – Međunarodno zdravstveno osiguranje.

 • Naziv i opis smeštaja:

  Smeštaj je na Velikom Brionu, usluga na bazi dva noćenja sa doručkom (doručak kontinentalni). Primer: Hotel Neptun 2* nalazi se pored samog mora u luci ostrva Veliki Brion. Raspolaže sa 87 smještajnih jedinica. Većina soba ima balkon sa kojeg se pruža pogled na more, a prostrani apartmani imaju velike balkone sa pogledom na more. Sobe 1/2 i 1/3 su sa tuš kabinom,tv-om, telefonom, Doručak je kontinentalni švedski sto u hotelskom restoranu. Wifi je dostupnan besplatno u zajedničkim prostorijama.

  Napomene u vezi smeštaja:

  U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC.Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator će proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogućnosti da garantuje za iste. Hoteli pružaju uslugu kontinentalnog doručka na bazi švedskog stola.Kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja.

  Napomene:

  Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…) Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Ovaj program rađen je na bazi 40 putnika koji plaćaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.

  Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja – Mayak Tours, Beograd, licenca Ministarstva turizma OTP 33/2021.

  Cenovnik br 2. od 04.02.2020.

Call Now ButtonKlikni da pozoveš