Trajanje: 26. septembar 2020. Jednodnevni izlet
Lokacija: Novi sad i Sremski Karlovci
Cena: Cena 4.400 RSD
Rezerviši
 • Podzemni Novi Sad i vino u Sremskim Karlovcima

  26. septembar 2020.
  1 dan/ kombijem

  Naredni datumi:

  04.10.2020./ 10.10.2020./ 18.10.2020

  Polazak iz Beograda u 08:00. Putovanje ka Novom Sadu preko Fruške Gore. Poseta manastiru Novo Hopovo, gde se nalaze svete mošti svetog ratnika Teodora Tirona, stare 1700 godina.

  Obilazak Petrovaradinske tvrđave, jedne od tri najveće u Evropi, zajedno sa Beogradskom. Sagrađena je od strane Habzburške monarhije, sa ciljem da zaštiti granice Carstva od Otomanske vojske. U podzemlju tvrđave nalazi se lavirint od čak 16 kilometara hodnika, tajnih prolaza, podzemnih raskrsnica, dvorana u koje se niko ne bi usudio da uđe bez vodiča. Čućemo priču vodiča koji će nas upoznati sa tajnim prolazima, podzemnim minskim poljima, smrtonosnim zamkama…

  Obilazak centra Novog Sada i slobodno vreme za ručak, ili ručak na samoj tvrđavi.

  Obilazak vinarije Đurđić, na najvišoj tački u u Karlovcima sa prelepim pogledom na Novi Sad i vinograde. Đurđić vina su visoko cenjena, i jedna od onih koje ne možete naći na policama supermarketa, već samo u najeksklutzivnijim restoranima. Degustacija tri vinja kao i čuvenog karlovačkog vina Bermeta – tradicionalnog karlovačkog aromatizovanog vina, koje je nekada bilo izuzetno popularno na Bečkom dvoru. Čak je i na potonulom Titaniku, prema legendi, pronadjeno nekoliko boca Bermeta.
  Obilazak baroknog centra Karlovaca i patrijaršijske crkve u kojoj se nalazi neobična slika Mojsija sa rogovima.

  Povratak u Beograd.

  Cena aranžmana 4.400 RSD

  Način plaćanja:
  – Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
  – Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih kartica banke Intesa mogućnost plaćanja na maksimalno 2 rate bez kamate.
  – Čekovima građana na maksimalno 2 rate
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA Mayak Tours-a

  Aranžman obuhvata:
  – Prevoz kombijima od 8 do maksimalno 15 mesta sa klimom i audio opremom
  – Usluge vodiča u svakom vozilu
  – Troškove organizacije putovanja
  – Degustaciju 3 vrste vina + vina bermet u Sremskim Karlovcima

  Aranžman ne obuhvata:
  Fakultativne izlete:
  – Ulaznice za kompleks podzemnih hodnika Petrovaradinske tvrđave uz pratnju lokalnog vodiča – 350 RSD
  – Individualne troškove putnika.

 • Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 5 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
  Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
  Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
  U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
  Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
  Ovaj program rađen je na bazi 5 putnika koji plaćaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.

  Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja – Mayak Tours, Beograd, licenca Ministarstva turizma OTP 37/2022.

  Za ovaj program važi cenovnik br. 1. od  27.07.2020.

Call Now ButtonKlikni da pozoveš