Trajanje: U PRIPREMI 5 dana / 2 noćenja20
Lokacija: Kotor, Podgorica, Tivat-Porto Montenegro, Žabljak-Durmitor
Cena: U PRIPREMI
Rezerviši
 • KOTOR NOVA GODINA
  Plantaže, Tivat, Porto Montenegro i Žabljak

  U PRIPREMI
  5 dana / 2 noćenja, autobusom

  1. Dan: BEOGRAD

  Postoji mogućnost polaska iz Novog Sada. Doplata je 1800 RSD.
  Skup putnika je u 21:00h, polazak sa stajališta gradskog prevoza kod skejt parka preko puta TC Ušće (pored Brankovog mosta) u 21:30h. Noćna vožnja kroz Srbiju. Pauza na Zlatiboru za večeru (jagnjetina, prasetina, ili a la cart meni u nekom od restorana u Mačkatu). Nastavak putovanja uz kraća zadržavanja radi odmora.

  2. Dan: PODGORICA – ŠIPČANIK (PLANTAŽE) – KOTOR

  U jutarnjim časovima dolazak u Podgoricu. Fakulativno odlazak na degustaviju vina (uz bruskete sa Njeguškim sirom na maslinovom ulju i ruzmarinu) i obilazak grandioznih podruma (bivši podzemni vojni aerodrom) i vinograda. Plantaže imaju največi vinograd na Balkanu u „jednom komadu“ koji se prostire na 2100 hektara, od kojih je 1600 hektara pod Vrancem. Odlazak na vidikovac u sredini vinograda.
  Povratak u Podgoricu. Slobodno vreme za ručak i kafu. Polazak ka Kotoru. Smeštaj u apartmane. Noćenje.

  3. Dan: KOTOR – TIVAT – KOTOR

  Fakultativni izleti: U prepodnevnim obilazak starog grada Kotora sa lokalnim vodičem.
  Fakultativni obilazak Tivta i podmornice Heroj P-821 u marini Porto Monetenegro. Slobodno vreme. DOČEK NA TRGU UZ DARKA RUNDEKA I ĐURU I BOMBAJ ŠTAMPU – SREĆNA NOVA GODINA. Noćenje.

  4. Dan: KOTOR – ŽABLJAK

  Polazak na putovanje Nacionalnog parka Durmitor. Obilazak Crnog jezera i slobodno vreme za kafu ili ručak u ski centru Žabljak. Nastavak puta ka Beogradu uz usputna zadržavanja radi odmora.

  5. dan BEOGRAD

  Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima

  Preuzmite čitav program u PDF-u. Uz njega važi cenovnik broj 1. od 17.10.2018.

  KOTOR NOVA GODINA, Plantaže, Tivat, Porto Montenegro i Žabljak

  U PRIPREMI
  Cena aranžmana 110 EUR
  U PRIPREMI

  Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

  Način plaćanja:
  – Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA Mayak Tours-a
  – Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih kartica banke Intesa mogućnost plaćanja na maksimalno 6 rata bez kamate.

  Aranžman Kotor Nova Godina obuhvata:
  – Prevoz autobusom turističke klase (AC/DVD),
  – Smeštaj u ½ (ili po potrebi putnika višekrevetnim) apartmanima Marković ili u susednim kućama 2 km od starog grada, u Kotoru, usluga na bazi dva noćenja
  – Boravišnu taksu
  – Usluga turističkog vodiča,
  – Troškove realizacije programa,

  Aranžman Kotor Nova Godina ne obuhvata:
  Fakultativne izlete :
  – Obilazak impresivnog podruma „Šipčanik“ uz degustaciju tri vina – dva iz klasik linije (Crnogorski Krstač, Crnogorski Vranac) i jedno specijalno (Vranac Pro Corde) uz bruskete sa Njeguškim sirom na maslinovom ulju i ruzmarinu, poseta vinogradu na Ćemovskom polju sa kraćim zadržavanje na “Vidikovcu” – srcu vinograda “Plantaža” – 18 EUR,
  – Obilazak Tivta, Porto Montenegra, Zbirke pomorskog nasleđa i podmornice Heroj – 10 EUR,
  – Obilazak Kotora sa vodičem – 5 EUR,

  – Doručak – na upit,
  – Individualne troskove putnika,
  – Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 25 EUR u Apartmanima Marković,
  – Doplata za polazak iz Novog Sada 1800 RSD,
  – Međunarodno zdravstveno osiguranje.

 • KOTOR NOVA GODINA, Plantaže, Tivat, Porto Montenegro i Žabljak

  NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:
  Smeštaj je u Kotoru, usluga na bazi dva noćenja. Primer: Apartmani Marković nalaze se u nekoliko objekata na 2 km od Kotorskog starog grada. Apartmani ½, 1/3, ¼ su sa tuš kabinom, tv-om, telefonom, mini kuhinjom a posuđem. Wifi je dostupnan besplatno u zajedničkim prostorijama.

  NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
  U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaka soba ima tuš/WC.Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji objekta. Organizator će proslediti želje i zahteve putnika objektuali nije u mogućnosti da garantuje za iste.

  NAPOMENE:
  Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…) Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
  U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. U slučaju rezervacije više od 5 mesta istovremeno, molimo vas da kontaktirate našu poslovnicu kako bi proverili da li ima dovoljno mesta. Program Kotor Nova Godina rađen je na bazi 40 putnika koji plaćaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene. Uz program Kotor Nova Godina važe Opšti uslovi putovanja – Mayak Tours, Beograd, licenca Ministarstva turizma OTP 37/2022. Cenovnik br 1. od 17.10.2018.

   

  Uz program Kotor Nova Godina važe Opšti uslovi putovanja ogranizatora putovanja – Mayak Tours DOO, Beograd, licenca Ministarstva turizma OTP 37/2022.

Call Now ButtonKlikni da pozoveš