Krf-Bella-Vista
Trajanje: 13 dana/10 noćenja
Lokacija: Najlepše plaže Krfa
Cena: U PRIPREMI LETO 2022
Rezerviši
 • 10 PLAŽA KRFA – NOV NAČIN LETOVANJA!
  KRF LETOVANJE

  Janina i Solun
  13 dana/10 noćenja u lux vili sa bazenom

  ČAROBNI KRF je ostrvo koje je jedno od najlepših na svetu. BEZ PRETERIVANJA. Njegovih 217 kilometara obale spaja plaže zlatnog peska, zelenih ravnica, uvale belog kamena, mirisnih planina, nestvarno lepih zaliva, grada čija se lepota poredi sa Venecijom…
  PLAŽE KERKIRE STAVILE SU OVO OSTRVO NA TOP PET OSTRVSKIH DESTINACIJA NA SVETU !!!
  Tu su letnjikovce pravili austrijska kraljica, nemački kralj, engleski lordovi, ali mu dušu daju i ribari, običan svet koji voli život…

  Obilazak najznčajnijih plaža Krfa:

  Paleokastrica
  Glifada
  Kasiopi
  Kanali ljubavi
  Sunset beach
  Peroulades
  Barbati
  Moraitika
  Dassia
  Ostrvo Vido i Srpska kuća
  Dvorac Ahileon
  Mogućnost krstarenja

  POĐITE SA NAMA I OSETITE NEŠTO POTPUNO NOVO!
  SVAKOGA DANA IDEMO NA NOVU PLAŽU (bez doplata)
  PROGRAM UKLJUČUJE PREVOZ I 10 NOĆENJA U VILI SA BAZENOM U DASIJI

  PROGRAM PUTOVANJA KRF LETOVANJE 10 PLAŽA:

  1. dan – Sastanak grupe u 13.00h na Ušću, na parkiralištu kod SV Milan Gale Muškatirović, na Dorćolu. Polazak autobusa u 13:30h. Putovanje kroz Makedoniju i Grčku sa usputnim zadržavanjima radi odmora, pasoških kontrola i carinskih formalnosti.

  2. dan – U jutarnjim časovima dolazak do luke Igumenica. Ukrcavanje na trajekt i dvosatna plovidba do ostrva Krf. Smeštaj u apartmane Lola. Smeštaj je apartmanskog tipa, sa bazenom…Odmor u hotelu do ranog popodneva. Slobodno vreme za odlazak na plažu. Noćenje.

  3. dan –Polazak do grada Krfa i fakultativna poseta Srpskoj kući i odlazak brodićem na ostrvo Vido, obilazak spomen kosturnice i Plave grobnice. Zajednička šetnja i slobodno vremeza ručak u gradu Krfu. Fakultativni odlazak do palate Ahileon-1*.
  Polazak na plažu Moraitika. U povratku obilazak spomenika palim borcima Drinske divizije u mestu Agios Mateos. Oko 19:00 časova povratak u smeštaj. Noćenje.

  4. dan – Polazak prema Sidariju i poseta čuvenim kanalima ljubavi-2*. Tokom boravka odvojićemo malo vremena i za odlazak na plažu Peroulades, ili Sunset Beach-3*.
  Polazak iz Sidarija u oko 19:30 i povratak u smeštaj. Noćenje.

  5. dan – U poslepodnevnim časovima polazak ka Paleokastrici i seocetu Lakones-4*. Paleokastrica je jedno od onih mesta na Krfu koja se moraju posetiti.
  Povratak u smeštaj u večernjim časovima. Slobodno vreme. Noćenje.

  6. dan – Obilazak bele šljunkovite plaže Barbati, pune snežno belih oblutaka, i uživanje u jednoj od najpopularnijih plaza Krfa. Povratak i odmor u smeštaju, a zatim večernji obilazak grada Krfa-6*. Povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

  7. dan – Posle slobodnog pre podneva, polazak na najčuveniju peščanu plažu na na Krfu. Glifada je carstvo žutog peska pored koje prolazi jedna od svežijih struja na Krfu.
  Povratak u smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.

  8. dan – Fakultativno krstarenje brodom uz ručak -7*. Uveče Fakultativni odlazak na GRČKO VEČE *8 u tavernu Tripa, u brdima iznad grada Krfa, Povratak u smeštaj. Noćenje.

  9. dan – Polazak ka lepim uvalama Kasiopija i celodnevno kupanje. Noćenje.

  10. dan – Odlazak u Guviju na mesto gde se nalazi spomen ploča koja podseća na tačku iskcavanja prvih srpskih vojnika na Krf. Slobodan dan. Noćenje.

  11. dan – Slobodan dan ili izbor: organizovani odlazak do jenog od najvećih Aqua parkova u Evropi-5*, na samom Krfu ili odlazak do peščanih dina koje ulaze u more u mestu Isos. Posle povratka, odmor. Noćenje.

  12. dan –  Napuštanje smeštaja u jutarnjim časovima i polazak ka luci. Ukrcavanje na trajekt i plovidba do Igumenice. Vožnja do Janine-9* pored koje prolazi autoput kojim idemo i obilazak.
  Polazak ka Solunu-10* Polazak za Beograd u večernjim časovima.

  13. dan – Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima. Kraj programa.

   Cene su izražene po osobi

  TERMIN17.08.-29.08.16.09.-28.09.
  13 DANA / 10 NOĆENJA13 DANA / 10 NOĆENJA
  Tip sobeCena po osobiCena po osobi
  1/2 studio389299
  1/2 apartman465309
  1/3 apartman499299
  1/4 apartman399289
  1/4 i 1/4+1 dupleksi399299

  Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

  Krf letovanje

  Način plaćanja:
  – Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA Mayak Tours-a
  – Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina

  Aranžman obuhvata:
  – Prevoz modernim, visokopodnim turističkim autobusom sa audio-video opremom i klimom,
  – 10 noćenja u vili Lola u Dasiji,
  – Trajekt Igumenica-Krf-Igumenica,
  – Usluge vodiča u svakom autobusu,
  – Korišćenje klima uređaja,
  – Troškove organizacije putovanja.

  Aranžman ne obuhvata:
  – Fakultativne izlete:
  – Poseta dvorcu Ahileon – 12 EUR,
  – Vožnja brodom na ostrvo Vido i obilazak znamenitosti – 5 EUR,
  – Krstarenje brodom uz ručak– 27 EUR,
  – Ulaznice za Aqualand park – Deca do 4 g. – besplatno, deca od 4 – 12 g. 22 EUR, odrasli 29 EUR,
  – Grčko veče 27 EUR,
  – Doplata za jednokrevetnu sobu – isključivo na upit,
  – Individualne troškove putnika,
  – Doplatu za jednokrevetnu sobu –70%,
  – Boravišnu taksu: od 01.01.2018. godine, odlukom Vlade Republike Grčke, naplaćuje se obavezna boravišna taksa u iznosu od 1,5 € po sobi dnevno za hotele sa 3 zvezdice. Plaćanje je na licu mesta, po dolasku u objekat.

 • Krf letovanje

  Napomene u vezi smeštaja:
  VILA LOLA
  (39.678150, 19.836754) je lepo uređena i održavana apartmanska kuća sa velikim, uređenim dvorištem punim zelenila. Vila poseduje veliki bazen sa ležaljkama i suncobranima. Nalazi se u samom centru Dasije oko 100 m udaljena od glavne ulice, prekoputa hotela Ikos (nekadašnjeg Chandris hotela). Od plaže je udaljena oko 300 m. U blizini same vile su brojni kafe barovi, restorani, marketi, ambulanta i autobuska stanica. Vila u svom sastavu poseduje dvokrevetne studije, trokrevetne, četvorokrevetne apartmane sa pomocnim lezajevima raspoređena u prizemlju, na prvom i drugom spratu.

  *U slučaju popunjenosti kapaciteta, proširenja broja mesta ili više sile, organizator zadržava pravo da goste smesti u objekat iste ili više kategorije u Dasiji  ili susednim mestima.

  1* Palata Ahileon, jedne od najlepših zdanja, koje je podigla austrijska princeza Elizabeta u slavu antičke umetnosti, a veruje se da ju je posvetila svom tragično preminulom sinu. Dve statue Ahileja koje prikazuju muško i žensko viđenje sveta. Ahileon je atrakcija zbog koje mnogi zapadnjaci dolaze na Krf. Tokom Prvog svetskog rata u njenu je bila srpsko-francuska vojna bolnica.

  2* Selo Sidari je bez sumnje turistički centar severne strane Krfa. Čuveno je po uvalama i stenama koje su izvajali vetar i more, kao i Kanalu ljubavi (Canal d’Amour). Veruje se da ko prepliva kanal sa svojom voljenom osobom, ostaje zauvek u ljubavi.
  Osim kanala ljubavi tu je i čista peskovita plaža sa izuzetno čistim i mirnim morem.

  3* Peroulades, ili Sunset Beach je mesto gde ćemo sačekati neverovatan zalazak sunca po kojoj je ova plaža i dobila nadimak. U podnožju velike stene, pokrivena crvenim peskom, sa nekoliko prerasti ili prirodnih kamenih mostova, plaža Peroulades budi veoma jake emocije. Zato ponesite i maramice, nije retkost da ovde neko zaplače.

  4* U Paleokastrici, možete da uživate u jednoj od šest “ušuškanih” finih plaža, okruženih visokim liticama, maslinjacima, limunom i čempresima. Najlepši pejzaži na Krfu se mogu videti upravo ovde. Paleokastrica ima mnogo odličnih taverni, kao i barova pa i klubova. Posetićemo i manastir Presvete Bogorodice, koji se nalazi na steni iznad mora i u njemu čuveni muzej sa drevnim ikonala, ali i kostima kita!Za zainteresovane organizovaćemo posetu seocetu Lakones sa predivnim pogledom na zalive.

  5* Aqa park Sidari jedan je od najvećih u Evropi I predstavlja ogroman kompleks bazena, gigantskih đakuzija, i dugih i brzih tobogana. Na raspolaganju su vam Crna rupa, Četiri tvistera, Kamikaze, Hidrina tuba, Multislide i mnogi drugi.
  Za one koji vole opušteniju zabavu na raspolaganju su Lazy river i đakuzi bazen. U Aqua parku se organizuju i igre Family rafting i Deep Blue Kayak.
  6* Večernji obilazak grada Krfa. Uveče se ulice starog grada napune turistima i domaćim stanovništvom. Šetnja kamenim „lavirintom“ ulica koji je nasleđe venecijanske arhitekture ima posebnu draž, što potvrđuje i činjenica da je grad Krf stanica koju veliki i luksuzni kruzeri ne zaobilaze.

  7* Fakultativno krstarenje brodom uz ručak- polazak broda oko 10h iz Guvije. Utoku jutarnje voznje služe se kafa i keksići. Plovidba istočnom obalom pored mesta Dasia, Ipsos, Barbati, Nisaki… Zaustavljanje na jednoj od lepših uvala do koje se moze stići samo brodom . Kupanje, ručak ( kobasica, suvlaki, rizoto, tzatziki salata, grčka salata, hleb). Nastavak plovidbe do Kasiopija slobodno vreme za šetnju, obilazak prelepog ribarskog mesta ili kupanje u najlepsim sljunkovitim uvalama sa tirkiznom bojom mora…Povratak oko 17h
  u toku plovidbe služi se piće u neograničenim količinama ( vino, sokovi, voda )
  netaknuta priroda sa mnostvom lepih uvala, mesta i vila poznatih licnosti…Odlicna zabava uz dobru muziku i ucenje sirtakija, obilje hrane uz neograniceno pice tokom plovidbe.

  8*Fakultativni odlazak na GRČKO VEČE u tavernu Tripa, u brdima iznad grada Krfa, koju od 1936. drži ista porordica i spada praktično, u kuturnu vrednost Krfa. Grčko veče u taverni tripa je zaista posebno, jer je ambijent autentične grčke taverne, dopunjen specijalitetima sa Krfa, koji se služe u pravim porculanskim tanjirima, te ih nije preporučljivo lomiti kada plesači podignu atmosferu 😉

  9* Janina je centar okruga Epir i leži na jednom od najvećih jezera Grčke. „Kao paša u Janini“ kažu Grci za nekog ko je uživa na nekom lepom mestu. Lepota i način života u Janini su posebni. Obići ćemo tvrđavu na jezeru Pamvotida u samom centru grada.
  Slobodno vreme za kafu i kratku šetnju Janinom.

  10* Obilazak Soluna. Dolazak u centar grada u poslepodnevnim časovima. Kratak obilazak crkve Svetog
  Dimitrija, zaštitnika grada Soluna, u kojoj se nalaze mošti ovog Sveca. Obilazak rimske Agore i centralnog
  trga Aristotelis. Slobodno vreme za šoping i šetnju.

  NAPOMENE:
  Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
  Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
  Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
  Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
  U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
  Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
  U slučaju rezervacije više od 5 mesta istovremeno, molimo vas da kontaktirate našu poslovnicu za popuste, kako bi sa agencijom proverili da li ima dovoljno mesta.
  U slučaju nedostatka slobodnih kapaciteta, agencija zadržava pravo promene hotela za drugi hotel iste ili veće kategorije.
  Ovaj program rađen je na bazi 45 putnika koji plaćaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.

  Sastavni deo ovog programa i cenovnika su Opšti uslovi putovanja, Organizatora putovanja Mayak Tours d.o.o. od 02.05.2021. – Licenca OTP 37/2022, kategorija licence A25 od 15.04.2021. Mayak Tours d.o.o. ima, Zakonom o turizmu propisanu Polisu osiguranja potraživanja od turističkih agencija i osiguranja od odgovornosti turističkih agencija br. 300072743 od 23.03.2022. koja važi do 22.03.2023. osiguravajuće kompanije Akcionarsko društvo za osiguranje „DDOR Novi Sad“. Bilevar Mihajla Pupina 8, Novi sad, tel +381 21 4886 000, E-mail ddor@ddor.co.rs

  Uz ovaj program važi cenovnik br.1 od 18.06.2021. godine

Call Now ButtonKlikni da pozoveš