the drina sunny village
Trajanje: 18.-19. Septembar 2021. 2 DANA / 1 NOĆENJE
Lokacija: SUNČANA REKA – SOKOGRAD - VRHPOLJE – BAJINA BAŠTA - PERUĆAC – VIŠEGRAD
Cena: 89€
Rezerviši
 • Krstarenje Drinom

  BRODOM I AUTOBUSOM

  18. – 19. Septembar 2021.

  Naredni polasci: 25.09 – 26.09.2021.

  Ja sam vekovna granica i svedok sam života. Rušim granice mostovima, krivudava sam i ponosna. Ja sam Drina!!!
  Na ovom putovanju upoznajemo najzapadnije tačke programa Skrivena Srbija. Ovo vikend putovanje se svojom šarolikošću izdvaja iz ponude. Krećemo autobusom i prilazimo Drini već prvog dana putovanja u Etno zdanju Sunčana reka. Preko Vrhpolja se krećemo ka Bajinoj Bašti, sa posebnim osvrtom na kućicu na steni, zastajemo da upijemo priču Drinskih vukova. Bajina Bašta nam je domaćin na počinku. Najjuzbudljiviji deo programa je samo Krstarenje Drinom u dužini od preko 50 kilometara od Perućca do Višegrada gde završavamo krstarenje, I divimo se Ćupriji na Drini i posećujemo Andrićgrad. Ako je Krstarenje Dunavom valcer, Krstarenje Drinom je marš. Osetićete otkucaje ritma Stanislava Biničkog pri komponovanju poznate melodije. Uplovite u Drinsku avanturu.

  PROGRAM PUTOVANJA:

  1. dan BEOGRAD – SUNČANA REKA – SOKOGRAD – VRHPOLJE – BAJINA BAŠTA
  Polazak iz Beograda u 08.00h, vožnja ka Podrinju. Vožnja pored Šapca i Banje Koviljače, kraći odmor u etno restoranu ,, Sunčana reka,,. Šetnja i obilazak kompleksa koji se nalazi na samoj obali Drine. Polazimo uzvodno Drinom ka Bajinoj Bašti. Vožnja pored hidroelektrane Zvornik i Zvorničkog jezera. Obilazak Soko Grada i manastira Sv. Nikole. Veličanstven ambijent upotpunjuje pogled na staru tvrdjavu i veliki krst koji dominira okolinom. Ručak u etno selu Vrhpolje. Vožnja najlepšim delom Drine, pauza za fotografisanje kod čuvene kućice na steni. Dolazak u Bajinu Baštu, smeštaj u hotelu „Zepter Drina“ i kraći odmor. Obilazak muzeja nacionalnog parka „Tara“ i šetnja pored reke Godina. Povratak u hotel. Slobodno vreme za šetnju ili individualni odlazak u neki od popularnih kafića I restorana u Bajinoj Bašti. Noćenje.

  2. dan BAJINA BAŠTA – PERUĆAC – VIŠEGRAD – BEOGRAD
  Doručak. Odlazak na jezero Perućac, ukrcavanje na brod „Grizzly“. Od 09.00h nezaboravna plovidba kanjonom Drine od Perućca (SRB) do Višegrada (BiH) u trajanju od 3.5h. Dužina plovnog puta je oko 52 km, a skoro polovina je kanjon sa raznolikom florom i faunom. Ovaj netaknuti biser prirode se može doživeti samo sa palube broda. Po pristajanju u Višegrad, sledi obilazak Andrićgrada (Kamengrad) Emira Kusturice i na Drini Ćuprije. Slobodno vreme za individualne obilaske i ručak. Povratak autobusom za Beograd preko Mokre Gore i Čačka. Dolazak u Beograd u večernjim satima. Kraj usluge.

  CENA ARANŽMANA 109 EUR

  LAST MINUTE CENA ARANŽMANA 89 EUR

   

  Način plaćanja:
  – Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA Mayak Tours-a
  – Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina

  Aranžman obuhvata:
  • Prevoz autobusom turističke klase na navedenoj relaciji /mesta se određuju prema prijavi
  • Smeštaj u hotelu „Zepter Drina“ 3* u Bajinoj Bašti na bazi 1 noćenja sa doručkom (doručak – švedski sto) u standardnim dvo ili trokrevetnim sobama. Hotel se nalazi na gradskom trgu, okružen zelenilom u pešačkoj zoni. Poseduje 74 smeštajne jedinice, dva restorana, piceriju, dve terase… Sve sobe sadrže wi-fi, TV, toalet, telefon…
  • Obilazak Sokograda i Sunčane reke
  • Ručak u Vrhpolju – glavno jelo (gulaš, pasulj), salata, hleb, kolač
  • Plovidbu brodom ,, Grizzly,, Perućac – Višegrad
  • Troškove organizacije putovanja

  Aranžman ne obuhvata:

  • Individualne troškovi putnika i nenavedene ulaznice;
  • Doplata za superior sobu 10 € po osobi (na upit);
  • Doplata za jednokrevetnu sobu 20 € (na upit);
  • Mogućnost doplate za dodatni prevoz – transfer Novi Sad: cena po osobi – 2000 rsd.

   

 • Svi putnici su dužni da dostave agenciji podatke iz pasoša ili licne karte ( broj pasosa/licne karte i JMBG ) za odrasle osobe, dok za maloletne osobe su potrebni broj pasoša i JMBG . Putnici su dužni da imaju svoja dokumenta sa sobom u toku putovanja. Svaki putnik je u obavezi da poseduje važeću putnu ispravu (kopija stranice sa ličnim podacima se dostavlja agenciji) koja mora važiti još 3 meseca od datuma povratka sa putovanja. Agencija  ne snosi odgovornost za neispravnu putnu dokumentaciju, ne dobijanje vize za kategoriju građana kojima je viza potrebna (putnici iz ove kategorije su dužni sami da se raspitaju u ambasadi zemlje u koju putuju, o uslovima za ulazak u zemlju putovanja), kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju, u tom slučaju će se smatrati da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja agencije Mayak tours. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika (minimum 40), agencija Mayak tours zadržava pravo da otkaže putovanje ili realizuje prevoz uz korekciju cene ili u saradnji sa drugom agencijom. Krajnji rok za otkazivanje aranžmana je pet (5) dana pre datuma polaska. U slučaju da je posle zaključenja Ugovora o putovanju došlo do promena u kursu na deviznom tržištu ili promena u tarifama prevoznika i aerodromskih i kompanijskih taksi, agencija  zadržava pravo korekcije cene programa putovanja. Sve vreme boravka Vam na raspolaganju stoji stručan predstavnik naše agencije, koji će se potruditi oko Vašeg kompletnog boravka na odabranom putovanju.

  Minimalni broj za realizaciju programa je 45 putnika. Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska. Krajnji rok za prijavljivanje je 10 dana pred put. U slučaju promene na monetarnom tržištu, promene u cenama prevoznika, osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana. Agencija Mayak tours ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije, kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju.

  Cenovnik broj 1 15.06.2021.

Call Now ButtonKlikni da pozoveš