Moskva avionom proleće
Trajanje: U PRIPREMI 6 dana / 5 noćenja
Lokacija: Moskva
Cena: cena u pripremi
Rezerviši
 • Moskva avionom proleće

  mart 2021
  6 dana / 5 noćenja / avionom

  CENA ARANŽMANA 545 EUR

  SUPER SNIŽENA CENA  399 EUR

  Program putovanja:

  1. dan: Beograd – Moskva
  Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla, Beograd, dva sata pre leta. Direktan let za Moskvu WZ 538 u 11:20h. Dolazak u Moskvu na aerodrom Demodedovo u 16:10h po lokalnom vremenu. Odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom. Grad od preko 15 miliona stanovnika, koji je nekada bio utvrđenje. Od 1073. godine do danas, grad na reci Moskvi postepeno je dobijao neke od najpoznatijih svetkih građevina, koje su i spomenici umetnosti arhitekture. Vožnja pored Crkve Hrista spasa, Boljšoj teatra, Arbat ulice, Kremlja… Transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.

  BESPLATNO: Panoramsko razgledanje Moskve

  2. dan: Moskva
  Doručak. Fakultativni izlet u Kremlj i šetnja Crvenim trgom, Aleksandrovskim parkom i posmatranje smene straže. Znate li da zlatne kupole i vrhove Kremaljskih kula i danas čuvaju sokolovi? To će nam objasniti naš vodič koji će nas provesti i kroz Arhangelsku i Uspensku crkvu i pokazati nam Cara svih zvona. Fakultativni odlazak do Tetrjakovski galerije ili slobodno vreme. Tretjakova galerija je najpoznatiji muzej umetnosti u Moskvi, a takođe je I glavni trezor Ruske nacionalne umetnosti, veoma značajan doprinos svetskoj kulturi. Kolekcija broji više od 170 hiljada dela umetnosti. U Tretjakovski galeriji možete videti zadivljujuća dela I. E. Repina… I mnoga druga remek-dela. Između ostalih, najpoznaije je poznato delo Crni Skver Kazimira Maleviča. Povratak u hotel i sobodno vreme. Noćenje.

  3. dan: Moskv a- Sergejev Posad – Moskva
  Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak do Sergijevog posada i manastira Svete Trojice, najznačajnijeg i najspektakularnijeg manstirskog kompleksa Ruske pravoslavne crkve. Manastir je osnovao Sveti Sergej Radonješki u 14. veku. Ikona Svete Trojice, koja je slikana za ovaj manastir jedna je od najpoznatijih i najlepeših ikona pravoslavnog sveta. Manastir ima status carske lavre, a ikonopisac je bio čuveni ruski umetnik Andrej Rubljov. Interesantno je da u manastiru možete probati originalno manastirski kvas. Povaratak u hotel. Slobodno vreme ili *fakultativni odlazak na  krstarenje rekom Moskvom uz večeru. Plovidba brodom duž reke Moskva, na panoramskom kruzu sa večerom koja je uključena u cenu. Ovo je lep I jedinstven način za rekreativan obilazak glavnog grada. Ploveći ćemo obići I videti neke od najpoznatijih mesta Moskve I imati najlepši pogled sa reke. Povratak u hotel. Noćenje.

  4. dan: Moskva – Tura metroom i palata Kolomensko
  Doručak. Slobodno vreme i fakultativni odlazak na turu metroom, koji je po broju putnika drugi najveći na svetu. Metro stanice u centralnom delu grada predstavljaju umetnička dela, i mi ćemo vas u okviru ture povesti u njihov obilazak. Posle ture slobodno vreme ili fakultativni odlazak u dvorski kompleks Kolomensko i obilazak palate cara Alekseja Mihailoviča. Kolomenskoe je jedan od najstarijih rezidencija u Ruskom Carstvu. Palata Cara Alekseja, je nezvanično proglašena za osmo svetsko čudo. Prelepa umetnička dekoracija – izrezbareni ramovi prozora kao I strehe prozora I vrata, emajlirana pećnica, raskošno oslikani zidovi I plafoni. Lampe  su reastaurirane prema Ruskom I zapadno evropskm stilu 17. I 18. veka. Povratak u hotel. Noćenje.

  5. dan: Moskva – Izmailovski Kremlj i muzej istorije ruske votke
  Doručak. Slobodno vreme i *fakultativni odlazak do Izmailovskog Kremlja. Izmailovski dvorac predstavlja jedinstveni spoj umetničkog kampusa i narodne pijace. Ceo kompleks izgrađen je uglavnom od drveta, u stilu ruskog srednjevegovnog dvorca ali sa elementima „ruske secesije“, tj. sa puno živopisnih detalja. I sama njegova arhitektura predstavlja umetničko delo. Živopisna pijaca nudi sve – od hrane do suvenira, a unutrašnji prostor rezervisan je za galerije, muzeje i restorane. Muzej Istorije ruske Votke se nalazi odmah pored Izmailovskog Kremlja zato što je Moskva u 15. veku bila mesto nastanka Ruske Votke a na Izmailovskoj zemlji je bila carsko zemljište sa bogatom obradivom zemljom I industrijom.
  Najinteresantnija muzejska kolekcija je zapravo demonstracija petstogodišnje istorie Ruske Votke od momenta nastanka do današnjih dana, sadrži više od 1000 vrsta pića, stari recept za votku iz 18. veka, plakate, fotografije I dokumenta iz različitih perioda Ruske istorije, hronološki tipove I forme ambalaže I flaše votke.
  Muzejska postava predstavlja unikatan predmet- model prve aparature za destilaciju, uz čiju su pomoć I rad u 15. veku počeli da proizvode vino.  Fakultativni izlet do ogromnog parka industrijskih dostinuća Sovjetskog saveza VDNH i muzeja Kosmonautike gde možete videti spejs šatl Buran kao i originalne svemirske letilice i svu opremu kosmonauta. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak na Rusko gala folk veče uz večeru i ruski ples i muziku. Noćenje.

  6. dan: Moskva Beograd
  Doručak. Odjavljivanje iz hotela. Transfer na aerodrom. Direktan let WZ 537 do Beograda u 09:30h po lokalnom vremenu. Sletanje u Beograd 10:20h. Kraj programa.

  Moskva avionom proleće

  Cena aranžmana 545 eur

  SUPER SNIŽENA CENA  399 EUR

  -Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.-

  Način plaćanja:
  – Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana za Moskva avionom proleće 2021
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA Mayak Tours-a
  – Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina

  Aranžman Moskva avionom proleće obuhvata:
  – Međunarodne letove Beograd – Moskva – Beograd (direktan let, ekonomska klasa, kompanija RED WINGS)
  – Aerodromske takse u zemlji i inostranstvu (cena aerodromskih ta su podložne su promenama do izdavanja karata),
  – Transfere aerodrom – hotel i hotel – aerodrom,
  – Smeštaj na bazi 5 noćenja sa doručkom u hotelu Holiday Inn Express 3* Baumanskaya u Moskvi ili sličnom u ½ i 1/3 sobama,
  – Panoramsko razgledanje Moskve
  – Usluge licenciranog turističkog vodiča tokom trajanja putovanja,
  – Troškove organizacije putovanja.

  Aranžman Moskva avionom proleće ne obuhvata:
  – Međunarodno zdravstveno osiguranje,
  – Doplata za 1/1 – 140 evra,
  – Individualne troškove putnika.

   Fakultativne izlete:
  – Kremlj i Crveni trg, 60 EUR (prevoz metroom, lokalni vodič, ulaznice),
  – Tetrjakovski galerija, 45 EUR (prevoz metroom, lokalni vodič, ulaznice),
  – Paket Kremlj i Crveni trg + Tetrjakovski galerija + RUČAK 80 EUR (prevoz metroom, lokalni vodič, ručak, ulaznice),
  – Sergeijev posad + Manastir 55 EUR (prevoz autobusom ili vozom(u slučaju da je manje od 10 osoba), lokalni vodič, ručak, ulaznice).
  – Krstarenje Moskvom uz večeru 59 EUR (prevoz metroom, lokalni vodič, večera, ulaznice).
  – Paket krstarenje Moskvom + Sergijav posad 95 EUR (prevoz metroom, lokalni vodič, ulaznice),
  – Poseta kompleksu Kolomensko i ulaz u palatu 35 EUR (prevoz metroom, vodič ,ulaznice za metro).
  – Turu razgledanja metroa sa lokalnim vodičem, 25 EUR (prevoz metroom, ulaznice za metro, vodič).
  – Paket Kolomensko + metro tura + RUČAK, 50 EUR (prevoz metroom, lokalni vodič, ulaznice),
  – Izmailovski Kremlj i buvlja pijaca sa posetom muzeju votke 39 EUR (prevoz metroom, lokalni vodič, degustacija votke + meze, ulaznice),
  – Poseta muzeju Kosmonautike i parku VDNH 40 EUR (prevoz autobusom ili metroom, ulaznice, lokalni vodič),
  – Izmailovski Kremlj i buvlja pijaca sa posetom muzeju votke + muzej Kosmonautike i park VDNH + RUČAK 60 EUR (prevoz metroom ili busom, lokalni vodič, degustacija votke + meze, ručak, ulaznice),

  Napomena:

  *Prijavljivanje i plaćanje izleta obavezno je prilikom uplate aranžmana, na licu mesta nije moguće! Za realizaciju ovih izleta potrebno je najmanje 14 prijavljenih učesnika. (U slučaju manjeg broja putnika, izleti bi mogli da budu izvedeni uz korigovanje cene).
  * Za večeru i krstarenje rekom Moskvom nema ograničenja u broju putnika.

  Slike: Stanislav Zaburdaev, sva prava zadržana. Zabranjeno je kopiranje, objavljivanje, distribucija ili bilo kakvo korišćenje ovih fotografija bez prethodnog odobrenja.

  Slike

 • Moskva avionom proleće

  Napomena:

  Moguće su promene kod polaznog i povratnog leta. U slučaju promene putnici će biti pravovremeno obavešteni.
  Za državljanje Republike Srbije nije potrebna viza za ulazak u Rusku Federaciju.
  Strani državljani dužni su se sami informišu o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu spoljnih poslova ili ambasadi zemlje u koju se putuje.
  Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informišete na službenoj stranici Ministarstva spoljnih poslova republike Srbije www.mfa.gov.rs

  Minimalan broj putnika za Moskva avionom proleće 2021: 15

  Prevoznik: Red Wings

  Naziv i opis smeštaja:

  MOSKVA: Hotel Holiday Inn Express 3* Baumanskaya nalazi se u Moskvi, 5 km od olimpijskog stadiona, 6 km od Crvenog trga, mauzoleja Lenjinai tržnog centra GUM.Hotel ima bar i sobe sa besplatnim WiFi pristupom. Sobe su opremljene plazma TV-om sa satelitskim kanalima, frižiderom, samovarom i radnim stolom. Sve sobe u hotelu sa privatnim kupatilom i opremljene su klima uredajem. Doručak je na bazi švedskog stola.

  Napomene u vezi smeštaja:

  U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata. Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator će proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogućnosti da garantuje za iste.
  Agencija zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima, iste kategorije.

  Napomene:

  Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 14 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje već prijavljenih putnika ne podleže povraćaju uplaćenih sredstava. Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa Moskva avionom proleće 2021 zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska…) Putnici koji imaju za cilj putovanja i posetu pojedinim institucujama, savetujemo da se putem interneta informišu o radnom vremenu istih kao i o tome da li je potrebna rezervacija termina za posetu. Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja Moskva avionom proleće 2021 usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta, radovi na putu…. Za sve ove slučajeve, ukoliko na strani putnika dođe do bilo kakve štete i/ili nepredviđenih troškova usled nepoštovanja navedenih uputstava i napomena, organizator putovanja ne snosi odgovornost već celokupan iznos štete i/ili dodatnih troškova snosi putnik.
  Potpisnik ugovora o putovanju Moskva avionom proleće 2021 ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Od momenta prijavljivanja, stvaraju se administrativni troškovi organizatora putovanja. Organizato zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor. Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni. Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta i njihovu validnost. Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novčana sredstva (kartice , gotovina…), kao i međunarodno zdravstveno osiguranje. U slučaju uvođenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme potrebnu dokumentaciju, a o uslovima i palćanju viziranja će naknadno biti obavešteni. Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto okupljanja za oldazni i povratni let. Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Za državljane Srbije ne postoji vizni režim za navedene zemlje u program. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
  Aranžman Moskva avionom proleće 2021 je rađen na bazi minimum 15 prijavljenih putnika.

  UZ ARANŽMAN Moskva avionom proleće 2021 VAZE OPŠTI USLOVI ORGANIZOVANJA PUTOVANJA AGENCIJE Mayak Tours LICENCA

  MINISTARSTVA TURIZMA OTP 37/2022

  Cenovnik broj 5. od 10.03.2020.

Call Now ButtonKlikni da pozoveš