Trajanje: 29.04 - 03.05.2022. - 5 dana / 2 noćenja
Lokacija: Ohrid, Makedonija
Cena: 109 €
Rezerviši
 • OHRID
  Drač – Sveti Naum

  5 dana / 2 noćenje / autobusom
  29.04 – 03.05.2022.
  CENA PO OSOBI: 139 €
  LAST MINUTE: 109

  PROGRAM PUTOVANJA:
  1.dan, petak 29.04.2022.   BEOGRAD – OHRID
  Polazak iz Beograda u 23h, sa Novog Beograda pored Brankovog mosta, preko puta TC Ušće (bivša okretnica autobusa 43, a sadašnje stajalište autobusa br 60, skejt park). Organizator šalje SMS obaveštenje svim putnicima sa detaljima polaska. Noćna vožnja kroz Srbiju i Severnu Makedoniju sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.
  2. dan, subota 30.04.2022.  OHRID – RAZGLEDANJE GRADA
  Dolazak u Ohrid u prepodnevnim satima. Slobodno vreme za šetnju i odmor. Smeštaj u hotel. Razgledanje Ohrida, obilazak starog i istorijskog dela grada poznatog po vizantijskim spomenicima i sakralnim objektima sa lokalnim vodičem (crkva Svete Sofije, crkva Svetog Pantelejmona, Samuilova tvrđava…). Slobodno vreme. Noćenje.
  3. dan, nedelja 01.05.2022.  OHRID – SVETI NAUM I KRSTARENJE
  Doručak. Fakultativno, odlazak autobusom na izlet za Sveti Naum sa obilaskom manastirskog kompleksa. Povratak u Ohrid. Slobodno vreme. Fakultativno, krstarenje jezerom u trajanju od oko sat vremene. Noćenje.
  4. dan, ponedeljak 02.05.2022. OHRID – DRAČ – BEOGRAD
  Doručak. Odjava iz hotela i pakovanje stvari. Polazak za Drač. Slobodno vreme za razgled i šetnju pored mora sa obilaskom lokalnih znamenitosti – stare zidine, crkve i džamije, Venecijanska kula, Hadrijanov amfitetar, trgovi i glavna ulica Epidamn. U ranijim popodnevnim časovima, polazak za Beograd. Vožnja preko Podgorice i Čačka do Beograda.
  5. dan, utorak 03.05.2022. BEOGRAD
  Dolazak na mesto polaska u ranim jutarnjim časovima u zavisnosti od zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.

  REŽIM ULASKA DRŽAVLjANA REPUBLIKE SRBIJE U USLOVIMA PANDEMIJE COVID-19
  Državljani Republike Srbije mogu da uđu u Republiku Severnu Makedoniju, pod uslovom da poseduju jedan od sledećih dokumenata:
  · sertifikat o primljene 2 voze vakcine protiv Covid-19;
  · potvrdu o preležanom virusu Covid-19 u poslednjih 180 dana, računajući od dana ozdravljenja; odnosno 6 meseci od dana pozitivnog PCR testa;
  · negativan rezultat PCR testa, urađenog do 72 sata pre ulaska na teritoriju Republike Severne Makedonije;
  · negativan rezultat brzog antigenskog testa, urađenog do 48 sati pre ulaska na teritoriju Republike Severne Makedonije.
  Strani državljani moći će da tranzitiraju kroz Severnu Makedoniju (do 5 časova), uz obavezu popunjavanja Izjave o tranzitu na graničnom prelazu na ulazu u zemlju, koju će predavati na graničnom prelazu na izlasku iz Severne Makedonije.

  NAČIN PLAĆANJA:
  PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE
  – Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka aranžmana;
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA Mayak Tours-a;
  – Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina.

  CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
  – Prevoz autobusom turističke klase;
  – Smeštaj u hotelu Silex 4* na bazi 2 noćenja sa doručkom;
  – Organizaciju i vođenje puta.

  CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
  – Individualne troškove;
  – Fakultativne izlete;
  – Putno zdravstveno osiguranje.

  POPUSTI I DOPLATE:
  Popust za decu: do 12 godina 30% na cenu aranžmana (imaju ležaj i sedište u autobusu)
  – Doplata za 1/1 sobu – 20 €.

  CENA FAKULTATIVNIH IZLETA:
  – poseta Sv. Naum sa ulaznicom – 10 €;
   krstarenje jezerom – 10 €.

  NAPOMENA ZA FAKULTATIVNE IZLETE:
  Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa Istanbul Dan zaljubljenih i zavise od broja prijavljenih putnika. Cene fakultativnih izleta su po osobi, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika. Cena izleta se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije. Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica za muzeje i lokalitete, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta…Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, vremenskih uslova, rasporeda plovidbe brodova i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u evrima, ino partneru ili pratiocu grupe.

  OPIS SMEŠTAJA:
  Hotel Sileks 4* se nalazi na obali Ohridskog jezera, u turističkom naselju Sv.Stefan, udaljen je 4 km od centra Ohrida. Smešten je izmedju kristаlno plаve jezerske vode i zelenilа borove šume. Hotel poseduje: recepciju, restoran, bar, kongresnu salu sa pratećom opremom, otvoreni bazen, saunu. Hotel ima sopstvenu plažu. Hotel poseduje 104 sobe, sve sobe su moderno opremljene i poseduju: kablovsku LCD TV, telefon, klimu, mini-bar, Wi-Fi internet i kupatilo. Usluga na bazi noćenja sa doručkom – švedski sto.    U restoranu i baru se služe makedonski specijaliteti, internacionalna kuhinja i veliki izbor pića.

 • NAPOMENE:
  -Putnici su dužni da prilikom rezervacije aranžmana dostave ispravan broj mobilnog telefona. Organizator putovanja dva dana pred put šalje obaveštenje o polasku sms porukom. Ukoliko putnik ne dobije sms poruku, dužan je da kontaktira agenciju radi dobijanja tačnih informacija o polasku.
  – Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
  – Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće.
  – Organizator putovanja može promeniti ugovorenu cenu ako je posle zaključenja ugovora došlo do promena u cenama hotela,tarifama prevoznika,poremećaja i promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga.
  – Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta .

  Aranžman je radjen na bazi od minimum 50 prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnoj broja prijavljenih organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre polaska.
  Organizator putovanja Turistička agencija „Mayak tours doo“, Licenca OTP 37/2022 Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

  Program br.1 Ohrid od 25.02.2022.

   

Call Now ButtonKlikni da pozoveš

You have successfully subscribed to the newsletter

Došlo je do greške, molimo pokupajte ponovo

Turistička agencija Mayak Tours will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.