Trajanje: 08-10. mart 2019. - 3 dana / 2 noćenja
Lokacija: Subotica, Palić, Segedin, Morahalom
Cena: od 65€
Rezerviši
 • Osmi mart Morahalom, Palić, Segedin

  2 dana / 1 noćenje, autobusom
  DATUM POLASKA: 08-10. mart

  (Osmi mart, poseban polazak sa dva noćenja!)

  1. dan: BEOGRAD – PALIĆ
  Okupljanje putnika na Novom Beogradu, polazak sa stajališta gradskog prevoza kod skejt parka preko puta TC Ušće (pored Brankovog mosta) u 17:30. Putovanje ka Paliću i odlazak do kompleksa „Jelen Salaš“ ili „Majkin Salaš“. Smeštaj u sobe i slobodno vreme. (Svakog petka i subote uveče u restoranu oba salaša uživo sviraju tamburaši.) Noćenje.

  2. dan: PALIĆ – MORAHALOM – PALIĆ

  Doručak. Odlazak do Mađarske: polazak za Segedin. Razgledanje grada u pratnji vodiča. Slobodno vreme ili šoping u TC Arkad nedaleko od centra grada. Odlazak do Morahaloma u banju Eržebet 4* . Kupanje u otvorenim i zatvorenim bazenima, korišćenje saune i ostalih sadržaja prema individualnom interesovanju. Boravak u banji do kasnih popodnevnih časova (oko 18:30h)
  Povratak u smeštaj. Noćenje.

  3. dan: PALIĆ – SUBOTICA – PALIĆ – BEOGRAD

  Doručak. Fakultativna poseta Vinariji Zvonko Bogdan. Šetnja po Paliću. Kratka vožnja do *Subotice i obilazak centra grada. Fakultativna poseta Gradskoj kući. Slobodno vreme za ručak. Polazak ka Kelebiji, u fakultativni obilazak ergele Lipicanera. Povešćemo Vas da vidite kobile i ždrebad na pašnjaku, mlade pastuve i omice u slobodnim ispustima. Nakon obilaska, vozićemo se fijakerima po uređenom parku ergele i borovoj šumi Vile Majur. Svi koji budu želeli, uz iskusne instruktore, jahaće mirne i poslušne konje u parku ergele.
  Povratak u Suboticu. Polazak za Beograd. Dolazak u večernjim časovima.

  Preuzmite čitav program Osmi mart Morahalom, Palić, Segedinu PDF-u. Uz njega važi cenovnik broj 1. od 04.02.2019.

  Osmi mart Morahalom, Palić, Segedin

  08-10. mart (Osmi mart, poseban polazak sa dva noćenja!)

  Cena aranžmana 89 EUR
  Snižena cena: 65 EUR

  Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

  Način plaćanja:
  – Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA Mayak Tours-a
  – Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina

  Osmi mart Morahalom, Palić, Segedin obuhvata:
  – Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, a/v opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja;
  – Obilazak Subotice, Palića i Segedina prema programu;
  – Usluge vodiča u svakom autobusu;
  – 2 noćenja sa doručkom na salašu ili vili 1. kategorije (1/2 ,1/2+1 sobe);
  – Boravišnu taksu i hotelsko osiguranje;
  – Troškove organizacije putovanja;
  – Rezervaciju stola u restoranu salaša za veče uz tamburaše (izjašnjavanje u agenciji).

  Osmi mart Morahalom, Palić, Segedin ne obuhvata:
  Fakultativne izlete:
  – Ulaznice za banju Eržebet u Morahalomu 900 din (2300 forinti);
  – Obilazak Gradske kuće u Subotici – 300 din (Dodatno: obilazak tornja sa vidikovcem – 200 din);
  – Obilazak vinarije Zvonko Bogdan, vinograda, i podruma sa degustacijom 3 vrste vina – 900 din;
  – Samo obilazak vinarije, bez degustacije – 400 din;
  – Ulaznice za ergelu Kelebija (obilazak ergele sa vodičem, jahanje konja i vožnja fijakerima) 750 din;

  – Međunarodno zdravstveno osiguranje, oko 1 €;
  – Individualne troškove putnika.

  Napomene:
  Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
  Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
  Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
  Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
  U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
  Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
  U slučaju rezervacije više od 5 mesta istovremeno, molimo vas da kontaktirate našu poslovnicu, kako bi proverili da li ima dovoljno mesta.
  Program Osmi mart Morahalom, Palić, Segedin rađen je na bazi 45 putnika koji plaćaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.

  Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja – Mayak Tours, Beograd, licenca Ministarstva turizma OTP 37/2022.
  Cenovnik br 3. od 18.03.2017.

 • Osmi mart Morahalom, Palić, Segedin,

  Centar Subotice je kao muzej na otvorenom sa arhitekturom uglavnom u stilu secesije ali i baroka i klasične arhitekture. To se ogleda u crkvama (Katedrali, Srpskoj pravoslavnoj crkvi, Franjevačkoj crkvi itd), pozorištu i biblioteci zgrade, plavoj i zelenoj fontani… Među najatraktivnije ubrajaju se Gradska kuća, Sinagoga i Palata Rajhl.

  Palić: jezero i naselje istog imena nalazi se 8 km od Subotice. Prelepe građevine s početka 20. veka, raskošni parkovi, jezero, neuobičajeno spokojstvo i mir čine Palić idealnim mestom za odmor. Čuveni Palićki ZOO vrt je poznat ne samo po svojoj bogatoj kolekciji biljaka i životinja, već i humanom pristupu kada je smeštaj životinja u pitanju.

  Vinarija: 2000 godina Palićko vinogorje je tradicionalni vinarski kraj. Tu lepu tradiciju nastavlja Vinarija Zvonko Bogdan. Nalazi se na istočnoj obali jezera i izgrađena je u stilu secesije, karakterističnom za Palić. Enterijer vinarije je uređen po uzoru na francuske vinske zamkove, i opremljen najmodernijom francuskom tehnologijom.

  Etno kompleks Jelen Salaš: apartmani i sobe uređene u rustičnom stilu, sa ručno pravljenim nameštajem. Tu se nalzi parking i dečje igralište a restoran, pored objekta za smeštaj, nudi najbolja vina iz regiona i tipična mađarska, vojvođanska i bosanska jela po kojima je poznat.

  Segedin: Glavni (Sečenji) Trg, Zavetna crkva, Srpska Pravoslavna crkva…

Call Now ButtonKlikni da pozoveš