Gardaland Prvi maj putovanje
Trajanje: 5 dana / 2 noćenja 15-20.08.2018
Lokacija: Padova, Gardaland, Verona i Sirmione
Cena: od 79€
Rezerviši
 • Venecija Gardaland putovanje 2018 2 noćenja

  2018
  5 dana / 2 noćenja, autobusom

  PROGRAM PUTOVANJA:
  1. DAN 16.08.2018. – BEOGRAD – Polazak autobusa u 17:30 časova iz Beograda, sa parkinga Sava centra. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim zadržavanjima radi graničnih procedura i odmora.

  2. DAN 17.08.2018. – VENECIJA – Dolazak u luku Punto Sabione u jutarnjim časovima. Fakultativna vožnja brodićem do Venecije, nekadašnje srednjevekovne Mletačke Republike. Obilazak grada: most Uzdaha, Duždeva palata (nije predviđen grupni ulazak), stubovi zaštitnici grada, Trg Svetog Marka, Crkva Svetog Marka, toranj, most Rialto. Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. U poslepodnevnim časovima povratak u luku Punto Sabione i nastavak putovanja do hotela. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

  3. DAN 18.08.2018. – PADOVA – VIĆENCA – Doručak. Fakultativni izlet u Padovu i Vićencu. Dolazak u Padovu, šetnja sa stručnim vodičem. Obilazak grada: Trg Prato dela Vale (jedan od najlepših u Italiji), IL Santo-Bazilika Sv. Antuna, Palazzo Regione-gradska većnica, Krstionica, Caffe Pedroki (u njemu su svojevremeno kafu pili Balzak i Lord Bajron). U ovom univerzitetskom gradu su svoj pečat ostavili i umetnici popout Donatela i Djota. Nastavak puta ka Vićenci, obilazak grada čuvenog Andrea Paladia: Bazilika Paladiana, Teatro Olimpiko, Crkva Santa Marija dela Corona u kojoj je i sahranjen čuveni arhitekta Paladio. Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.

  4. DAN 19.08.2018. – GARDALAND – Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativni odlazak autobusom do zabavnog parka Gardaland. Slobodno vreme za uživanje do polaska za Srbiju.

  5. DAN 20.08.2018. – BEOGRAD – Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima.

  Venecija Gardaland putovanje 2018 2 noćenja
  2018
  Cena aranžmana iznosi – 79 EUR

  Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

  Način plaćanja:
  – Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA Mayak Tours-a
  – Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina

  Aranžman Venecija Gardaland putovanje obuhvata:
  – Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja,
  – Smeštaj u oblasti Veneto ( Noventa di Piave, San Dona di Piave, Cavallino, Trevisio..) usluga na bazi dva noćenja sa doručkom (doručak kontinentalni),
  – Smeštaj u 1/2 , 1/2+1 sobama,
  – Usluge vodiča i pratioca grupe,
  – Agencijske usluge.

  Aranžman Venecija Gardaland putovanje ne obuhvata:
  – Troškove medjunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja
  – Individualne troškove putnika
  – Doplata za jednokrevetnu sobu 20 EUR po noći
  – Boravišnu taksu u zavisnosti od grada
  Fakultativne izlete:
  – Venecija – 15 EUR odrasli, deca do 12 godina 10 EUR
  – Padova i Vićenca – 20 EUR odrasli, deca do 12 godina 10 EUR
  – Gardaland 30 EUR ulaznica + 15 EUR prevoz autobusom, deca do 12 godina 30 EUR ulaznica + 10 EUR prevoz, deca do 1m visine ne plaćaju ulaznicu.

 • Padova – Univerzitetski grad u kom su svoj pečat ostavili čuveni umetnici poput Donatela, i Đota.

  Gardaland – Ovaj zabavni park smešten je na obali Lago di Garda, nedaleko od Verone i Venecije. Najveći i najzabavniji park u Italiji, treći po poseti u Evropi. Posetioci ulaskom kroz kapiju ovog veličanstvenog parka ulaze u zemlju mašte i zabave. Najveću pažnju posetilaca privlače četiri zanimljiva rolerkoustera i delfinarijum, ali i niz drugih uzbudljivih zanimljivosti koje će sigurno zaokupiti vašu pažnju i učiniti da se odlično provedete Čekaju Vas još brojne atrakcije kao što su: leteći otok, voz Gardaland Express, grad Divljeg zapada, arapski suk, čarobno drvo, plavi tornado, vrtuljak Ikarus, svemirska vrtoglavica, najluđa kuća na svetu.. (www.gardaland.it.)

  Verona – Grad večne ljubavi, čuven po šekspirovoj drami Romeo i Julija čija je tragična ljubav opisana u istoimenom delu. U ovom gradu umetnosti je sačuvanao više od 50 crkava romanskog, gotičkom i renesansnog stila, kao i vanredno očuvana arena/koloseum iz doba Rimskog carstva.

  Venecija – Grad na vodi, koji će vas očarati svakim korakom i svakom sledećom ulicom u kojoj se nađete. Venecija se nalazi na severo-istoku Italije i jedno je od najprepoznatljivijih mesta u čitavoj državi. Prilikom posete ovog predivnog mesta, ne zaboravite da ponesete sa sobom parče hleba jer vas na trgu Svetog Marka čeka bezbroj golubova koji dočekuju turiste godinama unazad. Čuveni karneval u Veneciji, bazilike, čuveno Muransko staklo i bezbroj kanala samo su neki od veličanstvenosti koje sačinjavaju Veneciju. Ovaj grad pruža pogled na mnogobrojne istorijske znamenitosti čija vrednost je neprocenjiva. Od čuvenih katedrala, ulica koje vas upućuju na delove grada za koje niste ni znali da postoje, Venecija je pre svega misteriozno mesto, čuveno po svojim čarima koje svakog turistu ostavljaju bez daha. Gondola je glavno prevozno sredstvo ovog predivnog turističkog mesta, koja vam pruža mogućnost da obiđete i najnepristupačnije i najzanimljivije ulice, kao i da vidite fenomenalne građevine iz ovog ugla.
  Proverite sa nama šta su to duždevi kao vekovni vladari Mletačke Republike ostavili kao pečat u ovom gradu…
  Pripremite svoje fotoaparate, otvorite širom oči, jer Venecija se ne može prepričati. Venecija je destinacija koja se mora doživeti!

  NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:
  HTL 3*, smeštaj u oblasti Veneto ( Noventa di Piave, San Dona di Piave, Cavallino, Trevisio..)

  NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

  U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC.Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator će proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogućnosti da garantuje za iste. Hoteli u Italiji pružaju uslugu kontinentalnog doručka na bazi švedskog stola.Kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja.
  Agencija zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima, iste kategorije.

  NAPOMENE:
  – Agencija pravi raspored sedenja , uzimajući u obzir  starija lica , porodice sa malom decom, trudnice kao i vreme uplate.Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu koje mu dodeli agencija. Naknadne izmene nisu moguće.
  – Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje već prijavljenih putnika ne podleže povraćaju uplaćenih sredstava.  Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska…)  Putnici koji imaju za cilj putovanja i posetu pojedinim institucujama, savetujemo da se putem internet informišu o radnom vremenu istih kao i o tome da li je potrebna rezervacija termina za posetu. Predviđeni raspored privremenog zaustavljanja: zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3-4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteteta stajališta i uslova na putu.Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta, radovi na putu….Za sve ove slučajeve, ukoliko na strani putnika dođe do bilo kakve štete i/ili nepredviđenih troškova usled nepoštovanja navedenih uputstava i napomena, organizator putovanja ne snosi odgovornost već celokupan iznos  štete i/ili dodatnih troškova snosi putnik.Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Od momenta prijavljivanja, stvaraju se administrativni troškovi organizatora putovanja. Mayak Tours zadržava  pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor. Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike  u ceni.Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca.Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novčana sredstva (kartice , gotovina…), kao i međunarodno zdravstveno osiguranje. U slučaju uvođenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme  potrebnu dokumentaciju, a o uslovima i palćanju viziranja će naknadno biti obavešteni.Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa. Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Za državljane Srbije ne postoji vizni režim za navedene zemlje u programu.
  – U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka aranžmana Padova Gardaland putovanje.
  -Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
  Aranžman Padova Gardaland putovanje je rađen na bazi minimum 50 prijavljenih putnika.

  Uz ovaj program važe opšti uslovi organizovanja putovanja Mayak Tours d.o.o. licenca ministarstva turizma OTP 37/2022.
  račun br. 205-199106-96

Call Now ButtonKlikni da pozoveš