Trajanje: 27.04. –05.05.2018. 9 dana / 4 noćenja
Lokacija: Pariz, Minhen, Beč
Cena: od 249€
Rezerviši
 • Pariz Prvi maj 2018
  27.04.2018. – 05.05.2018. (autobusom / 9 dana / 4 noćenja)
  Cena aranžmana 299€ Promo cena 249€!

  Pariz – kao malo koji grad upleten u događaje koji su menjali istoriju čovečanstva i istoriju kulture, vekovni centar moći, inspiracija i muza,, pleni savšenom sintezom svoje arhitekture, neprocenjivim muzejskim zbirkama, gastronomijom i najboljim vinima, elegantnim prodavnicama, svojim lepršavim duhom i bogatim noćnim životom tokom čitave godine.

  1.DAN – 27.04.2018. – BEOGRAD – Polazak grupe sa parkinga Sava centra u 19:00, sastanak putnika u 18:30 . Vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim pauzama. Noćna vožnja.

  2.DAN – 28.04.2018. MINHEN Dolazak u Minhen u jutarnjim satima. Razgledanje grada koji je vekovima bio prestonica bavarskih kraljeva: Nacionalne opere i pozorišta, galerija nove i stare Pinakoteke, glavni trg Marienplac sa starom i novom zgradom opštine i čuvenim Glokenšpilom (sat), pijaca Viktualienmarkt… Slobodno vreme, 9h (tehnička pauza). Preporučujemo vam da probate čuveni bavarski specijalitet – kobasice i pivo i posetite poznatu pivnicu HB. Slobodno vreme do polaska autobusa za Pariz Noćna vožnja…

  3.DAN – 29.04.2018. – PARIZ Dolazak u Pariz u prepodnevnim časovima.panoramsko razgledanje prestonice Francuske:Arc de Triomphe,Les Champs Elysees, Place Trocadero, Eiffel tour, Hotel des Invalides, Assemblee nationale, Pantenon, Place du Concorde, Opera, Louvr, Notre Dame… Smestaj u hotel oko 15h. Slobodno vreme za odmor. U predvečernjim časovima fakultativni odlazak na Monmartr,umetnicku i boemsku cetvrt gde ćemo u šetnji posetiti baziliku Sacre Coeur i napraviti pauzu na Place du Tertre gde su inspiraciju nalazili slavni umetnici poput Pikasa, Dalija, Henrija Milera… Imaćete priliku da se upoznate sa pariskim metrom koji ima 14 linija koje savršeno funkcionisu. Povratak u hotel.Noćenje.

  4.DAN – 30.04.2018. – PARIZ – VERSAJ Doručak. Fakultativna šetnja sa lokalnim vodičem “upoznajmo Pariz” kako bi se upoznali sa najznačajnijim lokalitetima u srcu Pariza. Slobodno vreme…. Fakultativna poseta Versaju,palati francuskih kraljeva koja je bila uzor mnogim palatama širom sveta. Obilazak palate i uživanje u versajskim vrtovima koje je uredio čuveni kralj Luj XIV.Povratak u Pariz, slobodno vreme do večernjih časova uz preporuku za šetnju prelepim Luksemburškim parkom, ručak u Latinskoj Četvrti, šoping u La Rue Rivoli..i posetu Ajfelovom tornju. Povratak u hotel. Noćenje.

  5.DAN – 01.05.2018. – PARIZ – DIZNILEND Doručak. Celodnevna fakultativna poseta Disneylandu udaljenom od Pariza 30 km, gde ćete se za trenutak vratiti u detinjstvo i uživati u društvu diznijevih junaka kao i oprobati svoju smelost na mnogobrojnim atrakcijama ovog bajkovitog parka… Povratak u hotel u večernjim satima. Noćenje.

  6.DAN – 02.05.2018. – PARIZ – LUVR Doručak. Napuštanje hotela. Obilazak jednog od najlepših i najvećih muzeja na svetu… Luvra. Od 1793. godine otvoren za posetioce sa preko 350000 eksponata, a danas se u ovom muzeju nalazi i čuvena Leonardova Mona Liza. U predvečernjim časovima krstarenje Senom i upoznavanje Pariza iz ove perspektive.Slobodno vreme do polaska za Beč. Noćna vožnja.

  7.DAN – 03.05.2018. – PARIZ – BEČ Dolazak u Beč u jutarnjim satima, panoramsko razgledanje: zgrade državne Opere, Hofburga-zimske rezidencije austrijskih vladara, Trga Marije Terezije, Parlamenta,… Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

  8.DAN – 04.05.2018.BEČ – BEOGRAD Doručak. Napuštanje hotela. Mogućnost fakultativne posete letnjoj rezidenciji austrijskih vladara Šenbrunu. Slobodno vreme do polaska za Srbiju. Noćna vožnja…

  9. DAN 05.05.2018.NOVI SAD – BEOGRAD – Dolazak u Srbiju u jutarnjim časovima.

  Pariz Prvi maj 2018
  27.04.2018. – 05.05.2018. (autobusom / 9 dana / 5 noćenja)
  Cena aranžmana 299€ Promo cena 249€!

  Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

  NAČIN PLACANJA
  – Gotovinsko placanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
  – Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina)
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA Mayak Tours

  ARANŽMAN Pariz Prvi maj OBUHVATA:
  – Prevoz komfornim turističkim autobusom prema programu putovanja(klima,TV,DVD,audio oprema),
  – Smeštaj na bazi 3 noćenja sa doručkom u hotelu 3* u Parizu u 1/2 i 1/3 sobama, jedno noćenje sa doručkom u hotelu 3* ili 4* u Beču, u 1/2 i 1/3 sobama,
  – Obilaske prema programu,
  – Usluga predstavnika agencije/lokalnog vodiča,
  – Troškove realizacije programa.

  ARANŽMAN Pariz Prvi maj NE OBUHVATA:
  Fakultativne izlete:
  – Šenburn (imperial tura) 20 EUR,
  – Poseta Monmartru 5 EUR (deca do 12. godina besplatno)
  – Poseta Versaju 40 EUR (u cenu je uračunata ulaznica, rezervacija, prevoz i lokalni vodič), deca do 18 god.- 15 EUR,
  – Doplata za obilazak vrtova u Versaju 7 EUR,
  – Poseta Luvru 35 EUR (u cenu je uključeno: ulaznica, rezervacija, lokalni vodič sa slušalicama), deca do 18 god. – 15 EUR,
  – Krstarenje Senom 15 EUR / deca do 12 god. 10 EUR,
  – Diznilend 65 EUR plus 10 EUR prevoz / deca do 12 god. 55 EUR plus 10 EUR prevoz (u cenu je uračunata ulaznica za jedan park i prevoz),
  – Šetnja „upoznajmo Pariz“ 15 EUR / deca do 12 god. 10 EUR.

  – Individualne troškove putnika,
  – Međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
  – Karte za metro,
  – Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte,
  – Doplatu za jednokrevetnu sobu je 50% od cene aranžmana,
  – boravišna taxa u Parizu 1,75 EUR po osobi dnevno.

 • Pariz Prvi maj

  NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:
  Hotel u Parizu:
  Hotel Reseda 3* http://www.hotel-reseda-paris.com/, nalazi se u blizini metro stanice Galienni (linija 3) do centra grada se stiže 15 min. Kod hotela se nalazi tržni centar sa brojnim supermarketima, prodavnicama (Carrefour, Auchan). Sadrži recepciju, parking. Sobe su 1/2 i 1/3 (kreveti na sprat)sa kupatilom, tv-om. Doručak je kontinentalni (švedski sto).

  Hotel u Beču
  Eventhotel Pyramide 3* http://www.austria-trend.at/eventhotel-pyramide – nalazi u južnom delu Beča, preko puta tržnog centra “SCS”. Dobro je povezan sa gradom lokalnim vozom Badner Bahn-om kojim se do centra grada stiže za 25 minuta. Svaka soba ima SATTV, sef, kupatilo i klima uređaj. Doručak je kontinentalni (švedski sto).

  NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
  U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator će proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogućnosti da garantuje za iste. Hoteli u Italiji pružaju uslugu kontinentalnog doručka na bazi švedskog stola. Kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja. Agencija zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima, iste kategorije.

  NAPOMENE:
  – Agencija pravi raspored sedenja, uzimajući u obzir starija lica , porodice sa malom decom, trudnice kao i vreme uplate.Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu koje mu dodeli agencija. Naknadne izmene nisu moguće.
  – Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje već prijavljenih putnika ne podleže povraćaju uplaćenih sredstava.
  -Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska…)
  -Putnici koji imaju za cilj putovanja i posetu pojedinim institucujama, savetujemo da se putem internet informišu o radnom vremenu istih kao i o tome da li je potrebna rezervacija termina za posetu.
  -Predviđeni raspored privremenog zaustavljanja: zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3-4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteteta stajališta i uslova na putu.
  – Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta, radovi na putu….
  -Za sve ove slučajeve, ukoliko na strani putnika dođe do bilo kakve štete i/ili nepredviđenih troškova usled nepoštovanja navedenih uputstava i napomena, organizator putovanja ne snosi odgovornost već celokupan iznos štete i/ili dodatnih troškova snosi putnik.
  – Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Od momenta prijavljivanja, stvaraju se administrativni troškovi organizatora putovanja. Felix Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.
  -Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.
  – Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca.
  – Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta i njihovu validnost.
  -Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novčana sredstva (kartice , gotovina…), kao i međunarodno zdravstveno osiguranje.
  -U slučaju uvođenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme potrebnu dokumentaciju, a o uslovima i palćanju viziranja će naknadno biti obavešteni.
  -Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa.
  – Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Za državljane Srbije ne postoji vizni režim za navedene zemlje u program.
  – U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
  -Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja Pariz Prvi maj.
  Aranžman Pariz Prvi maj je radjen na bazi minimum 50 prijavljenih putnika.

  UZ PROGRAM PARIZ PRVI MAJ VAŽE OPŠTI USLOVI ORGANIZATORA PUTOVANJA AGENCIJE Mayak Tours
  LICENCA MINISTARSTVA TURIZMA OTP 37/2022.

Call Now ButtonKlikni da pozoveš