Trajanje:
Lokacija: Novi Sad i Sremski Karlovci
Cena: Cena aranžmana 3.990 rsd
Rezerviši
 • SLAGANJE VINA I HRANE
  Podzemni Novi Sad i grad vina Sremski Karlovci

   

  Program putovanja:

  Polazak ka Novom Sadu sa dogovorenog mesta.  Po dolasku u Novi Sad – slobodno vreme za kafu u centru grada.

  Obilazak Petrovaradinske tvrđave, jedne od tri najveće u Evropi, zajedno sa Beogradskom. Sagrađena je od strane Habzburške monarhije, sa ciljem da zaštiti granice Carstva od Otomanske vojske. U podzemlju tvrđave nalazi se lavirint od čak 16 km hodnika, tajnih prolaza, podzemnih raskrsnica, dvorana u koje se niko ne bi usudio da uđe bez vodiča. Prošetaćemo kroz podzemne hronike i čućemo priču vodiča koji će nas upoznati sa tajnim prolazima, podzemnim minskim poljima, smrtonosnim zamkama…

  Polazak ka gradu vina – Sremskim Karlovcima, domu čuvenog karlovačkog vina, Bermet – tradicionalnog karlovačkog aromatizovanog vina, koje je nekada bilo izuzetno popularno na Bečkom dvoru. Čak je i na potonulom Titaniku pronadjeno nekoliko boca bermeta. Sremski Karlovci su jedno od najlepših mesta u Vojvodini, na obroncima mistične Fruške gore.

  Obilazak Muzeja pčelarstva i vinskog podruma Vinarije Živanović. Degustacija meda i vina.

  Polazak ka „vrhu“ Karlovaca – do Vinarije Đurđić, koja se bavi negovanjem i kreiranjem samo vrhunskih vina. Vinarija se nalazi na najvišoj tački Karlovaca, u sred vinograda, odakle se pruža prelep pogled na Dunav, Novi Sad i Frušku goru.

  Obilazak podruma, i ručak prema programu „SLAGANJE VINA I HRANE“, gde ćemo uz svako posluženo jelo probati novo vino. Vrhunac programa je degustacija Bermeta  uz čokoladni kolač.

  Polazak za Beograd. Putovanje autoputem do mesta povratka. Kraj programa.

  Cena aranžmana 3.990,00 RSD

  Način plaćanja:
  – Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
  –  Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih kartica banke Intesa mogućnost plaćanja na maksimalno 2 rate bez kamate.
  –  čekovima građana na maksimalno 2 rate
  –  Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA Mayak Tours-a

  Aranžman obuhvata:
  – Prevoz modernim, visokopodnim turističkim autobusom sa audio-video opremom, klimom, kapaciteta do 55 sedišta
  – 1 gratis za predstavnika grupe
  – Usluge vodiča u svakom autobusu
  – ulaznice i lokalni vodič u podzemnim prostorima Petrovaradinske tvrđave
  – Obilazak muzeja pčelarstva i vinarije Živanović
  – Obilazak vinarije Đurđić i ručak prema programu „Slaganje vina i hrane“
  – Troškove organizacije putovanja.

  Aranžman ne obuhvata:
  Fakultativne izlete:
  – Individualne troškove putnika

 • Ovaj program rađen je na bazi 45 putnika koji plaćaju punu cenu. Cene fakultativnih izleta su podložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.

  Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)

  Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja

  U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja – Mayak Tours, Beograd, licenca Ministarstva turizma OTP  37/2022. Cenovnik br 1. od od 22.04.2020.

Call Now ButtonKlikni da pozoveš