Trajanje: jednodnevni izlet, na upit
Lokacija: Beograd - Fruška gora - Petrovaradin - Sremski Karlovci
Cena: za grupe min. 7 ljudi
Rezerviši
 • Program za polazak iz Beograda

  Polazak ka Novom Sadu sa stajališta gradskog prevoza kod skejt parka preko puta TC Ušće (pored Brankovog mosta). Putovanje preko Fruške Gore.

  Poseta manastiru Novo Hopovo, gde se nalaze svete mošti svetog ratnika Teodora Tirona, stare 1700 godina.

  Obilazak Petrovaradinske tvrđave, jedne od tri najveće u Evropi, zajedno sa Beogradskom. Sagrađena je od strane Habzburške monarhije, sa ciljem da zaštiti granice Carstva od Otomanske vojske. U podzemlju tvrđave nalazi se lavirint od čak 16 kilometara hodnika, tajnih prolaza, podzemnih raskrsnica, dvorana u koje se niko ne bi usudio da uđe bez vodiča. Čućemo priču vodiča koji će nas upoznati sa tajnim prolazima, podzemnim minskim poljima, smrtonosnim zamkama…

  Obilazak centra Novog Sada i slobodno vreme za ručak, ili ručak na samoj tvrđavi.

  Obilazak vinskih podruma u Karlovcima i degustacija čuvenog karlovačkog vina Bermeta – tradicionalnog karlovačkog aromatizovanog vina, koje je nekada bilo izuzetno popularno na Bečkom dvoru. Čak je i na potonulom Titaniku pronadjeno nekoliko boca bermeta. Sremski Karlovci su jedno od najlepših mesta u Vojvodini, na obroncima mistične Fruške gore.

  Obilazak patrijaršijske crkve u kojoj se nalazi neobična slika Mojsija sa rogovima.

  Povratak u Beograd.

  Program za polazak iz Novog Sada (Cena aranžmana uz popust za polazak iz Novog Sada 650,00 dinara)

  Okupljanje kod crkve svetog Jurija, na početku stepeništa, u „gradiću“.

  Obilazak Petrovaradinske tvrđave, jedne od tri najveće u Evropi, zajedno sa Beogradskom. Sagrađena je od strane Habzburške monarhije, sa ciljem da zaštiti granice Carstva od Otomanske vojske. U podzemlju tvrđave nalazi se lavirint od čak 16 kilometara hodnika, tajnih prolaza, podzemnih raskrsnica, dvorana u koje se niko ne bi usudio da uđe bez vodiča. Čućemo priču vodiča koji će nas upoznati sa tajnim prolazima, podzemnim minskim poljima, smrtonosnim zamkama…

  Obilazak vinskih podruma u Karlovcima i degustacija čuvenog karlovačkog vina Bermeta – tradicionalnog karlovačkog aromatizovanog vina, koje je nekada bilo izuzetno popularno na Bečkom dvoru. Čak je i na potonulom Titaniku pronadjeno nekoliko boca bermeta. Sremski Karlovci su jedno od najlepših mesta u Vojvodini, na obroncima mistične Fruške Gore. Obilazak patrijaršijske crkve u kojoj se nalazi neobična slika Mojsija sa rogovima.

  Povratak u Novi Sad.

 • Cena aranžmana za polazak iz Beograda – NA UPIT, zavisi od veličine grupe
  Cena aranžmana za polazak iz Novog Sada – NA UPIT, zavisi od veličine grupe
  Način plaćanja:
  – Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA Mayak Tours-a
  – Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina
  – Putem PAYPAL-a

  Aranžman obuhvata:
  – Prevoz modernim, turističkim minibusima ili autobusima sa audio-video opremom, klimom
  – Usluge vodiča u svakom vozilu
  – Troškove organizacije putovanja
  – SAMO ZA PUTNIKE IZ NOVOG SADA – Ulaznice za kompleks podzemnih hodnika Petrovaradinske tvrđave uz pratnju lokalnog vodiča.

  Aranžman ne obuhvata:
  Fakultativne izlete:
  – Ulaznice za kompleks podzemnih hodnika Petrovaradinske tvrđave uz pratnju lokalnog vodiča – 350 RSD (za putnike iz Beograda)
  – Degustaciju vina bermet u Sremskim Karlovcima– 150 RSD
  – Individualne troškove putnika.

  Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 10 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
  Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
  Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
  Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
  U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
  Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

  NAPOMENE:

  Ovaj program rađen je na bazi 15 putnika koji plaćaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.

  Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja ogranizatora putovanja – Mayak Tours DOO, Beograd, licenca Ministarstva turizma OTP 33/2021.

Poštovani putnici Boreas travel-a, Agencija Boreas travel ušla je u proceduru ujedinjenja sa agencijom Mayak tours. Godine kvalitetne saradnje ove dve agencije rezultirale su ujedinjenjem koje ćemo sprovesti na obostrano zadovoljstvo. Boreas travel će do kraja procesa ujedinjenja sve svoje resurse preusmeriti ka agenciji Mayak tours, uključujući internet stranicu i facebook stranu, koje će od sada postojati pod nazivom Mayak tours. Svi putnici koji imaju neiskorišćene "covid vaučere" imaju mogućnost da ih iskoriste kroz novu, ujedinjenu kompaniju, tako da se za klijente obe agencije situacija ne menja, i svi će moći da iskoriste svoje vaučere kako je i planirano.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, možete nas pozvati na 011/3287-837, 064/222-6510, poslati e-mail na office@mayaktours.com ili nas posetiti na adresi - Gavrila Principa 52.

Poslovnica U TC Milenijum od 10.10.2020. više nije u funkciji.

Srdačano vaši Mayak Tours i Boreas Travel