Trajanje: minimum 2 noćenja
Lokacija: Zlatibor, 350m od autobuske stanice/pijace
Cena: 45 eur po noćenju
Rezerviši
 • Predo apart Zlatibor apartman u objektu Zlatiborska vila 2:

  Apartman se nalazi 350m od samog centra Zlatibora i autobuske stanice. Izdvojen od gužve, saobraćaja i ostale buke. Komforan od 40kv/m; u koji se može smestiti maksimalno do 5 osoba. Sastoji se od dnevnog boravka sa sofom i foteljom na razvlačenje, čajne kuhinje, kupatila i spavaće sobe sa bračnim krevetom. Apartman se nalazi u prizemlju zgrade i poseduje terasu i pogled na dvorište. Opremljen je besplatnim Wi-fi internetom, peškirima i parking mestom za svaki apartman. Objekat poseduje SPA deo, čije je korišćenje besplatno za sve goste objekta.
  U pitanju je potpuno nov objekat, otvoren u decembru 2017, godine.

  Cena najma do 3 noći – 50 € po noćenju

  Cena najma preko 3 noći – 45 € po noćenju

  U apartman se mogu smestiti maksimalno 5 odraslih osoba (sofa na razvlačenje i fotelja na razvlačenje u dnevnom boravku, bračni krevet u spavaćoj sobi).
  Manji broj noćenja isključivo na upit.
  Cenovnik važi za period 01.11.2020. – 25.03.2021. cene su izražene u € po apartmanu.
  Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

  Manji broj noći od navedenog, isključivo na upit
  Preuzimanje ključeva:
  Na dogovorenom mestu na Zlatiboru (ispred apartmana, na autobuskoj stanici, uz prethodni kontakt telefonom).

  Cena za Predo apart uključuje:
  – Najam studia/apartmana,
  – Javni parking (svaki apartman poseduje svoje parking mesto),
  – Korišćenje SPA (zajednički za sve goste objekta).

  Cena za Predo apart ne uključuje:
  Boravišnu taksu (obavezno plaćanje na licu mesta, po preuzimanju ključeva):
  – Odrasli 120,00 dinara po osobi dnevno,
  – Deca od 7 do 15 godina 60,00 dinara dnevno,
  – Deca do 6.99 godina su izuzeta iz plaćanja boravišne takse,

  – Individualne troškove putnika.

  SLIKE:

  MAPA

  Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, ostatak je podložan promeni.

  Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora TA Mayak Tours.

  Uslovi otkaza:
  Datum pismenog otkaza predstavlja osnov za obračun naknade, izražene procentualno u odnosu na ukupnu cenu smeštaja ili paketa, i to:
  30 % ukupne vrednosti rezervacije biće naplaćeno ako se rezervacija otkaže ili promeni termin 29 do 15 dana pre početka usluge.
  80 % ukupne vrednosti rezervacije biće naplaćeno ako se rezervacija otkaže ili promeni termin 14 do 8 dana pre početka usluge.
  100 % ukupne vrednosti rezervacije biće naplaćeno ako se rezervacija otkaže ili promeni termin 7 do 0 dana pre početka usluge ili u toku trajanja usluge ili u slučaju nepojavljivanja gosta u smeštaju.
  Ukoliko gost napusti smeštaj pre rezervisanog datuma odlaska Mayak Tours zadrzava sredstva za neiskorišćeni deo boravka.

Poštovani putnici Boreas travel-a, Agencija Boreas travel ušla je u proceduru ujedinjenja sa agencijom Mayak tours. Godine kvalitetne saradnje ove dve agencije rezultirale su ujedinjenjem koje ćemo sprovesti na obostrano zadovoljstvo. Boreas travel će do kraja procesa ujedinjenja sve svoje resurse preusmeriti ka agenciji Mayak tours, uključujući internet stranicu i facebook stranu, koje će od sada postojati pod nazivom Mayak tours. Svi putnici koji imaju neiskorišćene "covid vaučere" imaju mogućnost da ih iskoriste kroz novu, ujedinjenu kompaniju, tako da se za klijente obe agencije situacija ne menja, i svi će moći da iskoriste svoje vaučere kako je i planirano.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, možete nas pozvati na 011/3287-837, 064/222-6510, poslati e-mail na office@mayaktours.com ili nas posetiti na adresi - Gavrila Principa 52.

Poslovnica U TC Milenijum od 10.10.2020. više nije u funkciji.

Srdačano vaši Mayak Tours i Boreas Travel