Trajanje: 29.04.2019-03.05.2019
Lokacija: Split, Plitvice, Slapovi Krke
Cena: od 115€
Rezerviši
 • Prvi Maj Split i Plitvička jezera

  29.04.2019-03.05.2019.
  5 dana / 2 noćenja / autobusom.
  Cena aranžmana iznosi 129 EUR
  SNIŽENA CENA 115 EUR

  1. Dan : BEOGRAD – PLITVICE

  Postoji mogućnost polaska iz Novog Sada. Doplata je 1800 RSD.
  Skup putnika je u 22:30h, polazak sa stajališta gradskog prevoza kod skejt parka preko puta TC Ušće (pored Brankovog mosta) u 23:00h. Noćna vožnja kroz Srbiju, preko Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

  2. Dan : RASTOKE – PLITVIČKA JEZERA – SPLIT

  Dozalak u Rastoke u ranim jutarnjim časovima. Rastoke je ljupko vodeničarsko naselje smešteno na ušću Slunjčice u reku Koranu. Često ga zovu „male Plitvice“. Slobodno vreme za kafu i doručak.
  Posle pauze, odlazak u nacionalni park “Plitvička jezera”. Dolazak oko 09:30.
  Fakultativni boravak na Plitvicama uz poludnevnu turu u pratnji lokalnog vodiča (trajanje oko 3h), vožnju brodom po jezeru i panoramsko razgledanje iz voza.
  Oko 14h nastavak vožnje ka Splitu i smeštaj u hotel. Obilazak centra grada uz lokalnog vodiča: Dioklecijanova palata, Katedrala Sv. Dujma, Peristil, Grgur Ninski (delo Ivana Meštrovića 1929.g), Narodni trg, Marmontova ulica i Prokurative, Hrvatsko narodno kazalište, Muzej grada Splita. Slobodno vreme. Kratak odmor u hotelu. Noćenje.

  3. Dan : SPLIT – SLAPOVI KRKE – SPLIT

  Doručak.
  U prepodnevnim časovima fakultativni polazak ka Zadru i nacionalnom parku „Krka“ (poludnevni izlet). Obilazak crkve Sv. Donata izgrađene na temeljima Rimskog foruma, potom šetnja do Narodnog trga i Gradske kuće sa Gradskom lođom. Ne propustite da obiđete jedinstvene Morske orgulje! Nastavak puta ka Slapovima Krke. Slobodno vreme za uživanje u prirodi nacionalnog parka i ručak.
  Polazak za Split. Slobodno veče. Noćenje.

  4. Dan : SPLIT – TROGIR – SPLIT

  Doručak. Napuštanje hotela i slobodno vreme za uživanje u Splitu. U poslepodnevnim časovima polazak ka Trogiru. Obilazak grada. Slobodno vreme za uživanje i šetnju promenadom. Slobodno vreme. U večernjim satima, nastavak puta ka Beogradu, preko Sarajeva.

  5. Dan : SPLIT – BEOGRAD

  Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima. Kraj programa.

  Preuzmite čitav program u PDF-u. Uz njega važi cenovnik broj 1. od 14.11.2018.

 • Prvi Maj Split i Plitvička jezera

  29.04.2019-03.05.2019.
  5 dana / 2 noćenja / autobusom.
  Cena aranžmana iznosi 129 EUR
  SNIŽENA CENA 115 EUR

  Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

  Način plaćanja:
  – Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA Mayak Tours-a
  – Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih kartica banke Intesa mogućnost plaćanja na maksimalno 6 rata bez kamate.
  Aranžman Prvi Maj Split i Plitvička jezera obuhvata:
  – Prevoz autobusom turističke klase (AC/DVD),
  – Smeštaj u hotelu 2* u Splitu, usluga na bazi 2 noćenja sa doručkom u ½ sobama,
  – Boravišnu taksu,
  – Usluge turističkog vodiča u svakom autobusu,
  – Usluge lokalnog vodiča u Splitu,
  – Troškove organizacije putovanja.
  Aranžman Prvi Maj Split i Plitvička jezera ne obuhvata:
  – Obilazak nacionalnog parka „Plitvička jezera“: 25 EUR (prijavljivanje u agenciji) / deca do 7 g. 10 EUR , od 7 do 18 g. 18 EUR). Cena uključuje ulaznice, obilazak sa lokalnim vodičem u trajanju cca 3h, vožnju brodom po jezeru i vožnju panoramskim vozom (u zavisnosti od vremenskih uslova),
  – Fakulatativni izlet do Slapova Krke i Zadra uz – 30 EUR. Cena uključuje prevoz, ulaznicu i usluge lokalnog vodiča u Zadru,
  – Izlet u Trogiru – 5 EUR,
  – Individualne troskove putnika,
  – Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 25 EUR u hotelu Zagreb 2*,
  – Doplata za polazak iz Novog Sada 1800 RSD,
  – Individualne troškove putnika.

  NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:
  Smeštaj je u Splitu na oko 7 km od centra, usluga na bazi dva noćenja sa doručkom (doručak kontinentalni). Primer: Hotel Zagreb 2*. Sobe 1/2 i 1/3 su sa tuš kabinom, tv-om, telefonom. Doručak je kontinentalni švedski sto u hotelskom restoranu. Hotel Zagreb je bivši vojni hotel, sa urednim sobama, ali malo starijim nameštajem. Wifi je dostupnan besplatno u zajedničkim prostorijama.
  NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
  U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC.Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata. Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator će proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogućnosti da garantuje za iste.

  Napomene:
  Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 30 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
  Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
  Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
  Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
  U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
  Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
  U slučaju rezervacije više od 5 mesta istovremeno, molimo vas da kontaktirate našu poslovnicu kako bi proverili da li ima dovoljno mesta.
  Program Split i Plitvička jezera putovanje Sretenje 2019 rađen je na bazi 45 putnika koji plaćaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.

  Uz program Prvi Maj Split i Plitvička jezera važe Opšti uslovi putovanja ogranizatora putovanja – Mayak Tours DOO, Beograd, licenca Ministarstva turizma OTP 37/2022.

Call Now ButtonKlikni da pozoveš