Trajanje: 6 dana / 5 noćenja, jun 2018
Lokacija: Rusija
Cena: od $2.290
Rezerviši
 • Svetsko prvenstvo Rusija 2018 Srbija – Kostarika

  Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. (služebni naziv: 2018 FIFA World Cup Russia™) je 21. po redu Svetsko fudbalsko prvenstvo. FIFA je 2. decembra 2010. u Cirihu objavila da će se, po prvi put, u skladu sa politikom FIFA, Svetsko prvenstvo u fudbalu odigrati u Istočnoj Evropi. Na prvenstvu će učestvovati 32 reprezentacije iz 5 konfederacija. Finale će biti odigrano na stadionu Lužniki u Moskvi.

  Prisustvujte utakmici reprezentacije Srbije protiv Kostarike u Samari na Svetskom prvenstvu u fubalu u Rusiji 2018!

  Program putovanja:
  1. dan – 14.06.2018. Avio let na relaciji Beograd – Moskva (1 stop). Po dolasku na moskovski aerodrom domaćini će goste uputiti do vozila za transfer do železničke stanice i pomoći im da se smeste na odgovarajući voz. Noćna vožnja/noćenje u vozu do Samare.
  2. dan – 15.06.2018. Dolazak u Samaru u prepodnevnim satima. Transfer od železničke stanice do odabranog/dodeljenog hotela i prijavljivanje u sobe. Slobodno vreme. Noćenje.
  3. dan – 16.06.2018. Doručak*. Samostalni odlazak na stadion – gradski prevoz je besplatan uz FAN ID. Moguć je organizovani prevoz do i od stadiona, uz doplatu. Utakmica SRBIJA – KOSTARIKA igra se od 16:00 časova po lokalnom vremenu. NAPRED ORLOVI! Individualni povratak u hotel. Noćenje.
  4. dan – 17.06.2018. Doručak*. Tura upoznavanja sa gradom uz vodiča na engleskom jeziku (u zavisnosti od veličine grupe, razgledanje će biti ili autobusom, ili transfer kolima do centra uz pešački obilazak sa vodičem). Slobodno vreme. Noćenje.
  5. dan – 18.06.2018. Doručak*. Odjavljivanje iz hotela u Samari i transfer od hotela do železničke stanice. Noćna vožnja/noćenje u vozu do Moskve.
  6. dan – 19.06.2018. Dolazak u Moskvu. Transfer od železničke stanice do aerodroma i ukrcavanje na let Moskva – Beograd. Dolazak u Beograd. Kraj programa.

  Cena aranžmana po osobi: $2.290 (~1.860 €)

  Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke za efektivu, na dan uplate

  VAŽNO !!!: MOLIMO VAS DA IMATE U VIDU DA OD 01.02.2018. CENE AVIO KARATA, SMEŠTAJA I DRUGIH USLUGA SVAKODNEVNO RASTU, KAKO SE MESTA POPUNJAVAJU. IZRAŽENA CENA JE NA BAZI POSLEDNJEG REALIZOVANOG ARANŽMANA, A KONAČNA CENA SE FORMIRA ZA SVAKI UPIT POSEBNO!

  UTAKMICA SRBIJA – KOSTARIKA 17. jun 2018
  6 Dana | 5 Noći – ”ekspres paket”
  15-19.06.2018.

  Cena po osobi za navedeni broj osoba123-45-8
  Aranžman uz ulaznice kategorije 1 (sedišta bočno u odnosu na teren):$ 1.959$ 1.669$ 1.599$ 1.539
  Aranžman uz ulaznice kategorije 2 (sedišta iza golova):$ 1.809$ 1.519$ 1.449$ 1.385
  Aranžman uz ulaznice kategorije 3 (sedišta u uglovima stadiona): $ 1.625$ 1.329$ 1.265$ 1.199

  Aranžman obuhvata:
  – Međunarodni let Beograd – Moskva – Beograd (1 stop, ekonomska klasa)*,
  – Uslugu dočeka na moskovskom aerodromu,
  – Smeštaj na bazi 3 noćenja u odabranom/dodeljenom hotelu u Samari, u okviru odabrane usluge u ½ sobama (noćenje doručkom sa ili polupansion). Ponuda je bazirana na hotelu 3* na bazi noćenja sa doručkom,
  – Poklon – ulaznice za utakmicu Srbija – Kostarika 2. kategorije,
  – Dokumentaciju koja je potrebna za utakmice (registracija i autorizacija ulaznica + FAN ID ),
  – Transfer od aerodroma do železničke stanice u Moskvi, transfer od železničke stanice do odabranog/dodeljenog hotela u Samari, tansfer od hotela do železničke stanice, transfer od železničke stanice do aerodroma,
  – Povratnu karta za voz na relaciji Moskva – Samara, 2. klasa (moguće je rezervisati karte za 1. klasu, uz doplatu). U 2. klasi u pitanju su vagoni-spavaonice, sa posebnim ležajem za svakog putnika. U 1. klasi se podrazumevaju kabine sa 4-6 ležaja,
  – Turu upoznavanja sa gradom (na engleskom jeziku),

  Aranžman ne obuhvata:
  – Međunarodno zdravstveno osiguranje,
  – Doplata za 1/1 – isključivo na uput,
  – Karte za 1. klasu prilikom vožnje vozom – na upit,
  – Transfer od hotela do stadiona i od stadiona do hotela – na upit,
  – Individualne troškove putnika.

  Način plaćanja:
  – 50% ukupnog iznosa avansno radi potvrde rezervacije. Preostalih 50% najkasnije 5 dana po potvrdi aranžaman od strane ruskih partnera.

  Napomena: Izbor hotela zavisi od dostupnosti u trenutku rezervacije. S obzirom na veliko interesovanje za SP u Rusiji 2018, raspoloživost smeštaja se menja iz dana u dan. Cena u ponudi može se razlikovati od krajnje cene i zavisi od dostupnosti hotela/avio karata i termina rezervacije i KONAČNA JE TEK PO POTVRDI OD STRANE PARTNERA U RUSIJI! Hotel će biti potvrđen po uplati depozita. Postoji mogućnost zamene izabranog hotela pre potvrde rezervacije za hotel iste kategorizacije i nivoa usluge. Podatke o putnicima potrebno je dostaviti najkasnije 40 dana uoči putovanja, kako bi se blagovremeno mogla popuniti i dostaviti sva dokumentacija potrebna za realizaciju aranžmana,

  NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
  U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata. Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela. Organizator će proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogućnosti da garantuje za iste.
  Agencija zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima, iste kategorije.

  Hoteli sa kojima sarađujemo:
  3*: Hotel Green Line Samara, Hotel Almira, Aviaotel, Meridian, Matreshka Hotel, Rossiya.
  4*: Renaissance Samara
  5*: 7 Avenue

  U ponudi su i sledeći Svetsko prvenstvo Rusija 2018 aranžmani:
  14 dana / 13 noćenja, tokom sve 3 utakmice reprezentacije Srbije u takmičenju po grupama
  6 dana / 5 noćenja, Srbija – Švajcarska u Kaljiningradu 22.06.
  6 dana / 5 noćenja, Srbija – Brazil u Moskvi 27.06.
  – 10 dana / 9 noćeja, tokom polufinala (Petrograd) i Finala (Moskva).

  NAPOMENE U VEZI CENE ARANŽMANA:
  S obzirom na veliko interesovanje za SP u Rusiji 2018, cena aranžmana može varirati u odnosu na navedenu u tabeli, u zavisnosti od cene avio karte. Konačna cena se utvrđuje posle uplate avansa, a pošto avio karta bude potvrđena od strane inopartnera. Uplata smeštaja uz aranžman je obavezna, a ime hotela i konačna cena smeštaja u kojem će putnici biti smešteni biće poznati nakon potvrde od strane inopartnera. Zbog velikog potraživanja i čestih promena, cene hotela su izražene orijentaciono i može doći do njihove promene.

  NAPOMENE:
  Organizator putovanja zadržava pravo promene programa Svetsko prvenstvo Rusija 2018 aranžmani usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…) Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Program Svetsko prvenstvo Rusija 2018 aranžmani rađen je na bazi 15 putnika koji plaćaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.
  Uz program Svetsko prvenstvo Rusija 2018 aranžmani važe Opšti uslovi putovanja – Mayak Tours, Beograd, licenca Ministarstva turizma OTP 37/2022. Cenovnik br 1. od 19.03.2018.

Call Now ButtonKlikni da pozoveš