Trajanje: 17. - 18. septembar - 2 dana / 1 noćenje
Lokacija: Manastir Blagoveštenje - Zlatibor - Zlatar - Sjenica - Uvac(Peštersko polje)
Cena: 6.990 rsdPROMO CENA DO 20.08. : 4990 rsd
Rezerviši
 • UVAC I ZLATIBOR

  sa obilaskom MANASTIRA BLAGOVEŠTENJE i ZLATARA
  (alternativa umesto Uvca – Peštersko polje)
  2 dana / 1 noćenje, autobusom
  17. – 18. SEPTEMBAR

  CENA ARANŽMANA: 6.990 RSD po osobi
  PROMO CENA DO 20.08.: 4.990 RSD 

  PROGRAM PUTOVANJA:
  1. dan: Beograd – Manastir Blagoveštenje – Zlatibor – Zlatar – Sjenica
  Okupljanje putnika na Novom Beogradu, kod stajališta gradskog prevoza preko puta TC Ušće (pored Brankovog mosta) i skejt parka u 08:00h. Usputna zadržavanja radi odmora. Dolazak u Ovčar Banju. Obilazak manastira Blagoveštenje. Nastavak puta do Zlatibora. Slobodno vreme ili fakultativna poseta selu Mušvete degustacija dalmatinske pršute i vina u zlatiborskom selu… Poseta preduzeću „Aćim“ koje se bavi proizvodnjom trajnih suhomesnatih proizvoda i vina. Degustacija dalmatinskog pršuta sa Zlatibora, dalmatinske pančete, kulena i vina. Nakon Zlatibora, Putovanje do Zlatara, odlazak na vidikovac na obroncima planine (oko 450m od parkinga). Odlazak do hotela Borovi u Sjenici. Večernja šetnja Sjenicom. Smeštaj i noćenje.

  2. dan: Sjenica – Uvac – Beograd
  Doručak.
  Napuštanje hotela. Vožnja do Uvca. Dolazak do kampa rendžera na ulazu u prirodni rezervat kanjona reke Uvac. Boravak na obali Uvca i slobodno vreme ili fakultativnо ukrcavanje u čamce i vožnja kroz meandre reke Uvac, uz razgledanje gnezda beloglavog supa. *U slučaju da nivo vode u Uvačkom jezeru ne dozvoljava  vožnju organizovaćemo odlazak na Peštersko polje. Po povratku u kamp čeka Vas roštilj uz mogućnost kupovine čuvenog sjeničkog sira.
  Fakultativno, safari džipovima
   od 20 minuta po jednom smeru na livadama i neuređenim putevima Zlatarske visoravni. Dolazak na vidikovac “Molitva”, gde će ogromni lešinari leteti ispod vas, a meandri Uvca će vam se ukazati u svoj svojoj lepoti. Povratak džipovima na mesto ukrcavanja u autobus.
  Polazak za Beograd i dolazak u večernjim časovima. Kraj programa.

  NAČIN PLAĆANJA:
  – Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
  – Plaćanje karticama: Visa, Master, Maestro, Dina
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije Mayak Tours.

  ARANŽMAN OBUHVATA:
  – Prevoz turističkim autobusom,
  – 1 noćenje sa doručkom u hotelu Borovi u Sjenici 3* (1/2 ,1/3 sobe) sa TV-om, TWC, fenom.  Doručak je na bazi klasičnog posluživanja.
  – Usluge vodiča u svakom autobusu,
  – Troškove organizacije putovanja.

  ARANŽMAN NE OBUHVATA:
  Fakultativne izlete:
  – Ulaz u prirodni rezervat Uvac – 100 rsd,
  – Izlet i vožnju čamcima na Uvcu – 1850 rsd (ukoliko postoje uslovi za plovidbu),
  – *Izlet na Peštersko polje (u slučaju da nema plovidbe) – 600 RSD,
  – Ručak na Uvcu bez vožnje čamcem – 900 rsd,
  – Safari džipovima do vidikovca “Molitva” – 1500 rsd,
  – Degustaciju pršute, vina i rakije u selu Mušvete (praktično ručak) – 1000 rsd,
  – Doplatu za 1/1 sobu – 2500 rsd.
  – Individualne troškove putnika.

  SLIKE I SNIMAK:

  Pozivamo Vas da pogledate naš tekst upoznavanja sa Uvcem, pogledate foto reportažu sa jedne od tura ili saznate nešto više o istoriji samog jezera.

 • Uvac i Zlatibor

  NAPOMENE:
  Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
  Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
  Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
  Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
  U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
  Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
  U slučaju rezervacije više od 9 mesta istovremeno, molimo vas da kontaktirate našu poslovnicu za popuste, kako bi sa agencijom proverili da li ima dovoljno mesta.
  Ovaj program rađen je na bazi 40 putnika koji plaćaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.

  Uz program putovanja Uvac i Zlatibor važe Opšti uslovi putovanja ogranizatora putovanja – Mayak Tours DOO, Beograd, licenca Ministarstva turizma OTP 37/2022.

  Program broj 1 od 25.03.2022.


Call Now ButtonKlikni da pozoveš

You have successfully subscribed to the newsletter

Došlo je do greške, molimo pokupajte ponovo

Turistička agencija Mayak Tours will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.