Trajanje: 14. - 16. februar - 3 dana / bez noćenja
Lokacija: Budimpešta, Mađarska
Cena: 3500 rsd
Rezerviši
  • BUDIMPEŠTA – KRALJICA DUNAVA
    DAN ZALJUBLJENIH

    Fakultativno: krstarenjem Dunavom
    Termin: 14.02. – 16.02.2022.

    Cena: 3.990 RSD
    PROMO CENA: 3.500,00 RSD

    PUTOVANJE BEZ PCR TESTA, BEZ POTVRDE O VAKCINACIJI!

    PROGRAM PUTOVANJA:
    1. dan, petak BEOGRAD
    Skup putnika iz Beograda u 23:45h sa Novog Beograda, prekoputa TC Ušće, pored Brankovog mosta (bivša okretnica autobusa 43, a sadašnje stajalište autobusa br 60) i iz Novog Sada u 01:15 h sa parkinga ispred Lokomotive. Noćna vožnja kroz Mađarsku do Budimpešte sa usputnim pauzama radi odmora i graničnih formalnosti.
    2. dan, subota BUDIMPEŠTA
    Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim časovima. Panormasko razgledanje grada: Trg heroja, dvorac Vajda Hunjadi, Andraši bulevar, Eržebet most, Ribarski bastion, Budimska tvrdjava… Šetnja Beogradskim kejom i čuvenom Vaci ulicom, do poslastičarnice Žerbo i katedrale Sv. Stefana. Slobodno vreme u centru grada za individualne aktivnosti.
    Mogućnost fakultativnog odlaska na krstarenje Dunavom ispod prelepih budimpeštanskih mostova, uz čašu šampanjca ili soka u trajanju od sat vremena. Povratak za Srbiju u večernjim časovima.
    3. dan, nedelja BEOGRAD
    Dolazak na mesto polaska u ranim jutarnjim časovima.

    REŽIM ULASKA DRŽAVLjANA REPUBLIKE SRBIJE U USLOVIMA PANDEMIJE COVID-19:
    Državljani Srbije mogu da uđu u Mađarsku sa teritorije Srbije, bez ograničenja, odnosno pod istim uslovima koji su bili na snazi pre pandemije. Nije potrebna potvrda o imunizaciji, niti negativan PCR test.
    Iako granična policija na aerodromu u Budimpešti ne traži od naših građana koji su u tranzitu potvrdu o imunizaciji ili negativan PCR test, avio kompanije zadržavaju pravo da ulazak putnika u avion uslove posedovanjem negativnog PCR testa.
    Ukoliko naši državljani dolazi u Mađarsku iz neke treće zemlje (npr. sleću avionom na aerodrom u Budimpešti) ne treba da imaju potvrdu o imunizaciji ili negativan PCR test ukoliko su u tranzitu, odnosno ukoliko putuju u Srbiju bez zadržavanja u Mađarskoj.
    Ukoliko žele da u Mađarskoj borave neko vreme (turistički, poslovno) potrebno je da imaju potvrdu o imunizaciji koja je zvanično potrebna samo prilikom ulaska na manifestacije na kojima se očekuje više od 500 posetilaca (sportski događaji, muzički festivali i dr), bilo da se radi o manifestacijama u zatvorenom ili otvorenom prostoru. U praksi, međutim, u većini slučajeva građani treba da pokažu potvrdu o imunizaciji prilikom ulaska na koncerte, sportsko-rekreativne objekte, muzeje, čak iako tamo trenutno boravi manje od 500 posetilaca.
    Za ulazak u restorane nije potrebna potvrda o imunizaciji, iako restorani imaju pravo da ulazak uslove posedovanjem potvrde o imunizaciji. U većini slučajeva, posetioci ulaze u restoarne i kafiće samo sa zaštitnom maskom, koja nije obavezna tokom boravka u ovim objektima.
    Nošenje zaštitnih maski je obavezno u svim zatvorenim javnim prostorima (hotelima, tržnim centrima, prodavnicama, gradskom prevozu i dr).
    Više informacija o ulasku državljana Srbije u druge zemlje možete videti OVDE

    ARANŽMAN OBUHVATA:
    – prevoz autobusom turističke klase (visokopodni ili duble decker,klima,audio/video oprema) na relacijama navedenim u programu,
    – troškove organizacije i vodjenja puta,

    ARANŽMAN NE OBUHVATA:
    – putno osiguranje u iznosu od 1 € po osobi dnevno (17-71g), 0,5€ (0,6 – 16,99 g), 2€ (71-84g), (dodatak za COVID – 19 – 50% od cene),
    – ulaznice i fakultativne izlete,
    – individualne troškove.

    FAKULTATIVNI IZLETI:
    – krstarenje Dunavom – 20 € / 10 €, deca ( 2-15 godina)

    NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:
    Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cene fakultativnih izleta su po osobi, minimum za realizaciju izleta je 35 putnika. Cena izleta se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije. Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica za muzeje i lokalitete, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta…Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, vremenskih uslova, rasporeda plovidbe brodova i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u evrima, ino partneru ili pratiocu grupe.

    NAČIN PLAĆANJA:
    Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
    Plaćanje karticama: Visa, Master, Maestro, Dina
    Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije Mayak Tours.

  • NAPOMENE:
    – Putnici su dužni da prilikom rezervacije aranžmana dostave ispravan broj mobilnog telefona. Organizator putovanja dva dana pred put šalje obaveštenje o polasku sms porukom. Ukoliko putnik ne dobije sms poruku, dužan je da kontaktira agenciju radi dobijanja tačnih informacija o polasku.
    – Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
    – Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće.
    – Organizator putovanja može promeniti ugovorenu cenu ako je posle zaključenja ugovora došlo do promena u cenama hotela,tarifama prevoznika,poremećaja i promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga. – Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta
    – Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz EU, radi overe računa i povraćaja poreza iz EU (tax free)
    – Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
    – Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave

    Aranžman je radjen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnoj broja prijavljenih organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre polaska.
    Organizator putovanja Turistička agencija „Mayak tours doo“, Licenca OTP 37/2022
    Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.
    Program br.1 Budimpesta izlet Dan zaljubljenih od 13.11.2022.

Call Now ButtonKlikni da pozoveš