Pogledajte i: Krf, Rodos, Skiatos ili Zakintos

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizovanja putovanja Filip travel d.o.o. licenca ministarstva turizma OTP 17/2020.
račun br. 160-262406-13

Krit je naveće grčko ostrvo, sa površinom od 8.261 km2 a peto po veličini u Sredozemnom moru (posle Sicilije, Korzike, Sardinije i Kipra).

Zbog svog geografskog položaja između Afrike, Europe i Azije i zbog blage klime, Krit je postao središte kulture već neolita.

Zapadni deo Krita poznat je po divnim peščanim plažama, atraktivnim predelima (kanjon Samaria, Elafonissi, Balos, a u regiji Hanja, na zapadnoj strani ostva, dominiraju impresivne Bele Planine). Turistička mesta Amudara i Kokini Hani nalaze se u blizini glavnog grada Herakliona. Smešten slikovito između dva impozantne planinskih lanaca – Idi na zapadu i Dikti na istoku-Heraklion ima izuzetna arheološka blaga, značajnija obalska naselja, niz slikovitih sela, nepregledne doline s maslinjacima i vinogradima kao i najbolje organizovanu turističku infrastrukturu na ostrvu. Hersonisos i Malja su poznati po burnom noćnom životu i dugim peščanim plažama. Stalidai i Agios Nikolaos porodična mesta sa lepim peščanim plažama.

Bilo da Vas privlače nepregledne plaže ili nebrojena kulturna blaga (Knosos i “lavirint”), ne propustite makar jednom priliki da posetite Krit avionom!

Poštovani putnici Boreas travel-a, Agencija Boreas travel ušla je u proceduru ujedinjenja sa agencijom Mayak tours. Godine kvalitetne saradnje ove dve agencije rezultirale su ujedinjenjem koje ćemo sprovesti na obostrano zadovoljstvo. Boreas travel će do kraja procesa ujedinjenja sve svoje resurse preusmeriti ka agenciji Mayak tours, uključujući internet stranicu i facebook stranu, koje će od sada postojati pod nazivom Mayak tours. Svi putnici koji imaju neiskorišćene "covid vaučere" imaju mogućnost da ih iskoriste kroz novu, ujedinjenu kompaniju, tako da se za klijente obe agencije situacija ne menja, i svi će moći da iskoriste svoje vaučere kako je i planirano.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, možete nas pozvati na 011/3287-837, 064/222-6510, poslati e-mail na office@mayaktours.com ili nas posetiti na adresi - Gavrila Principa 52.

Poslovnica U TC Milenijum od 10.10.2020. više nije u funkciji.

Srdačano vaši Mayak Tours i Boreas Travel