U samom srcu Balkanskog poluostrva, na jugoistoku Evrope, leži ljupka i gostoljubiva država Srbija. Samo na ovom podneblju se na gotovo idealan način prepliću i susreću različite kulture, vere, civilizacije, reljefi i klime.

24. april 2021.- jednodnevni izlet
22. maj 2021. - jednodnevni izlet
16. Maj 2021. - jednodnevni izlet
25. april 2021. jednodnevni izlet
23. Maj 2021. - Jednodnevni izlet
JESEN 2021. jednodnevni izlet
JESEN 2021. jednodnevni izlet
Jesen 2021. jednodnevni izlet

Podzemni Novi Sad

za grupe min. 7 ljudi
jednodnevni izlet, na upit
Predeli Srbije su veoma živopisni i bogati, tako da bi i najboljim slikarima današnjice mogli da posluže kao inspiracija. Republika Srbija obuhvata prostrane ravnice na severu zemlje, bogate voćnjake u centralnoj Srbiji, obronake strmih planina, klisura i pećina, kao i mnoštvo reka i nacionalnih parkova na zapadu, jugu i istoku države. Svi oni su na idealan način topografski ukomponovani u jednu celinu pružajući savršenu mogućnost za jednodnevni izlet u Srbiji. Srbija je raskrsnica Evrope, a njen glavni grad Beograd leži na ušću dveju reka, Save i Dunava. Beograd je sa svoja 1,639.121 stanovnika prema popisu stanovništva iz 2011. godine najnaseljeniji grad Srbije. Drugi najveći grad je Novi Sad sa 277,522 stanovnika. Beograd su osnovali Kelti u tećem veku pre nove ere. Prvi put se u spisima pominje 876. godine. Danas se Beograd smatra jednim od najstarijih gradova u Evropi. Kao retko koja država u svetu, Srbija se može pohvaliti bogatom viševekovnom istorijom i dobrom povezanosti sa svim ostalim delovima Evrope. Upravo zbog svoje dobre lokacije mnogo puta je bila napadana od strane brojčano jačih neprijatelja, koje je srpski narod herojskom borbom uspeo da porazi.

Jednodnevni izleti - upoznavanje Srbije na poseban način

Srbija se može podičiti i bogatom kulturno-istorijskom baštinom, pa stoga ne treba da čudi činjenica da se brojni manastiri, crkve i muzeji nalaze na Uneskovoj listi kulturne baštine. Kada danas govorimo o Srbiji mislimo o modernoj, savremenoj državi sa načelima demokratije, koja je na putu pridruživanja ka Evropskoj uniji. Svake godine je jednodnevnih izleta u Srbiji al i i dužih putovanja sve više tako da imamo različite osim velikog broja, naša država se može pohvaliti i različitim tipovima gostiju koji idu od savremenih učesnika sajmova do mladih bekpekera. Statistički posmatrano najposećenije turističke destinacije su gradovi, planine i banje. U ponudi naše agencije se nalazi veliki broj najraznovrsnijih jednodnevnih izleta u Srbiji kao što su: obilazak Resavske pećine i Velikog buka, krstarenje Đerdapom, potraga za srpskim vampirima na putovanju „Tragom srpskih vampira“, šetnja ispod Novog Sada u turi „Podzemni Novi Sad“, obilazak etno sela Stanišići i banje Ždrelo.

Poštovani putnici Boreas travel-a, Agencija Boreas travel ušla je u proceduru ujedinjenja sa agencijom Mayak tours. Godine kvalitetne saradnje ove dve agencije rezultirale su ujedinjenjem koje ćemo sprovesti na obostrano zadovoljstvo. Boreas travel će do kraja procesa ujedinjenja sve svoje resurse preusmeriti ka agenciji Mayak tours, uključujući internet stranicu i facebook stranu, koje će od sada postojati pod nazivom Mayak tours. Svi putnici koji imaju neiskorišćene "covid vaučere" imaju mogućnost da ih iskoriste kroz novu, ujedinjenu kompaniju, tako da se za klijente obe agencije situacija ne menja, i svi će moći da iskoriste svoje vaučere kako je i planirano.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, možete nas pozvati na 011/3287-837, 064/222-6510, poslati e-mail na office@mayaktours.com ili nas posetiti na adresi - Gavrila Principa 52.

Poslovnica U TC Milenijum od 10.10.2020. više nije u funkciji.

Srdačano vaši Mayak Tours i Boreas Travel