Trajanje: u prpiremi
Lokacija: Majami – Jamajka – Aruba – Kolumbija – Panama – Kosta Rika - Bahami
Rezerviši
 • „Neodoljivi Karibi“ 2024.
  Majami –  Jamajka –  Aruba – Kolumbija – Panama – Kosta Rika – Bahami
  Polazak iz Beograda 07. mart 2024.
  Paket aranžman – avion + hotel + brod  (16 dana/14 noćenja)


  [table “responsivescroll” not found /]

  Cene iz tabele su izražene po osobi, u evrima. U cene krstarenja uključene su lučke takse.

   

  CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
  –  Krstarenje (12 dana/11 noći) MSC Divina na relaciji Majami (SAD) – Očp Rios (Jamajka) –  Oranjestad (Aruba) – Kartagena (Kolumbija) –  Kolon (Panama) – Puerto Limon (Kosta Rika) –  Ocean Cay (Bahami) –  Majami (SAD);
  –  Tri noćenja u hotelu 3*u Majamiju u 1/2 sobi;
  –  Avionski prevoz na relaciji: Beograd – Frankfurt, Frankfurt – Majami, Majami – Frankfurt, Frankfurt – Beograd;
  –  Avio takse u iznosu od 370 € po osobi ( podložne promeni )
  –  Lučke takse u iznosu od 170 po osobi za celo krstarenje;
  –  Brodske napojnice od 132 € po osobi za celo krstarenje;
  –  Smeštaj u dvokrevetnim kabinama izabrane kategorije tokom krstarenja. Putnici koji to žele mogu dobiti i trokrevetne odnosno četvorokrevetne kabine iste kategorije, ukoliko su u momentu rezervacije putovanja dostupne;
  –  Prošireni puni pansion (doručak, ručak, večera, popodnevni međuobrok). Svi obroci se služe, ili po  sistemu bife posluge (švedski sto) ili u restoranu po sistemu izbornog menija;
  –  Zabavu u brodskom pozorištu svake večeri tokom krstarenja i brodskim salonima uz razne žanrove žive muzike;
  –  Korišćenje spoljnih bazena i djakuzija,akva parka, kao i fitnes sale;
  –  Sve rekreativno- zabavne programe, kao i animaciju dece tokom krstarenja u specijalizovanim prostorima;
  – Transferi turističkim autobusom od minimum 15 mesta (audio, video, A/C) na datoj relaciji prema programu;
  –  Uslugu vodiča – pratioca tokom putovanja;
  –  Troškove organizacije putovanja.

  CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
  – Viza za Sjedinjene Američke Države oko 170 € po osobi (za imaoce Srpskog pasoša);
  – Obavezno međunarodno zdravstveno osiguranje za celokupno vreme trajanja aranžmana;
  – Pića na brodu i hranu u a la cart restoranima;
  – Fakultativne izlete u organizaciji Brodara;
  –  Korišćenje sportskog terena na brodu;
  – Korišćenje mini bara u hotelu i brodskoj kabini;
  – Zabavu u kazinu (igre na sreću plaćaju se u evrima i ne mogu se platiti preko brodske kartice, već u gotovini) ;
  – Ostale lične usluge na brodu kao što su: pranje odeće, room service, korišćenje brodskih sredstava,telekomunikacije, fotografija, internet konekcija, kupovine u brodskim prodavnicama…

 • PROGRAM PUTOVANJA:

  1. dan, 07. mart – ČETVRTAK: BEOGRAD, Srbija – Majami, SAD
  Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla u 04:30h dva sata pre poletanja aviona. Poletanje aviona u 06:45h. Let Lh 1411 Sletanje na aerodrom u Frankfurtu u 08:50h. Poletanje za Majami u 10:00h. Let LH 462. Dolazak u Majami u 14:20h po lokalnom vremenu. Nakon carinskih formalnosti, transfer do hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

  2. dan, 08. mart – PETAK: MAJAMI, SAD
  Panoramsko razgledanje grada. Upoznavanje sa drugim po veličini gradom u državi Florida. Majami je moderan i urban grad koji predstavlja jednu od najposećenijih destinacija u Sjedinjenim Američkim Državama. Pored čuvenog „Miami Beach“-a tu su i Flamingo park koji je nastao još 1950. godine, muzej Vizkaja koji predstavlja stari duh Majamija izgrađen u Italijansko-fransuskom stilu, Majami Design District i Ocean Drive koji predstavljaju najpopularnije mesto za kupovinu i izlaske, tropsku botaničku baštu „Fairchilde“ koja je jedna od najvećih i najlepših u ovom delu sveta, Malu Havanu – Kubanska četvrt za sve one koji žele da osete duh Kube… Povratak u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

  3. dan, 09. mart – SUBOTA: MAJAMI – SAD
  Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Mogućnost fakultativnog izleta u nacionalni park „Everglades“. Srce ovog parka predstavlja močvara, najveća takve vrste u svetu. Od životinjskih vrsta mogu se videti aligatori, krokodili, panteri, medvedi, vidre… Povratak u Majami. Slobodno vreme. Noćenje.

  4. dan, 10. mart – NEDELJA: MAJAMI – SAD
  Napuštanje hotela oko 10:00h. Transfer do luke u Majamiju. Ukrcavanje na brod MSC DIVINA i smeštaj u izabrane kabine. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i upoznavanje sa jednim od najlepših brodova velike klase Fantasia. Brod isplovljava iz luke u 18:00h. Večera. Večernja animacija. Noćenje.

  5. dan, 11. mart – PONEDELJAK: DAN NA MORU
  Doručak. Plovidba teritorijalnim vodama ka Jamajci. Slobodno vreme za uživanje u brodskim prostorima. Brod Divina predstavlja treći brod velike klase Fantasia kompanije MSC. Ova perjanica flote poseduje čak 13 putničkih paluba, vodeni park, 7 restorana, 12 barova i kafea, deo za decu, pozorište, kazino… Ručak. Večera. Večernja animacija. Noćenje.

  6. dan, 12. mart – Utorak: OČO RIOS – Jamajka
  Brod pristaje u luku u 10:00h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Jamajka predstavlja treće po veličini ostrvo Kariba. Očo Rios na španskom znači Osam reka, i baš su te reke kao i kristalno more glavne karakteristike grada, i razlozi zbog kojih turisti iz svih krajeva sveta dolaze na ovo ostrvo. Tipična arhitektura grada u harmoniji sa bujnom vegetacijom, glavna su odlika grada. Ovo mesto je prepuno taverni i malih prodavnica koje željno iščekuju turiste iz svih krajeva sveta. Svakako treba obići vodopad reke Dunn, skoro 200 m prirodnih stepenica preko kojih protiče reka, a zatim sa visine od 60 metara pada u more. Jamajka je takođe rodno mesto čuvenog muzičara Boba Marlija. Povratak na brod. Brod isplovljava u 18h. Večera. Večernja animacija. Noćenje.

  7. dan, 13. mart – SREDA: DAN NA MORU
  Doručak. Doručak. Brod plovi u pravcu Arube. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i uživanje u brodskim prostorima i animaciji za koju je zadužen animacioni tim kompanije MSC. Ručak. Večera. Noćenje.

  8. dan, 14. mart – ČETVRTAK: ORANJESTAD – Aruba
  Doručak. Brod pristaje u luku u 07:00h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Ovo ostrvo takođe pripada grupaciji ABC, te predstavlja jednu od najtraženijih destinacija na Karibima. Beli pesak i kristalno čisto more, zaštitni je znak ovog ostrva. Pored plaža vredi obići i rezervat sa magarcima. Na ovom ostrvu se nalazi jedan od najlepših rezervata sa leptirima. Povratak na brod. Brod isplovljava u 14:00h. Večera. Noćenje.

  9. dan, 15. mart – PETAK: KARTAGENA – Kolumbija
  Doručak. Brod pristaje u luku u 10:00h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Grad je pod zastitom UNESCO-a i prema mnogima predtsavlja najlepšu kolonijalnu gradnju u Južnoj Americi. Španci su ga osnovali u 16, veku i dobio je ime po istoimenom gradu na jugu Španije. U Ovom gradu sve je u ritmu Salse, mnogobrojni barovi i restorani, i Panamske lepotice po kojima je ova zemlja nadaleko poznata. U ovom gradu je ziveo legendarni Gabrijel Garsija Markes. Od znamenitosti svakako treba posetiti zamak San Filipe, Oblast Getsmani i glavnu katedralu. Povratak na brod. Brod isplovljava u 18:00h. Večera. Noćenje.

  10. dan, 16. mart – SUBOTA: KOLON – Panama
  Doručak. Brod pristaje u luku oko 10:00h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Sam grad predstavlja ulaz u Panamski kanal. Nastao je u 18. Veku i predstavlja turističku atrakciju Paname. Kanal predstavalja jedan od najtežih građevinskih poduhvata ikada. Od znamenitosti svakako treba posetiti: prevodnicu za Panamski kanal, tvrdjavu San Lorenzo, nacionalni park Portobelo, glavnu gradsku Katedralu… Povratak na brod. Brod isplovljava u 18:00h. Večera. Noćenje.

  11. dan, 17. mart – NEDELJA: Puerto Limon – Kosta Rika
  Brod pristaje u luku u 07:00h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Puerto Limon je najznačajnija luka Kosta Rike, i predstavlja najbolju destinaciju za upoznavanje kulture ove zemlje. Od znamenitosti svakako treba posetiti: Glavnu katedralu, nacionalni park tropskih šuma, kuću kulture, pešačku ulicu… Povratak na brod. Brod isplovljava u 16:00h. Večera. Večernja animacija. Noćenje.

  12. dan, 18. mart – PONEDELJAK : DAN NA MORU
  Slobodno vreme za uživanje u brodskim prostorima i zabavljanje uz profesionalni animacioni tim kompanije MSC. Ručak. Večera. Večernja animacija. Noćenje.

  13. dan, 19. mart – UTORAK: DAN NA MORU
  Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i uživanje u brodskim prostorima i animaciji, za koju je zadužen animacioni tim kompanije MSC. Ručak. Večera. Noćenje.

  14. dan, 20. mart – SREDA: MSC OSTRVO, Bahami
  Doručak. Brod pristaje u luku u 09:00h. Slobodno vreme za uživanje u prelepim plažama i vodenim sportovima. Ocean Cay je deo grupe malih ostrva Bimini, smeštenih na zapadnim Bahamima, 104 km istočno od Majamija. Povratak na brod. Brod isplovljava u 20:00h. Večera. Noćenje.

  15. dan, 21. mart – UTORAK : MAJAMI, USA
  Nakon doručka, napuštanje broda. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona
  za Frankfurt je predviđeno za 17:40h let LH 463.

  16. dan, 22. mart – SREDA : FRANKFURT – Nemačka, BEOGRAD – Srbija
  Sletanje na aerodrom u Frankfurtu u 08:45h Poletanje za Beograd 10:50h po lokalnom vremenu let LH 1406. Dolazak u Beograd u 12:50h po lokalnom vremenu. Kraj programa.

  Plan plovidbe

  Dan Luka Dolazak Polazak
  Nedelja, 10. mart Majami-SAD 18:00
  Pon. 11. mart Dan na moru
  utorak, 12. mart Očo rios – Jamajka 10:00 18:00
  Sreda, 13. mart Dan na moru
  Četvrtak, 14. mart Oranjestad – Aruba    07:00 14:00
  Petak, 15. mart Cartagena – Kolumbija 10:00 18:00
  Subota, 16. mart Kolon – Panama 10:00 18:00
  Nedelja, 17. mart Puerto Limon – Kosta Rika 07:00 16:00
  Ponedeljak, 18. mart Dan na moru
  Utorak, 19. mart Dan na moru
  Sreda, 20. mart Ocean Cay – Bahami 09:00 20:00
  Četvrtak, 21. mart Majami – SAD 07:00
 • OPIS BRODA:
  Brodska kompanija:          MSC;
  Brod:                                     Divina;
  Godina izgradnje:              2012.god;
  Dužina:                                333 m;
  Broj putnika:                      3,502;
  Broj paluba:                         13 putničkih;
  Sadržaji broda:                   7 restorana, 12 barova, jakuzzi kada, bazen, teretana, teatar, casino, igraonica za decu, Free shop,  internet kutak, diskoteka, soba za kartanje…
  Izvor:  LINK BRODA 

 • USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
  – Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
  GOTOVINSKI:
  – Prilikom prijave putovanja vrši se uplata u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, ostatak najkasnije do 20 dana pre putovanja.
  NA RATE:
  – Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 mesečnih rata čekovima;
  – Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa  na 6 rata bez kamate;
  – Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak putem administrativne zabrane;
  Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

 • NAPOMENE:

  • Sve odredbe i pravila tokom krstarenja definisana su pravilnikom brodara MSC cruises (Posebni uslovi o putovanju);
  • Brodar zadržava pravo promene programa krstarenja i ostale promene usled nepredviđenih okolnosti po međunarodnim propisima i uzansama o plovidbi i prevozu putnika morima;
  • Na moguće doplate za gorivo, primeniće se opšti uslovi Brodara MSC cruises;
  • Ako gosti u vreme ručka koriste neki od izleta, ili slobodno vreme provedu van broda, Brodar neće poslužiti ručak;
  • Svaka promena programa putovanja od strane samog putnika u toku putovanja,a uz saglasnost predstavnika agencije ne predstavlja izmenu ugovorenog programa;
  • Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu u zavisnosti od objektivnih okolnosti);
  • Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja i posebnim uslovima plovidbe Brodara MSC cruises;
  • Deci do 7 meseci starosti nije dozvoljen boravak na brodu;
  • Putnicima koji koriste sopstveni prevoz, nismo u mogućnosti da pružimo razgledanje gradova kod autobuskog dela prema programa;
  • Svi putnici pre polaska na put moraju se upoznati sa propisanim pravilima ponašanja zemlje u koju putuju;
  • U svakoj luci će biti organizovani fakultativni izleti. Cene izleta će biti od 60 do 200 EUR;
  • Za sve fakultativne izlete potreban je minimalan broj učesnika da bi se isti realizovali;
  • U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska;
  • Napomene vezane za raspored sedenja u autobusu: Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu koje mu dodeli agencija. Naknadne izmene nisu moguće. Agencija pravi raspored sedenja, uzimajući u obzir starija lica, porodice sa malom decom, trudnice, kao i vreme uplate;
  • Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane zaposlenih agencije kao i zaposlenih ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenih ugovora o putovanju;
  • Program je rađen na bazi minimum 40 putnika;
  • Organizator putovanja nije ovlašćen da proceni ispravnost putnih i drugih isprava.
  • Program Krstarenje  od 20.09.2023.

Call Now ButtonKlikni da pozoveš