Trajanje: 2018
Lokacija: Sestriere, Italija
Cena: u pripremi
Rezerviši
 • Cena paket aranžmana izražena u € po osobi:
  PREVOZ + SMEŠTAJ na bazi 7 noćenja + 6-dnevni SKI PASS

  Termin07. / 14. januar 2017. 
  Mesto polaskaBeogradNiš
  Apartman za 6 osoba365 €379 €
  Apartman za 4 osobe 375 €389 €
  Studio za 2 osobe469 €485 €

  – Za neskijaše cena se umanjuje 130 € od cene paket aranžmana;
  – Ukoliko stranke koriste sopstveni prevoz, cena se umanjuje 80 € od cene paket aranžmana;
  – Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

  Aranžman obuhvata:
  – Prevoz autobusom visoke turističke klase na relaciji Niš – Beograd – Sestriere – Beograd – Niš;
  – Smeštaj u odabranom apartmanu na bazi 7 noćenja;
  – Šestodnevni ski pass za ski oblast “Via Lattea”Mlečni put (400 km staza), skijaški kompleks koji sačinjavaju: Sestriere, Sauze d’Oulx, Claviere, Sansicario, Cesana u Italijii i 1 dan skijanja u Montgenevre u Francuskoj). ;
  – Troškove pratioca grupe;
  – Troškove organizacije putovanja.

  Aranžman ne obuhvata:
  – Obavezna doplata za klub karticu po apartmanu iznosi 100 evra za dvokrevetne i četvorokrevetne apartmane i 215 evra za šestokrevetne apartmane (nezavisno od broja ljudi u apartmanu). Klub kartica se plaća na samoj recepciji hotela, a uklju uključuje sledeće usluge: boravišnu taksu, električnu energiju, posteljinu i peškire, korišćenje fitnes sale i teretane, završno čišćenje apartmana (osim kuhinje), ski-box za odlaganje skija, koji se nalazi u posebnoj zgradi na samoj stazi;
  – Shuttle-bus – 8 eur za 7 dana (prevozi skijaše po celom mestu Sestriere);
  – Obavezan depozit za najam apartmana (depozit se vraća prilikom razduživanja apartmana, ukoliko nema oštećenja) – 250 € po apartmanu, ostavlja se na licu mesta kešom ili kreditnom karticom;
  – Individualne troškove;
  – Obavezno međunarodno zdravstveno osiguranje sa ski rizikom.

  Napomene:
  – svi putnici državljani Republike Srbije koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma mogu putovati bez viza u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. Državljani Srbije koji poseduju stare (plave) putne isprave, kao i građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, za putovanje u zemlje Šengena moraju posedovati VIZU. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata u zemlju u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize vlasnika starih plavih pasoša i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima putovanja. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Neophodna je viza za vlasnike novih biometrijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Ministarstvu unutrašnjih poslova u Beogradu tj. ako u pasošu stoji da je izdat od strane MUP R SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA.
  – putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta i njihovu validnost.
  – maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost oba roditelja i biti u pratnji punoletnog pratioca pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena u sudu ili opštini.
  – promena posteljine, peškira i čišćenje apartmana je na 5 dana.
  – objekti nisu opremljeni higjenskim sredstvima.

  Ovaj program je radjen na bazi minimum 40 prijavljenih putnika.
  U slučaju promena na monetarnom trzištu, tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
  Cena aranžmana je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

  Uz ovaj program važe opšti uslovi organizovanja putovanja SKI & SUN Travel licenca ministarstva turizma OTP 381/2010. čiji je Mayak Tours ovlašćeni prodavac
  račun br. 160-380906-18

  USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

  – Gotovinsko plaćanje – 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana;
  – Kreditne kartice : Visa, Dina, Maestro, Master Card (isti uslovi kao gotovina);
  – Odloženo čekovima građana: 30% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama. Rate dospevaju svakog 15-tog u mesecu, a poslednja rata dospeva najkasnije 15.03.2017. godine bez uvećanja. .

 • 06. januar 2018. Polazak iz Niša u popodnevnim časovima. Skupljanje putnika duž auto puta Niš – Beograd. Noćna vožnja do destinacije.
  07. januar 2018. Dolazak u Sestriere u popodnevnim satima i smeštaj u apartmane.
  08. – 13.januar. 2017. Šestodnevno skijanje Sestriere – “Via Lattea” – Mlečni put 400 km staza.
  14. januar. 2018. Priprema za put, raspremanje apartmana, odjava. Polazak. Obilazak OUTLET shopping centra (www.thestyleoutlets.it). Nastavak puta ka Srbiji.
  15. januar. 2018. Dolazak u Srbiju.

 • Sestriere predstavlja najveći i jedan od najpopularnijih italijanski ski centara. Sa preko 400 km staza predstavlja pravi raj za zaljubljenike u zimske sportove. Sastavni je deo La Via Lattea (Mlečni put), skijaškog kompleksa koji obuhvata i ski centre: Sauze d’ Olux, Claviere, Cesena, Sansicario, Pragelato i Montgenevre. Sestriere je bio domaćin Zimskih Olimpijskih igara 2006. godine, održanih u obližnjem Torinu. Nepregledna prostranstva savršeno pripremljenih staza u kombinaciji sa pratećim sadržajima ovog vrhunskog ski centra (poput bazena, kafića, diskoteka, butika, restorana), nateraće vas da mu se ponovo vratite…

 • Palace Residence je moderan kompleks sastavljen od dve zgrade pozicionirane na panoramskim pozicijama ski centra Sestriere, u samom srcu skijaškog kompleksa “Mlečni put”. Svi apartmani su izuzetno lepo uređeni i bogato opremljeni i komforni. Servis na raspolaganju će vam odmor učiniti izuzetno prijatnim. U sklopu rezidencije nalaze se recepcija na usluzi od 08 do 24 h, TV sala, vešernica, teretana, sauna, bilijar sala, stoni fudbal, mini klub za decu, škola skijanja…
  Apartman za 6 osoba sastoji se od dnevnog boravka sa dva ležaja (ili kreveta na razvlačenje za dve osobe), spavaća soba sa francuskim ležajem i kabinom sa krevetom na sprat i balkonom sa panoramskim pogledom. Svaki apartman je opremljen sefom, TV uređajem, mašinom za pranje sudova, direktnom telefonskom linijom sa priključkom za internet, fenom za kosu, posteljinom i peškirima.
  Apartman za 4 osobe sastoji se od dnevnog boravka sa krevetom na razvlačenje za dve osobe, prostorijom sa krevetom na sprat i balkonom sa panoramskim pogledom. Svaki apartman je opremljen sefom, TV uređajem, mašinom za pranje sudova, direktnom telefonskom linijom sa priključkom za internet, fenom za kosu, posteljinom i peškirima.

Call Now ButtonKlikni da pozoveš