CRNA GORA - LETO 2020

"Budva, Bečići, Rafailovići"

letovanje- crna gora - 2020

Crnogorsko primorje, jedna od najomiljenijih destinacija naših turista, i ove godine u našoj ponudi letovanja 2020. Smeštaj u Budvi, Rafailovićima i Bečićima, sa autobuskim ili sopstvenim prevozom na bazi polupansiona po najpovoljnijim cenama. Crna Gora LETO 2020 Vas čeka u Mayak Toursu.

BUDVAHotel Suzana 3***

Hotel Suzana 3* nalazi se u Budvi, odmah preko puta kompleksa „Slovenska plaža“, na udaljenosti oko 150m od plaže. Hotel poseduje kapacitet oko 150 ležaja.

Pogledaj ponudu

RAFAILOVIĆIHotel Obala

Hotel “OBALA” | Rafailovići – nalazi se na samoj plaži u Rafailovićima. Raspolaže 1/2, 1/3 sobama i 1/4 apatrmanima. Sve sobe i apartmani imaju kupatilo, terasu, frižider, televizor, telefon i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Na upit je moguće dobiti i krevetac za bebu uz doplatu. U prizemlju hotela su restoran i recepcija. Ishrana je na bazi polupansiona

Pogledaj ponudu

RAFAILOVIĆIPansion Obala

Pansion “OBALA” | Rafailovići – nalazi se na oko 150 m od same plaže i na oko 250 m-300 m od hotela “Obala”. Raspolaže 1/2, 1/3 sobama. Svaka soba poseduje kupatilo, terasu, frižider, televizor i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu.

Pogledaj ponudu

RAFAILOVIĆIKompleks Obala

VILA “DRAGAN” u Rafailovićimai – nalazi se na 50 metara od mora. Smeštena među starim kamenim kućama na svega par koraka od plaže.

Pogledaj ponudu