VRNJAČKA BANJA-HOTEL TONANTI

DOČEK NOVE 2021. godine


DOČEK NOVE GODINE U VRNJAČKOJ BANJI

Vrnjačka Banja je popularno turističko mesto i banjsko lečilište u središnjem delu Srbije koje će vas svojom lepotom i lepotom svoje okoline očarati, koja će vam pružiti mir i spokoj koji vam nedostaju, koje će vas neposrednošću i srdačnošću domaćina osvojiti i mesto u koje ćete poželeti ponovo da dođete. Parkovi, izvori, dvorci , kulturni i sportski sadržaji, istorijske tajne …sve su to turističke atrakcije Vrnjačke Banje.

Hotel TONANTI je jedan od najluksuznijih u Vrnjačkoj Banji. Nalazi se u samom centru, nadomak središnjeg dela parka. U sastavu hotela su 146 sobe različitih smeštajnih kapaciteta – standardnih, luksuznih, raspodeljeneh u tri nezavisna bloka koji su spojeni kružnim čelično-mermernim stepeništem ispred vodenog zida i panoramskim liftovima sa pogledom na atrijum i spoljašni bazen.

31.12.2020. - četvrtak

Dolazak u hotel. Smeštaj. Slobodno vreme. Priprema za doček Nove godine. SVEČANA VEČERA( bogat švedski sto koji obuhvata nacionalnu i internacionalnu kuhinju, kao i paket neograničenog domaćeg i stranog pića). Organizovan muzički program. Za sjajan program i atmosferu u novogodišnjoj noći zadužen je Stefan Petrušić. Noćenje.

01.01.2021. - petak

Doručak. Slobodno vreme za neograničeno korišćenje welnes &SPA CENTRA OD 08-22h ( otvoreni i zatvoreni bazen, finska sauna, bio sauna, infra red sauna, slana soba, relax soba sa tepidarijumima i hamam). Za decu organizovana animacija u igraonici i na snegu tokom boravka(pismo Deda Mraza, talenat šou, muzičko veče, maskenbal, takmičenje u sankanju. REPRIZA SVEČANE VEČERE uz bogat švedski sto i zabavu uz Stefana Petrušića. Noćenje.

02.01.2021. - subota

Doručak. Organizovan izlet do manastira ŽIČA/prevoz autobusom. Slobodno vreme za individualne aktovnosti. Večera. Noćenje.

03.01.2021. - nedelja

Doručak. Napuštanje hotela. Kraj programa.


smeštaj hotel Tonanti termin
cena
usluga
1/2
standard soba
30.12.2020. – 02.01.2021. € 480 Cena obuhvata tri noćenja za dve osobe na bazi polupansiona
1/2
standard soba
31.12.2020. – 03.01.2021. € 480 Cena obuhvata tri noćenja za dve osobe na bazi polupansiona
1/2
lux soba
30.12.2020. – 02.01.2021. € 585 Cena obuhvata tri noćenja za dve osobe na bazi polupansiona
1/2
lux soba
31.12.2020. – 03.01.2021. € 585 Cena obuhvata tri noćenja za dve osobe na bazi polupansiona

USLOVI ZA DECU

Deca od 0-4 godina - gratis
Deca od 4-12 godina u zajedničkom ležaju imaju popust 25 € po danu
Deca od 4-12 godina u pomoćnom ležaju imaju popust 35 € po danu
Doplata za SVEČANU VEČERU I REPRIZU SVEČANE VEČERI za decu od 4-12 godina- 40€

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO

smeštaj 3 noći na bazi polupansiona u dvokrevetnoj standard ili lux sobi
Neograničeno korišćenje WELNESS&SPA CENTRA od 08 do 22h
Animacija za decu
Izlet do manastira Žiča

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO

Svečana večera 31.12.2020. i repriza Svečane večere 01.01.2021.- DOPLATA po osobi je 80€
Boravišna taksa i osiguranje nisu uključeni u cenu i plaćaju se na recepciji hotela.
Individualni troškoviUslovi plaćanja plaćanja

Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih kartica banke Intesa mogućnost plaćanja na maksimalno 2 rate bez kamate.
preko računa


Načini plaćanja

Prilikom rezervacije, plaća se akontacija u iznosu od 40%, ostatak najkasnije 10 dana pre puta (gotovinski ili platnim karticama)
Plaćanje karticom:VISA, MASTER, MAESTRO, DINA(isti uslovi kao gotovinsko plaćanje- akontacija 40%, ostatatak 10 dana pre početka putovanja)
Preko računa- uz profakturu izdatu od strane MAYAK TOURS-a


Napomene

• Svaka promena programa putovanja od strane putnika u toku putovanja, a uz saglasnost agencije ne predstavlja izmenu ugovorenog programa. • Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja (redosled pojednih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranje i Opštim uslovima putovanja agencije MAYAK TOURS DOO.
• U slučaju promena na monetarnom tržištu Agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana.
• TA MAYAK TOURS DOO ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije kao i radnika ovlašćenih subagenata, koja nisu u skladu sa elementima zajključenog ugovora o putovanju.


Studiji i apartmani | Dasija, ostrvo Krf