VRNJAČKA BANJA-SPA DAN

sa posetom manastiru Žiča


SPA DAN– Vrnjačka banja sa posetom manastiru Žiča

Vrnjačka Banja je popularno turističko mesto i banjsko lečilište u središnjem delu Srbije koje će vas svojom lepotom i lepotom svoje okoline očarati, koja će vam pružiti mir i spokoj koji vam nedostaju, koje će vas neposrednošću i srdačnošću domaćina osvojiti i mesto u koje ćete poželeti ponovo da dođete. Parkovi, izvori, dvorci , kulturni i sportski sadržaji, istorijske tajne …sve su to turističke atrakcije Vrnjačke Banje.

izlet / 1 dan / autobusom

Sastanak putnika u 07:00h, na Novom Beogradu - stanica autobusa 60, pored Brankovog mosta i preko puta TC Ušće (pored Skejt parka). Polazak iz Beograda u 07:30h. Vožnja autoputem Miloš Veliki do Čačka i Kraljeva.

Poseta manastiru Žiča. Sveta srpska lavra je mesto krunisanja 7 srpskih kraljeva, zbog kojih su, prema legendi, otvarana nova vrata posle svakog krunisanja. „Sedmovrata Žiča“ je okrečena crvenom bojom koja simbolizuje krv hrišćanskih mučenika… Ovde ćemo osetiti neizmernu moć srednjevekovne srpske države, čije je postojanje održalo sećanje i nadu da će Srbija ponovo biti velika i u teškim vremenima koja su usledila...

Obilazak do Vrnjačke banje sa vodičem - Izvori mineralne vode Snežnik, Jezero i Slatina, most ljubavi, šetalište, poslastičarnica Švajcarija….

Vrnjačka banja je mesto u kojem su još Rimljani otrkili lekovita svojstva termalnih voda. Banja ima 7 lekovitih izvora. Pored toga poznata je po parkovima kroz koje voze fijakeri (nekada su se u njima vozili Desanka Maksimović, Ivo Andrić, Maksim Gorki, Danilo Bata Stojković…).

Odlazak do hotela Vrnjačke terme 4* i opuštanje u Wellness & Spa centru. Okupajte se u termalnim bazenima, a u cenu je uračunato korišćenje 5 termalnih bazena, tobogana i ležaljki, Wellness & Spa centra (sauna, slana soba, parno kupatilo, tepidarijum).

Polazak ka Beogradu. Dolazak u Beograd u večernjim časovima. Kraj programa.


CENA ARANŽMANA IZNOSI
07.03.2021 2,950.00

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO

Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja;
Usluge licenciranog turističkog vodiča tokom trajanja putovanja;
Ulaznice za SPA CENTAR 4* u hotelu Vrnjačke terme - 5 termalnih bazena, tobogana i ležaljki, Wellness & Spa centar (sauna, slana soba, parno kupatilo, tepidarijum);
Obilaske prema programu;

Troškove organizacije putovanja;

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO

Individualni troškoviUslovi plaćanja plaćanja

Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih kartica banke Intesa mogućnost plaćanja na maksimalno 2 rate bez kamate.
preko računa


Načini plaćanja

Prilikom rezervacije, plaća se akontacija u iznosu od 30%, ostatak najkasnije 15 dana pre puta (gotovinski ili platnim karticama)
Plaćanje karticom:VISA, MASTER, MAESTRO, DINA(isti uslovi kao gotovinsko plaćanje- akontacija 40%, ostatatak 10 dana pre početka putovanja)
Preko računa- uz profakturu izdatu od strane MAYAK TOURS-a


Napomene

Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…) Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.

Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. U slučaju rezervacije više od 5 mesta istovremeno, molimo vas da kontaktirate našu poslovnicu za popuste, kako bi sa agencijom proverili da li ima dovoljno mesta. Program putovanje rađen je na bazi 40 putnika koji plaćaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.