Trajanje: 27. mart 2022.
Lokacija: Ramska tvrđava, Viminacijum i Belocrkvanska jezera
Cena: 1.690 rsd
Rezerviši
  • Belocrkvanska jezera, Viminacijum i tvrđava Ram izlet
    uz vožnju skelom preko Dunava

     

    Jednodnevni izlet
    Cena aranžmana: 1.990 RSD
    First minute: 1.690,00 RSD

    PROGRAM PUTOVANJA:

    Polazak u 07:15h sa Novog Beograda pored Brankovog mosta, preko puta TC Ušće (bivša okretnica autobusa 43, a sadašnje stajalište autobusa br 60, skejt park) (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje SMS obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska).

    Vožnja do Viminacijuma, najznačajnijeg Rimskog grada i vojnog utvrđenja na Dunavu. Obilazak grobnica, rimskog kupatila i kompleksa arheološkog nalazišta.

    Nastavak vožnje do Dunava i tvrđave Ram. *„U sadašnjem obliku, tvrđava je opstala iz vremena turskog sultana Bajazita Drugog. Kažu da je, boreći se na ovim prostorima, zastao da se odmori na uzvišenju odakle se pružao lep pogled na sve četiri strane. Sedeći tako na svom „ihramu“ (ćilimu) on je zaspao, da bi se nešto kasnije probudio okrepljen i preporođen. Tada je naredio da mu se na ovom mestu sagradi tvrđava. Uz tvrđavu, nalaze se i ostaci hamama i dobro očuvan karavan saraj.“ – *tekst preuzet sa internet prezentacije TO Veliko gradište.

    Obilazak tvrđave ili kafa u restorau pored Dunava.

    Vožnja Dunavom, brodom – trajektom Dunav prevoza. Iskrcavanje u Staroj palanci. Odlazak do Belocrkvanskih jezera.

    Slobodno vreme za ručak i kupanje. Pre polaska odlazak na vidikovac odakle se vide Bela Crkva, jezera i Dunav.

    Polazak za Beograd. Dolazak u Beograd oko 21:00 h. Kraj programa.

    NAČIN PLAĆANJA:
    – Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana
    – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA Mayak Tours-a
    – Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina

    ARANŽMAN OBUHVATA:
    – Prevoz turističkim autubusom ili kobijem (zavisno od broja prijavljenih putnika),
    – Karte za prevoz brodom-trajektom na relaciji Ram – Banatska palanka,
    – Usluge vodiča,
    – Troškove organizacije putovanja.

    ARANŽMAN NE OBUHVATA:
    Fakultativne izlete:
    – Ulaznicu za arheološki lokalitet Viminacium 600 RSD, deca starija od 10 godina – 400,00 RSD, deca do 10 godina, uz pratnju roditelja, ne plaćaju kartu, penzioneri 400,00 RSD,
    – Ulaznicu za arheološki lokalitet Ramska tvrđava – 300 RSD,
    – Individualne troškove putnika.

  • NAPOMENE:

    – Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cene fakultativnih izleta su po osobi, minimum za realizaciju izleta je 20 putnika. Cena izleta se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica i organizacije. Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica za muzeje i lokalitete, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta…Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, vremenskih uslova, rasporeda plovidbe brodova i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta.

    -Putnici su dužni da prilikom rezervacije aranžmana dostave ispravan broj mobilnog telefona. Organizator putovanja dva dana pred put šalje obaveštenje o polasku sms porukom. Ukoliko putnik ne dobije sms poruku, dužan je da kontaktira agenciju radi dobijanja tačnih informacija o polasku.

    – Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)

    – Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće.

    – Organizator putovanja može promeniti ugovorenu cenu ako je posle zaključenja ugovora došlo do promena u cenama hotela,tarifama prevoznika,poremećaja i promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga.

    – Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta .

    Aranžman je radjen na bazi od minimum 30 prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnoj broja prijavljenih organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre polaska.

    Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja TA Mayak Tours, Beograd, licenca Ministarstva turizma OTP 37/2022.

    Cenovnik br 1. od 04.02.2022.

Call Now ButtonKlikni da pozoveš