pefki letovanje 2017
Trajanje: 10 noćenja
Lokacija: Pefki, Evia
Cena: U PRIPREMI
Rezerviši
 • Pefki letovanje

  Evia je drugo po veličini ostrvo Grčke i treće u istočnom Mediteranu. Zbog svojih povoljnih klimatskih uslova, bujne vegetacije i pelepih peščano-šljunkovitih plaža egejskog mora, omiljeno je letovalište medju Grcima a ove godine i ubedljivo najtraženije odredište za letovanje u Grčkoj na našim prostorima. Krase ga arheološka nalazišta, manastiri, termalni izvori, tradicionalna grčka sela, skrivene uvale, pa su sve to razlozi zbog kojih bi trebalo posetiti ovo još uvek nedovoljno istraženo ostrvo.

  Pefki

  Pefki je mesto koje je zadržalo šarm tipičnog grčkog okruženja. Nalazi se na severu ostrva Evia, u zelenilu borovog drveća po kojem je i dobilo ime. Pruža se uz 4 km dugu peščano šljunkovitu plažu koja fascinira lepotom skupa sa kristalno čistim i mirnim morem. Izuzetna mešavina mirisa mora i borovine kao i jedinstven zalazak sunca, nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i uvek vas iznova vraća u ovaj raj. Pefki je idealna destinacija za svakog posetioca, a posebno za one koji žele porodičan odmor. Plaža je odvojena od grada širokim šetalištem koje predstavlja centar turističke aktivnosti. Tu se nalaze taverne, restorani, kafići i barovi, prodavnice suvenira, super marketi, pekara, apoteka i mesara, koji zadovoljavaju svakodnevne potrebe posetilaca ovog mesta. Pefki pruža mogućnost pravog i nezaboravnog odmora, zabave i aktivnosti u prirodi. Noćni život, uz grčku muziku i lokalne specijalitete, upotpuniće boravak svakom gostu na Eviji

  Vila Meliti

  Vila Meliti se nalazi u mirnijem delu mesta, na 50 m udaljenosti od plaže. Raspolaže trokrevetnim , četvorokrevetnim i petokrevetnim apartmanima koji se nalaze na prvom spratu. Svaki apartman ima plazma TV, opremljenu kuhinju, kupatilo i terasu sa mrežom za komarce i tendom. Svi apartmani su klimatizovani, i upotreba klime je uračunata u cenu. Vila ima Wi-Fi. Zamena posteljine vrši se na svakih pet dana , app/std su opremljeni peskirima.
  Usluga je najam apartmana.

  Cene su izražene u EUR po osobi na bazi paket aranžmana (prevoz + trajekt + smeštaj + AC) za 10 noćenja / 13 dana.

  TERMIN29.05
  -
  08.06
  08.06
  -
  18.06
  18.06
  -
  28.06
  28.06
  -
  08.07
  08.07
  -
  18.07
  18.07
  -
  28.07
  28.07
  -
  07.08
  07.08
  -
  17.08
  17.08
  -
  27.08
  27.08
  -
  06.09
  06.09
  -
  16.09
  16.09
  -
  26.09
  ARANŽMAN U PRIPREMI

  U cenu je uključeno letovanje sa 10 noćenja, autobuski prevoz, prevoz trajektom od kopna do Evie i nazad i korišćenje klima uređaja u odabranom smeštaju.
  U slučaju spajanja smena cena se umanjuje za 30 eur po osobi, izuzev smena obeleženih sa *.

  SOPSTVENI PREVOZ:Cena aranžmana se umanjuje za 30 EUR po osobi, izuzev smena obeleženih sa *.

  Program puta:

  1. dan: Beograd – sastanak putnika na parkingu preko puta »Buvlje pijace« na Novom Beogradu, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke Borbe, pola sata pre predviđenog vremena polaska. Polazak autobusa u navedeno vreme. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.

  2. dan – 10. dan: Neos Pirgos, Pefki – dolazak, smeštaj, boravak na bazi izabrane usluge, noćenje.

  11. dan: Neos Pirgos, Pefki – napuštanje objekta, polazak autobusa u 18.00 h po lokalnom vremenu. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima.

  12. dan: Beograd – Dolazak na parking preko puta »Buvlje pijace« na Novom Beogradu, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke Borbe, u jutarnjim časovima.

  NAČIN PLAĆANJA
  Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.
  – 40% od cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije do 15 dana pre polaska
  – Na rate čekovima građana do 01.11. 2017.god.
  – Platnim karticama (VISA, VISA ELECTRON, MASTER, MAESTRO, DINA)
  – Putem administrativne zabrane

  ARANŽMAN – PEFKI LETOVANJE 2017 – OBUHVATA:
  – Prevoz turističkim autobusom (klima, audio/video oprema) na relaciji Beograd – Evia (Neos Pirgos) – Beograd i trajekt na relaciji Glifa-Agiokampos-Glifa,
  – Smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima ili apartmanima,
  – Usluge turističkog vodiča – pratioca,
  – Troškove organizacije.

  ARANŽMAN – PEFKI LETOVANJE 2017 – NE OBUHVATA:
  – Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (nije obavezno),
  – Fakultativne izlete,
  – Individualne troškove,

  Molimo putnike da prilikom rezervacije aranžmana Pefki Letovanje dostave kopiju prve strane pasoša i tačan kontakt telefon.

  POGODNOSTI

  – Deca od 0-2 godine imaju besplatan boravak i ne koriste nikakve usluge;
  – Dete od 0-12 godina na zajedničkom ležaju plaća 60 EUR i ima svoje sedište u autobusu;
  – Deca od 0-12 godina koja imaju sopstveni ležaj imaju popust 20% i imaju svoje sedište u autobusu, na sopstvenom prevozu 10% popusta;
  – Popusti važe uz pratnju minimum dve odrasle osobe;
  – Putnici koji koriste sopstveni prevoz imaju umanjenje 30 EUR po osobi na osnovnu cenu, osim za smene označene * (zvezdicom);
  – Putnici koji spajaju dve smene na autobuskom prevozu imaju umanjenje 40 EUR po osobi za drugu smenu;
  – Putnici koji koriste paket aranžman sa autobuskim prevozom imaju umanjenje od 10 EUR po osobi, za smene sa * (zvezdicom) 5 EUR po osobi, ako putovanje započinju od Pojata do Vranja.

  SLIKE

  MAPA

 • PEFKI LETOVANJE 2017

  AUTOBUSKI PREVOZ

  CENE PREVOZA ZA PUTNIKE KOJI KORISTE SAMO PREVOZ:
  MESTO POLASKA / ODRASLI / DECA do 10g. / JEDAN PRAVAC
  NOVI SAD / 70 EUR /60 EUR / 50 EUR (Parking ispred Sajma u 13.00 h – minimum 20 putnika)
  BEOGRAD / 65 EUR / 55 EUR / 45 EUR (Parkin preko puta »Buvlje pijace« na Novom Beogradu u 15.00 h)
  NIŠ / 55 EUR / 45 EUR / 40 EUR(Preko puta motela Nais – autoput u 19.00 h)
  TRAJEKT / 10 EUR / 5 EUR / 5 EUR (Glifa-Agiokampos-Glifa)

  PEFKI LETOVANJE 2017
  NAPOMENE:
  VAŽNO!!! Polazak autobusa iz Srbije je dan ranije od datuma navedenih u tabeli cenovnika.Tačno vreme polaska proveriti dva dana pred putovanje. Povratak autobusa je poslednjeg dana od 18 h po lokalnom vremenu.
  Napomena: Molimo putnike da pre polaska na put još jednom provere tačno vreme i mesto polaska autobusa.
  Autobuski prevoz se plaća u celosti, najkasnije 14 dana pre polaska u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu narodne banke na dan uplate. Birana sedišta se doplaćuju 20 eur po osobi. Količina prtljaga je ograničena na 2 putne torbe po osobi.
  VAŽNO!!! Za putnike sa sopstvenim prevozom – po uplati celokupnog iznosa putnici preuzimaju vaučer.
  Ukoliko putnik iz bilo kojih razloga bude zadržan na državnoj granici, agencija ne snosi odgovornost ne dolaska putnika na željenu destinaciju, i u tom slučaju smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza po odredbama Opštih uslova putovanja.
  U objekte se ulazi prvog dana boravka od 14.00 časova, isti se napuštaju poslednjeg dana boravka do 09:00 časova (po lokalnom vremenu). Putnici ulaze u čist i spremljen objekat, tokom svog boravka sami vode računa o higijeni. Objekti nisu opremljeni peškirima niti higijenskim sredstvima.Smeštajne jedinice su prema tabeli kategorisane po broju kreveta, odnosno, dozvoljenom broju osoba za smeštaj u istim. Ukoliko se broj najavljenih gostiju ne slaže sa brojem ležaja u smeštajnoj jedinici potrebno je dobiti posebno odobrenje od strane organizatora.Cena objekta pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije… Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. Svi objekti u Grčkoj koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode, u odnosu na uobičajenu, kao i manji pritisak tople vode u odredjenim periodima dana, a u odnosu na kapacitet objekta. 

  U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je ino partner

  Organizator zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

  U slučaju poremećaja na monetarnom tržištu agencija zadržava pravo na korekciju cena.

  Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja SIM tours-a i YUTA-e. Licenca OTP 94 od 04.02.2010. Cenovnik br. 1 od 02.02.2017. čiji je Mayak Tours ovlašćeni prodavac
  račun br. 220-137094-90

Call Now ButtonKlikni da pozoveš