izlet banja ždrelo tobogan
Trajanje: za grupe na upit
Lokacija: Banja Ždrelo
Cena: na upit
Rezerviši
 • Izlet banja Ždrelo
  Naredni polasci: za grupe na upit

  Konačno u Srbiji! Bez dugih putovanja! Bez čekanja na granici! Bez ranog ustajanja!
  Banja u kojoj ćete dan provesti kao rimski senator.

  PROGRAM PUTOVANJA:
  Polazak iz Beograda u 08:00 sa stajališta gradskog prevoza kod skejt parka preko puta TC Ušće (pored Brankovog mosta). Vožnja autoputem ka Svilajncu.

  Obilazak manastira Gornjak. Manastir Ždrelo, kasniјe nazvan Gornjak, na maloј zaravni iznad leve obale Mlave ispod strmih litica planine Јeževica, zadužbina je kneza Lazara. Okolni predeo toliko јe lep i živopisan, da јe Đura Јakšić sa oduševljenjem pevao: “Od Velikog Sela do samoga Ždrela, ko da јe vila neka ćilim razastrela”. Feliks Kanitc јe zapisao: “Zastali smo kao opčinjeni raskošnom idilom ovogu predela gde su boravili srpski pustinjaci”. Manastir јe podigunut 1378. godine, kada јe knez izdao i osnivačku povelju, a patriјarh Spiridon јe svoјom duhovnom vlasću potvrdio.
  Odlazak do Banje Ždrelo i korišćenje spa centra, bazena i Aqua parka.

  Ždrelo – Mlavske terme, je jedinstveni wellness centar u Srbiji koji radi preko cele godine. Sastoji se od aqua parka sa dnevnim i noćnim kupanjem u toplim i termalnim vodama temperature od 30 do 40 stepeni.
  U ponudi RUC-a Ždrelo – Mlavske terme nalazi se:
  Aqua park sa toboganima koji radi preko čitave godine, zatvoreni i otvoreni zimski bazen!
  Objekat “Dvorac” sa wellness uslugama i
  Restoran domaće kuhinje kapaciteta 150 mesta.

  Aqua park raspolaže sa 6 bazena (2 zatvorena i 4 otvorena bazena). Sadrži bazene sa termalnom lekovitom vodom od 30-40C i bazen sa slanom hladnom vodom. Bazeni rade i leti i zimi a u zatvorenom bazenu nalaze se tobogani koji pružaju uživanje kako deci tako i odraslima.
  Wellness centar vas svojim izgledom vraća u doba Rima i Vizantije. Na prvom spratu objekta nalazi se savremeni fitnes centar koji pored ručne masaže stručnih fizioterapeuta nudi još i saunu, solarijum, parno kupatilo, slanu sobu, relaks sobu kao i više različitih sprava za vežbanje i rekreaciju.
  Povratak za Beograd. Dolazak u večernjim satima.

  Preuzmite čitav program u PDF-u. Uz njega važi cenovnik broj 2. od 24.08.2016.

  Izlet banja Ždrelo

  Naredni polazak: za grupe na upit

  Način plaćanja:
  – Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA Mayak Tours-a
  – Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina

  Aranžman izlet banja Ždelo obuhvata:
  – Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja;
  – Obilazak manastira Gornjak;
  – Usluge vodiča u svakom autobusu;
  – Troškove organizacije putovanja.

  Aranžman izlet banja Ždelo ne obuhvata:
  Fakultativne usluge:
  – Ručak u restoranu u Banji ždrelo – prema cenovniku restorana;
  – Ulaznice za bazen – 500 dinara po osobi;
  – Ulaznice za welness centar – 300 dinara po osobi;

  – Individualne troškove putnika

 • izlet banja Ždrelo

  Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
  Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
  Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
  Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
  U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
  Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

  NAPOMENE:

  Ovaj program rađen je na bazi 65 putnika koji plaćaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.

  Uz izlet banja Ždrelo važe Opšti uslovi putovanja ogranizatora putovanja – Mayak Tours DOO, Beograd, licenca Ministarstva turizma OTP 37/2022.

Call Now ButtonKlikni da pozoveš