Trajanje:  04-06. septembar 2020.- 3 dana/ 2 noćenja
Lokacija: Subotica - Palić - Morahalom - Segedin
Cena: Cena 16.990 RSD
Rezerviši
 • Subotica, Palić i Segedin 2020
  (Fakultativne posete BANJI MORAHALOM i VINARIJI ZVONKO BOGDAN)

   04-06. septembar 2020.
  3 dana / 2 noćenja / kombijem

  Naredni datumi:

  11-13.09.2020./ 18-20.09.2020./ 25-27.09.2020./ 02-04.10.2020./ 09-11.10.2020./ 16-18.10.2020

  PROGRAM PUTOVANJA:
  1. dan: BEOGRAD – SUBOTICA – PALIĆ
  Polazak iz Beograda u 07:30/Novog Sada u 08:30 časova. Putovanje ka *Subotici i obilazak centra grada. Fakultativna poseta Gradskoj kući. Slobodno vreme, zatim polazak na Palić.
  Šetnja po Paliću. Slobodno vreme za ručak i uživanje. Fakultativna poseta Vinariji Zvonko Bogdan. Kasno popodne, odlazak do kompleksa „Jelen Salaš“ ili „Majkin Salaš“. Smeštaj u sobe i slobodno vreme. (Svake subote uveče u restoranu Jelen Salaša uživo sviraju tamburaši.) Noćenje.

  *2. dan: PALIĆ – SEGEDIN – MORAHALOM – PALIĆ
  Doručak. Odlazak do Mađarske: polazak za Segedin. Razgledanje grada u pratnji vodiča. Slobodno vreme ili šoping u TC Arkad nedaleko od centra grada. Fakultativni odlazak do Morahaloma u banju Eržebet 4* . Kupanje u otvorenim i zatvorenim bazenima, korišćenje saune i ostalih sadržaja prema individualnom interesovanju. Boravak u banji do kasnih popodnevnih časova (oko 18:30h) kada je predviđen povratak za Segedin (zbog ukrcavanja putnika koji nisu izabrali banju). Povratak na Palić. Noćenje.

  *VAŽNA NAPOMENA: U SLUČAJU DA TOKOM 2020 GRANICA SA MAĐARSKOM BUDE ZATVORENA ILI DA PROCEDURE ZA PRELAZAK GRANICE BUDU SUVIŠE KOMPLIKOVANE 2. DANA ĆEMO OBIĆI VINARIJU DIBONIS I OSTATAK DANA ĆE BITI SLOBODAN

  3. dan: PALIĆ – KELEBIJA – BEOGRAD
  Doručak. Polazak ka Kelebiji, u fakultativni obilazak ergele Lipicanera. Povešćemo Vas da vidite kobile i ždrebad na pašnjaku, mlade pastuve i omice u slobodnim ispustima. Nakon obilaska, vozićemo se fijakerima po uređenom parku ergele i borovoj šumi Vile Majur. Svi koji budu želeli, uz iskusne instruktore, jahaće mirne i poslušne konje u parku ergele.
  Povratak u Suboticu. Polazak za Beograd. Dolazak u večernjim časovima.

  Cena aranžmana 16.990 RSD

  Način plaćanja:
  – Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
  – Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih kartica banke Intesa mogućnost plaćanja na maksimalno 2 rate bez kamate.
  – čekovima građana na maksimalno 2 rate
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA Mayak Tours-a

  Aranžman obuhvata:
  – Prevoz kombijima od 8 do maksimalno 15 mesta sa klimom i audio opremom
  – Obilazak Subotice, Palića i Segedina prema programu;
  – Ulaznice za ergelu Kelebija (obilazak ergele sa vodičem, jahanje konja i vožnja fijakerima;
  – Usluge vodiča u svakom kombiju;
  – 1 noćenje sa doručkom na Majkinom salašu ili vili 1. kategorije (1/2, 1/2+1, 1/4 sobe);
  – Boravišnu taksu;
  – Troškove organizacije putovanja;
  – Rezervaciju stola u restoranu salaša za veče uz tamburaše (izjašnjavanje u agenciji).

  Aranžman ne obuhvata:
  Fakultativne izlete:
  – *Ulaznice za banju Eržebet u Morahalomu 900 din (2300 forinti);
  – Obilazak Gradske kuće u Subotici – 300 din (Dodatno: obilazak tornja sa vidikovcem – 200 din);
  – Obilazak vinarije Zvonko Bogdan, vinograda, i podruma sa degustacijom 3 vrste vina – 900 din;
  – Samo obilazak vinarije, bez degustacije – 400 din;
  – Međunarodno zdravstveno osiguranje, oko 1 €;
  – Individualne troškove putnika.

  *Centar Subotice je kao muzej na otvorenom sa arhitekturom uglavnom u stilu secesije ali i baroka i klasične arhitekture. To se ogleda u crkvama (Katedrali, Srpskoj pravoslavnoj crkvi, Franjevačkoj crkvi itd), pozorištu i biblioteci zgrade, plavoj i zelenoj fontani… Među najatraktivnije ubrajaju se Gradska kuća, Sinagoga i Palata Rajhl.
  Palić: jezero i naselje istog imena nalazi se 8 km od Subotice. Prelepe građevine s početka 20. veka, raskošni parkovi, jezero, neuobičajeno spokojstvo i mir čine Palić idealnim mestom za odmor. Čuveni Palićki ZOO vrt je poznat ne samo po svojoj bogatoj kolekciji biljaka i životinja, već i humanom pristupu kada je smeštaj životinja u pitanju.
  Vinarija: 2000 godina Palićko vinogorje je tradicionalni vinarski kraj. Tu lepu tradiciju nastavlja Vinarija Zvonko Bogdan. Nalazi se na istočnoj obali jezera i izgrađena je u stilu secesije, karakterističnom za Palić. Enterijer vinarije je uređen po uzoru na francuske vinske zamkove, i opremljen najmodernijom francuskom tehnologijom.
  Etno kompleks Jelen Salaš: apartmani i sobe uređene u rustičnom stilu, sa ručno pravljenim nameštajem. Tu se nalzi parking i dečje igralište a restoran, pored objekta za smeštaj, nudi najbolja vina iz regiona i tipična mađarska, vojvođanska i bosanska jela po kojima je poznat.
  Segedin: Glavni (Sečenji) Trg, Zavetna crkva, Srpska Pravoslavna crkva…

 • NAPOMENE:
  Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 5 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
  Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
  Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
  Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
  U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
  Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
  U slučaju rezervacije više od 9 mesta istovremeno, molimo vas da kontaktirate našu poslovnicu za popuste, kako bi sa agencijom proverili da li ima dovoljno mesta.
  Ovaj program rađen je na bazi 5 putnika koji plaćaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.

  Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja – Mayak Tours, Beograd, licenca Ministarstva turizma OTP 37/2022

  Uz ovaj program važi cenovnik br. 2 od 04.02.2020.

Call Now ButtonKlikni da pozoveš