Milano 8. mart
Trajanje: 29. decembar 2019. - 02. januar 2020. 5 dana / 2 noćenja
Lokacija: Milano - Đenova - Seravale - Lugano - Komo
Cena: od 99€
Rezerviši
 • MILANO NOVA GODINA 2020

  sa fakultativnim obilascima
  ĐENOVA – JEZERO KOMO – JEZERO LUGANO

  29. decembar 2019. – 02. januar 2020.
  5 dana / 2 noćenja autobusom

  CENA ARANŽMANA 129€

  SNIŽENA CENA 99€

  Grad čije je drugo ime stil. Milano je prva asocijacija na italijansku modu, šoping i ukuse paste koji su zaštitni znak ovog prefinjenog mesta. Milanska testenina jedna je od najpoznatijih ukusa italijanske kuhinje. Čini savršen spoj domaćeg povrća, gajenog na primorju sunčanih obala Mediterana i začina koje samo Italijani znaju da vaše nepce ne ostave ravnodušnim. Ukusi po kojima je ovaj stilizovani grad poznat su i čuveni kolač Panettone kao i rižoto ala Milaneze (Risotto alla Milanese). Pored mode i ukusa Italije, Milano je grad pun neispričanih istorijskih zanimljivosti. Vodimo vas do čuvene gotičke Milanske katedrale – Duomo di Milano koja se nalazi na istoimenom trgu. Šopingujte u galeriji Vittorio Emanuele i ne propustite posetu crkvi Santa Maria delle Grazie u kojoj se nalazi čuveno delo „Tajna večera“ umetnika Leonarda da Vinčija.

  PROGRAM PUTOVANJA:

  1. dan 29.12.2019. – BEOGRAD
  Polazak iz Beograda u 15:00h sa BAS stanice, sastanak putnika u 14:30h. Vožnja kroz Hrvatsku I Sloveniju sa usputnim zadržavanjem radi graničnih formalnosti I odmora.

  2. dan 30.12.2019.- MILANO
  Dolazak u Milano u prepodnevnim časovima. Obilazak najvećeg industrijskog grada Italije, grada fudbala i najvećeg modnog centra Evrope: zamak Sforca, Milanska katedrala, Galerija Vitorija Emanuela, Milanska skala… Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

  3. dan 31.12.2019. – MILANO – ĐENOVA – OUTLET SERRAVALLE – MILANO DOČEK NOVE GODINE 2020
  Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet do Đenove,  glavnog grada oblasti Ligurija I najveće luke Italije, čiji je stari grad pod zaštitom Unesco-a. Obilazak grada: Trg Ferari, Opera, Duždeva palata, Katedrala Sv. Lorenca, stari svetionik La Lanterna, kuća Kristofera Kolumba … slobodno vreme. U popodnevnim časovima odlazak u najveći italijanski outlet tržni centar – Serravalle https://www.mcarthurglen.com/it/serravalle-designer-outlet/en/whats-on/christmas-gift-ideas/
  Slobodno vreme za kupovinu… Povratak u Milano u večernjim časovima. Individualni doček Nove Godine 2020. Noćenje.

  4. dan 01.01.2020. -MILANO – ŠVAJCARSKA JEZERO LUGANO – JEZERO KOMO
  Doručak. Slobodno vreme u Milanu ili mogućnost fakultativnog odlaska do Švajcarskog jezera Lugano i Italijanskog jezera Komo. Grad Lugano je jedno od mondenskih mesta Švajcarske smešten na obali istoimenog jezera. Izuzetno lep grad sa glavnim trgom Reforma, Gradskom kućom, sa starim krivudavim ulicama, I prelepim crkvama, medju kojima se ističe katedrala San Lorenco, brojnim palatama I parkovima… Po dolasku u Lugano slobodno vreme. Nastavak puta do jezera Komo, treće po veličini jezero u Italiji. Nalazi se na samom severu zemlje na granici sa Švajcarskom u podnožju Alpa. Jezero je najpoznatije mondensko mesto u Italiji na kome se nalaze Vile italijanskog i svetskog džet-seta:  Erosa Ramacotija, Donatele Versaće, Džordža Klunija… Po dolasku na jezero slobodno vreme za šetnju i razgledanje, mogućnost fakultativne vožnje brodom sa obilaskom raskošnih vila na obali jezera. U popodnevnim časovima povratak u Milano. Polazak za Beograd iz Milana oko 18h. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema Srbiji…

  5. dan 02.01.2020. BEOGRAD
  Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima. (Kraj usluga)

  NOVA GODINA MILANO 2020

  sa fakultativnim obilascima

  ĐENOVA – JEZERO KOMO – JEZERO LUGANO

  29. decembar 2019. – 02. januar 2020.
  5 dana / 2 noćenja autobusom

  CENA ARANŽMANA 129€

  SNIŽENA CENA 99€

  NAČIN PLAĆANJA:

  – plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate
  – Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
  – Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih kartica Komercijalne banke mogućnost plaćanja na 6 rata bez kamate.
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA Mayak Tours.

  CENA ARANŽMANA MILANO NOVA GODINA OBUHVATA:
  – Prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (sa klimom, TV-om i audio opremom)
  – Smeštaj u Milanu, u standradnim 1/2 i 1/3 sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni)
  – Obilazak prema programu – Milano
  – Troškove licenciranog pratioca grupe
  – Troškove organizacije, vođenja i realizacije aranžmana.

  CENA ARANŽMANA MILANO NOVA GODINA NE OBUHVATA:
  – stanični vaučer 50 rsd po osobi( uplaćuje se u agenciji
  – Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
  – Fakultativne obilaske izlete I ulaznice
  – obaveznu gradsku komunalnu taksu za Milano i okolinu (uvedena 15.09.2012, plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelima sa 2* i 3 * – 4 € po noćenju / po osobi; za boravak u hotelima 4* i 5*- 5€ po noćenju / po osobi
  – Doplata za jednokrevetnu sobu 40 e za 2 noći

  CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI 
  – Đenova i outlet Seravalle 35 € / deca 25 €
  – Jezero Komo i Jezero Lugano 30 € / deca 20 €
  – Vožnja brodom po jezeru Komo 15 € / deca 10 €
  – mogućnost fakultativnog prevoza za doček Nove godine do centra povratna karta 5€

  OPIS I LOKACIJA HOTELA:
  Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti. Potpisivanjem Ugovora o putovanju stranka prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja. Organizator odmah po zvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, obaveštava putnike o nazivu hotela putem sajta www.mayaktours.com. Smeštaj u hotelima u širem centru Milana:

  Hotel Holiday Inn Milan Linate 4* -od aerodroma Milan Linate udaljen je manje od 10 minuta vožnje, a hotel nudi besplatan prevoz shuttle busom po redu vožnje (prvi sprat, izlaz 4). Direktne autobuske veze sa aerodroma vode vas do Piazza San Babila, istaknutog gradskog trga nekoliko koraka od veličanstvene milanske katedrale. Hotel raspolaže sa 5 sala za sastanke. Sadržaj hotela : bar, besplatan Wi FI, besplatan parking, restoran L’Ancora koji nudi jela regionalne kuhinje . Soba imaju praktične radne stolove , flat screen tv, mini bar, sopstveno klupatilo. U ponudi su standardne 1/2 sobe . Usluga je na bazi noćenja sa doručkom. https://www.ihg.com/holidayinn/hotels/gb/en/peschiera-borromeo/milpe/hoteldetail#

   

 • MILANO NOVA GODINA 2020

  NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
  U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC.Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator će proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogućnosti da garantuje za iste. Hoteli u Italiji pružaju uslugu kontinentalnog doručka na bazi švedskog stola.Kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja.

  NAPOMENE:
  – NE POSTOJI MOGUĆNOST ODABIRA SEDIŠTA Agencija pravi raspored sedenja , uzimajući u obzir starija lica , porodice sa malom decom, trudnice kao i vreme uplate.Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu koje mu dodeli agencija. Naknadne izmene nisu moguće.
  – Dozvoljeni prtljag jeste 1 putna torba čija dimenzija – dužina+širina+visina ne prelazi 158cm. Maksimalna težina prtljaga je 20 kg.
  – Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 30 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje već prijavljenih putnika ne podleže povraćaju uplaćenih sredstava.
  -Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska…)
  -Putnici koji imaju za cilj putovanja i posetu pojedinim institucujama, savetujemo da se putem internet informišu o radnom vremenu istih kao i o tome da li je potrebna rezervacija termina za posetu.
  -Predviđeni raspored privremenog zaustavljanja: zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3-4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteteta stajališta i uslova na putu.
  – Organizator putovanja Milano Nova godina zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta, radovi na putu….
  -Za sve ove slučajeve, ukoliko na strani putnika dođe do bilo kakve štete i/ili nepredviđenih troškova usled nepoštovanja navedenih uputstava i napomena, organizator putovanja ne snosi odgovornost već celokupan iznos štete i/ili dodatnih troškova snosi putnik.
  – Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Od momenta prijavljivanja, stvaraju se administrativni troškovi organizatora putovanja. Organizator zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.
  -Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.
  – Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca.
  -Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta i njihovu validnost.
  -Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novčana sredstva (kartice , gotovina…), kao i međunarodno zdravstveno osiguranje.
  -U slučaju uvođenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme potrebnu dokumentaciju, a o uslovima i palćanju viziranja će naknadno biti obavešteni.
  -Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa.
  – Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Za državljane Srbije ne postoji vizni režim za navedene zemlje u program.
  – U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja Milano Nova godina najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
  -Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja Milano Nova godina.

  UZ OVAJ PROGRAM VAZE OPŠTI USLOVI ORGANIZATORA PUTOVANJA
  LICENCA MINISTARSTVA TURIZMA OTP 85/2013,

  Cenovnik br. 1 od 12.11.2019.

Call Now ButtonKlikni da pozoveš