Lokacija: Minhen- Salcburg
Cena: U PRIPREMI
Rezerviši
 • Minhen putovanje i Salcburg

  Fakultativne posete Ingolštatu, Orlovom gnezdu i Audijevom muzeju

  5 dana / 2 noćenja / autobusom

  PROGRAM PUTOVANJA:

  1. DAN BEOGRAD – SALCBURG
  Polazak iz Beograda, sa parkinga u bloku 42 (preko puta “Buvljaka”) oko 22 sata. Noćna vožnja kroz Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju uz usputna zadržavanje za odmor i obavljanje graničnih formalnosti.

  2. DAN SALCBURG – MINHEN
  Obilazak Salcburga, vekovnog sedišta prinčeva-nadbiskupa. Zbog mnogobrojnih crkava ovaj grad zovu i “Rimom severa”. U pratnji vodiča videćemo: Mirabel dvorac i vrtove, Mocarteum, gradsku kuću, Mocartovu kuću, staru trgovačku ulicu Getrajdegase, Univerzitetsku crkvu, Festivalnu dvoranu, Katedralu, Glokenšpil, Nadbiskupsku palatu… Nastavak puta ka Minhenu. Panoramsko razgledanje grada: dvorac Nimfenburg – letnja rezidencija dinastije Vitelsbah, Olimpijsko selo, Svet BMW-a, Ludwig-Maximilian Univerzitet, Trijumfalna kapija, kraljevska rezidencija, Nacionalna opera i pozorište, galerija nove i stare Pinakoteke, centar grada sa Marienplacom, stara i nova većnica, pijaca Viktualienmarkt. Smeštaj u hotelu u predvečernjim satima. Slobodno vreme za odmor. Noćenje.

  3. DAN MINHEN – INGOLŠTAT

  Doručak. Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti ili fakulatativni izlet u Ingolstadt, sa posetama Outletu Village (vise informacija o outlet centru možete pogledati na www.ingolstadtvillage.com) i Audijevom muzeju automobila. Povratak u Minhen. Uveče fakultativni odlazak na večeru u jednu od mnogobrojnih pivnica, na čuvene kobasice i pivo. Noćenje.

  4. DAN: MINHEN – ORLOVO GNEZDO – KRALJEVSKO JEZERO
  Doručak. Slobodno vreme i fakultativni celodnevni izlet Kraljevsko jezero-Berchtesgaden-Orlovo gnezdo. Pauza za kafu i šetnju na čarobnom Kraljevskom jezeru. Pokraj Berhetesgadena putnici će imati priliku za spektakularni doživljaj – obilazak rudnika soli aktivnog od 16.veka: da se obučeni u rudarsko odelo vozićem, a zatim 40m dugim toboganom, spuste u rudarsko okno, plove po podzemnom jezeru i nauče o starim tehnikama eksploatacije belog zlata nad kojom su imali monopol isključivo vladari. U slobodno vreme, pored šetnje živopisnim ulicama u Berchtesgadenu mogu posetiti Dokumentacioni centar i videti ostatke nacističkih bunkera. Sledi odlazak do Orlovog gnezda sa koga se pruža dramatičan pogled na okolinu. Čuvena planinska kuća Adolfa Hitlera, koju su Amerikanci prozvali Orlovo gnezdo, na visini od 1834 metara, s lavirintom podzemnih bunkera u planini, i danas je u skoro izvornom obliku, a u njenom podnožju, je nekada bila Hitlerova zimska rezidencija i uzletište za avione. Polazak za Srbiju u večernjim satima. Noćna vožnja.

  5. DAN BEOGRAD
  Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

  U PRIPREMI

  -Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate-

  Način plaćanja:
  – Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA Mayak Tours-a
  – Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina

  Aranžman Minhen putovanje obuhvata:
  – Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja;
  – 2 noćenja sa doručkom u hotelu Bento Inn Munich Messe 3* u Minhenu ili sličnom;
  – Razgledanje Salcburga i Minhena prema programu;
  – Usluge vodiča u svakom autobusu;
  – Troškove organizacije putovanja.

  Aranžman Minhen putovanje ne obuhvata:
  Fakultativne izlete:
  – Outlet village Ingolštat 10 EUR / 5 EUR (deca do 12 godina)
  – Audijev muzej automobila 7 EUR
  – Večera u pivnici 25 EUR
  – Izlet Berhtesgaden-Orlovo gnezdo-Kraljevsko Jezero: 40 EUR (cena uključuje prevoz prema programu izleta, usluge vodiča pratioca, vožnju posebnim autobusom i liftom do Orlovog gnezda); minimum za realizaciju izleta 20 osoba, prijave prilikom uplate aranžmana, plaćanje na licu mesta
  – Ulaznica za rudnik soli Berchtesgaden 25 EUR
  – Ulaznica za Dokumentacioni centar i bunkere 3 EUR, vise informacija na https://www.obersalzberg.de/en/exhibition/bunkeranlage/
  – Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
  – Individualne troškove putnika

 • NAPOMENE:
  Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
  Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
  Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
  U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
  Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
  U slučaju rezervacije više od 5 mesta istovremeno, molimo vas da kontaktirate našu poslovnicu za popuste, kako bi sa agencijom proverili da li ima dovoljno mesta.
  Ovaj program rađen je na bazi 45 putnika koji plaćaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.

  Uz program Minhen putovanje važe Opšti uslovi putovanja – Mayak Tours, Beograd, licenca Ministarstva turizma OTP 37/2022.

  Cenovnik br 2. od 10.03.2020.

Call Now ButtonKlikni da pozoveš