Trajanje: U PRIPREMI 6 dana / 5 noćenja
Lokacija: Moskva, Rusija
Cena: cena u pripremi
Rezerviši
 • Moskva avionom leto 2021

   avgust 2021.

  6 dana / 5 noćenja / avionom

  CENA ARANŽMANA 669 EUR
  FIRST MINUTE CENA U PRIPREMI

  -Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate-

  PROGRAM PUTOVANJA:

  1. dan: Beograd – Moskva
  Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla, Beograd, dva sata pre leta. Direktan let za Moskvu u 19:10h. Dolazak u Moskvu na aerodrom Demodedovo u 23:00h po lokalnom vremenu.  Transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.

  2. dan: Moskva
  Doručak. Odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom. Grad od preko 15 miliona stanovnika, koji je nekada bio utvrđenje. Od 1073. godine do danas, grad na reci Moskvi postepeno je dobijao neke od najpoznatijih svetkih građevina, koje su i spomenici umetnosti arhitekture. Vožnja pored Crkve Hrista spasa, Boljšoj teatra, Arbat ulice, Kremlja… Fakultativni izlet u Kremlj i šetnja Crvenim trgom, Aleksandrovskim parkom i posmatranje smene straže. Znate li da zlatne kupole i vrhove Kremaljskih kula i danas čuvaju sokolovi? To će nam objasniti naš vodič koji će nas provesti i kroz impozantne crkve i pokazati nam Cara svih zvona.  Povratak u hotel i slobodno vreme. Noćenje.

  BESPLATNO: Panoramsko razgledanje Moskve

  3. dan: Moskva- Sergejev Posad – Moskva
  Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak do Sergijevog posada i manastira Svete Trojice, najznačajnijeg i najspektakularnijeg manstirskog kompleksa Ruske pravoslavne crkve. Manastir je osnovao Sveti Sergej Radonješki u 14. veku. Ikona Svete Trojice, koja je slikana za ovaj manastir jedna je od najpoznatijih i najlepeših ikona pravoslavnog sveta. Manastir ima status carske lavre, a ikonopisac je bio čuveni ruski umetnik Andrej Rubljov. Interesantno je da u manastiru možete probati originalno manastirski kvas. Povaratak u hotel. Fakultativni odlazak na večeru na brodu i krstarenje rekom Moskvom. Povratak u hotel. Noćenje.

  4. dan: Moskva – Metro, Caricino, Kolomensko
  Doručak. Slobodno vreme i fakultativni odlazak na turu metroom, koji je po broju putnika drugi najveći na svetu. Metro stanice u centralnom delu grada predstavljaju umetnička dela, i mi ćemo vas u okviru ture povesti u njihov obilazak. Posle ture slobodno vreme ili fakultativni odlazak u dvorski kompleks Kolomensko i unutrašnji obilazak Palate cara Alekseja Mihailoviča , koji je izgrađen za poterbe carica Katarine i Irine Godunov/Aleksandre. Noćenje.

  5. dan: Moskva
  Doručak. Slobodno vreme i fakultativni odlazak do Izmailovskog Kremlja. Izmailovski dvorac predstavlja jedinstveni spoj umetničkog kampusa i narodne pijace. Ceo kompleks izgrađen je uglavnom od drveta, u stilu ruskog srednjevegovnog dvorca ali sa elementima „ruske secesije“, tj. sa puno živopisnih detalja. I sama njegova arhitektura predstavlja umetničko delo. Živopisna pijaca nudi sve – od hrane do suvenira, a unutrašnji prostor rezervisan je za galerije, muzeje i restorane i živopisnu “buvlju” pijacu. Slobodno vreme ili fakultativni obilazak Tetrajkovski galerije.  Noćenje.

  6. dan: Moskva – Beograd
  Doručak. Odjavljivanje iz hotela. Fakultativni izlet do ogromnog parka industrijskih dostinuća Sovjetskog saveza VDNH i muzja Kosmonautike gde možete videti spejs šatl Buran kao i originalne svemirske letilice i svu opremu kosmonauta. Transfer do aerodroma. Direktan let iz Moskve do Beograda u 16:20h po lokalnom vremenu. Sletanje u Beograd 18:10h po lokalnom. Kraj programa.

  Moskva leto – avgust 2021

  Avgust 2021.

  6 dana / 5 noćenja / avionom

  CENA ARANŽMANA 669 EUR
  FIRST MINUTE CENA 525 EUR

  -Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.-

  Način plaćanja:
  – Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 45 dana pre početka aranžmana za Moskva leto 2021.
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA Mayak Tours-a
  – Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina, American express

  Moskva leto 2020 obuhvata:
  – Međunarodne letove Beograd – Moskva – Beograd (direktan let, ekonomska klasa)
  Aerodromske takse u zemlji i inostranstvu – (aerodromske takse podložne su promenama, jer su u isključivoj nadležnosti aerodorma,i ne zavise od agencije niti avio prevoznika. S tim u vezi moguća je i korekcija cene ukoliko dođe do promena cena aerodromskih taksi ili YQ taksi za promenu cena goriva),
  – Transfere aerodrom – hotel i hotel – aerodrom,
  – Smeštaj na bazi 5 noćenja sa doručkom u hotelu Holiday Inn Express Moskva 3* ili hoteli iste ili više kategorije u Moskvi u ½ i 1/3 sobama,
  – Panoramsko razgledanje Moskve
  – Usluge licenciranog turističkog vodiča tokom trajanja putovanja
  – Troškove organizacije putovanja.

  Moskva leto 2021 ne obuhvata:
  – Međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
  – Doplata za 1/1 – isključivo na upit (105 eur),
  – Individualne troškove putnika.

  – Fakultativne izlete (CENE FAKULTATIVNIH IZLETA ZAVISE OD LOKALNIH PRUŽALACA USLUGA I PODLOŽNE SU PROMENI SVE DO SLANJA UPITNIKA PUTNICIMA):

  – Kremlj i Crveni trg, 60 EUR (prevoz autobusom, lokalni vodič, ulaznice),

  – Poseta Tetrjakovski galeriji 40 EUR (lokalni vodič, ulaznice).

  – Krstarenje Moskvom uz večeru 59 EUR (prevoz metroom, lokalni vodič, večera, ulaznice).

  – Sergeijev posad + Manastir 55 EUR (prevoz autobusom, lokalni vodič, ručak, ulaznice).

  – Paket Sergijev posad+Krstarenje Moskvom uz večeru 100 EUR (prevoz autobusom , lokalni vodič, ulaznice).

  – Poseta kompleksu Kolomenskoe i ulaz u palatu 35 EUR (prevoz metroom, vodič, ulaznice)

  – Turu razgledanja metroa sa lokalnim vodičem 25 EUR (prevoz metroom, ulaznice za metro, vodič).

  – Poseta muzeju Kosmonautike i parku VDNH 40 EUR (prevoz autobusom, ulaznice),

  – Paket Izmailovski Kremlj i buvlja pijaca sa posetom muzeju votke + poseta kompleksu Kolomensko i ulaz u Palatu 65 EUR (prevoz metroom, lokalni vodič, degustacija votke + meze, ulaznice),

  – Izmailovski Kremlj i buvlja pijaca sa posetom muzeju votke 39 EUR (prevoz metroom, lokalni vodič, degustacija votke + meze, ulaznice),

  – Paket Izmailovski Kremlj i buvlja pijaca sa posetom muzeju votke  + Tetrajkovski galerija + ručak 90 EUR (prevoz metroom, lokalni vodič, degustacija votke + meze, RUČAK ulaznice),

  NAPOMENA:
  *Prijavljivanje i plaćanje izleta obavezno je prilikom uplate aranžmana, na licu mesta nije moguće! Za realizaciju ovih izleta potrebno je najmanje 10 prijavljenih učesnika. (U slučaju manjeg broja putnika, izleti bi mogli da budu izvedeni uz korigovanje cene).Za večeru i krstarenje rekom Moskvom nema ograničenja u broju putnika.

  Minimalan broj putnika za Moskva avionom leto 2021: 15

  Prevoznik: RED WINGS

  SLIKE

 • Moskva leto 2021

  Napomena: moguće su promene kod polaznog i povratnog leta. U slučaju promene putnici će biti pravovremeno obavešteni.
  Za državljanje Republike Srbije nije potrebna viza za ulazak u Rusku Federaciju.
  Strani državljani dužni su se sami informišu o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu spoljnih poslova ili ambasadi zemlje u koju se putuje.
  Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informišete na službenoj stranici Ministarstva spoljnih poslova republike Srbije www.mfa.gov.rs

  Minimalan broj putnika za Moskva leto 2020: 15

  PREVOZNIK: Red Wings

  NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:
  MOSKVA: Hotel Holiday Inn Express 3* Baumanskaya nalazi se u Moskvi, 5 km od olimpijskog stadiona, 6 km od Crvenog trga, mauzoleja Lenjinai tržnog centra GUM.Hotel ima bar i sobe sa besplatnim WiFi pristupom. Sobe su opremljene plazma TV-om sa satelitskim kanalima, frižiderom, samovarom i radnim stolom. Sve sobe u hotelu sa privatnim kupatilom i opremljene su klima uredajem. Dorucak je na bazi švedskog stola.

  NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
  U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata. Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator će proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogućnosti da garantuje za iste.
  Agencija zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima, iste kategorije.

  NAPOMENE:
  Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 10 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje već prijavljenih putnika ne podleže povraćaju uplaćenih sredstava. Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa Moskva leto 2021 zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska…) Putnici koji imaju za cilj putovanja i posetu pojedinim institucujama, savetujemo da se putem interneta informišu o radnom vremenu istih kao i o tome da li je potrebna rezervacija termina za posetu. Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja Moskva leto 2021 usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta, radovi na putu…. Za sve ove slučajeve, ukoliko na strani putnika dođe do bilo kakve štete i/ili nepredviđenih troškova usled nepoštovanja navedenih uputstava i napomena, organizator putovanja ne snosi odgovornost već celokupan iznos štete i/ili dodatnih troškova snosi putnik.
  Potpisnik ugovora o putovanju Moskva leto 2021 ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Od momenta prijavljivanja, stvaraju se administrativni troškovi organizatora putovanja. Organizato zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor. Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni. Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta i njihovu validnost. Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novčana sredstva (kartice , gotovina…), kao i međunarodno zdravstveno osiguranje. U slučaju uvođenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme potrebnu dokumentaciju, a o uslovima i palćanju viziranja će naknadno biti obavešteni. Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto okupljanja za oldazni i povratni let. Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Za državljane Srbije ne postoji vizni režim za navedene zemlje u program. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
  Aranžman Moskva leto 2021 je rađen na bazi minimum 15 prijavljenih putnika.

  UZ ARANŽMAN Moskva leto 2021 VAŽE OPŠTI USLOVI ORGANIZOVANJA PUTOVANJA AGENCIJE Mayak Tours LICENCA MINISTARSTVA TURIZMA OTP 37/2022.

  Cenovnik broj 1. od 22.04.2020.

Call Now ButtonKlikni da pozoveš