Trajanje: 06/13.01.2018. - 7 noćenja
Lokacija: Passo del Tonale - Ponte di Lenjo, Italija
Cena: od 475€
Rezerviši
 • PASSO TONALE – ITALIJA 2018.

  Termin: 06./13. januar 2017.

  SKIJANJE U ITALIJI – AVIONOM IZ NIŠA

  Pitomi i šumoviti predeo Passo del Tonale i Adamelo ski centra nude široke mogućnosti za zaljubljenike u zimske sportove. Ovo potpuno modernizovano, dobro opremljeno skijalište, nudi 100 km alpskih i 22 km nordijskih staza za sve nivoe skijanja, od početničkog do profesionalnog i akrobatskog. Ski centar je smešten na 1883 mnv, te garantuje sneg tokom cele ski sezone, a zajedno sa nešto nižim gradićem Ponte de Legno 1256 mnv i još nižim centrom Temu 1155 mnv čini Adamelloski regiju sa ukupno 100 km staza i skijalištem koje se prostire od najniže tačke na 1121 mnv do čuvenog glečera Presena na 3100 mnv.

  Direktna skijaška veza, nova gondola, povezuje ski centre Tonale i Ponte de Legno, omogućava da i neskijaši, pored skijaša i bordera, uživaju u ovom prostranstvu i prelepom ambijentu italijsnkih Alpa. Svih 100 km staza su povezane u jedan sistem, a visina im varira od 1.121 m do 3.000 m od sela Temu preko Presena glečera sa Pontedilenjom i Paso Tonaleom između. Od Presena glečera do Pontedilenja nalazi se jedna od najdužih staza u Evropi – 11 km bez zaustavljanja.

  U samom ski centru Passo Tonale postoji besplatna shuttle bus kružna linija na svakih 30 min i omogućava gostima smeštajnih objekata lak pristup do ski liftova.
  Ako Vam ni ovih 100 km ski staza nije dovoljno, postoji mogućnost da skijate u mnogo većoj ski regiji, sa ukupno 380 km staza i Superskirama ski pasom. Ovu ogromnu ski oblast čini ukupno 8 ski centara (Madonnadi Campiglio, Pinzolo, Folgarida-Marilleva , Peio, Passo Tonale-Ponte de Legno, Andalo, Monte Bondone, Folgaria-Lavarone).

  MAPA SKIJALIŠTA

  PAKET ARANŽMAN:

  AVIO PREVOZ IZ NIŠA + TRANSFERI + SMEŠTAJ + SKI PASS…već od 475

  Termin06. / 13. januar 2018.
  Mesto polaskaNiš – aerodrom “Konstantin Veliki”

  Residence Tonale 3

  Dvosobni apartman za 6 osoba475 €
  Dvosobni apartman za 5 osobe 485 €
  Dvosobni apartman za 4 osobe 539 €
  Jednosobni apartman za 4 osobe499 €
  Jednosobni apartman za 3 osobe559 €
  Jednosobni apartman za 2 osobe599 €

  Residence Gran Baita

  Studio za 4 osobe479 €
  Studio za 3 osobe519 €
  Studio za 2 osobe579 €

  Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate. Banka Intesa za efektivu na dan uplate

  POPUSTI ZA DECU:
  – Deca do 1,99 god-borave u smeštaju BESPLATNO, plaćaju samo avio kartu i transfer po ceni od 130 EUR.
  – Deca od 2-7,99 god (rođena posle 30.11.2009. god) – plaćaju paket aranžman po ceni od 269 EUR.
  – Deca 8-15,99 god (rođena posle 30.11.2001. god)- plaćaju cenu paket aranžmana po ceni od 369 EUR.

  SKI OPREMA:
  – Klijenti imaju mogućnost da ponesu svoju ski opremu (skije/štapove/pancerice) i da doplate ski prtljag u avionu po ceni od 40 €/pravac.
  – Klijenti imaju mogućnost da iznajme/rentiraju ski opremu u ski centru, a da tu uslugu rezervišu i plate u agenciji najkasnije 21 dan pre početka putovanja po sledećem cenovniku:

  6-dnevno iznajmljivanje ski opremeOdrasliDeca do 1,40 m visine
  Skije, štapovi I cipele (Kompletna oprema)60 EUR 45 EUR
  Skije I štapovi55 EUR 40 EUR
  Kaciga12 EUR 12 EUR

 • PROGRAM PUTOVANJA:

  Subota, 06. januar 2018. Sastanak putnika na niškom aerodromu “Konstantin Veliki” u 11:45h, 2 sata pre planiranog leta. Let FR4672 iz Niša u 13:45h. Let traje oko 1.50h. Sletanje u Bergamo u 15:35h. Organizovan transfer autobusom od aerodroma do ski centra. Dolazak u Passo Tonale u kasnim popodnevnim časovima. Preuzimanje ključeva i smeštaj u apartmane. Noćenje.
  07.-12.januar 2018. Boravak u izabranom apartmanu na bazi najma. Šestodnevno skijanje Passo Tonale-Ponte de Legno /Adamelloski/ – 100 km staza.
  13. januar 2018. Priprema za put, raspremanje apartmana, odjava. Polazak autobusom iz Passo Tonala u ranim jutarnjim časovima. Transfer od ski centra do aerodroma u Bergamu. Let FR4671 iz Bergama 11:35h. Sletanje na niški aerodrom u 13:20h. Kraj usluge.

  Preuzmite čitav program u PDF-u. Uz ovaj program važi cenovnik broj 1. od 01.09.2016.

  USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

  – Gotovinsko plaćanje – 50% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana;
  – Kreditne kartice : Visa, Dina, Maestro, Master Card (isti uslovi kao gotovina);
  – Odloženo čekovima građana: 50% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama. Rate dospevaju svakog 15-tog u mesecu, a poslednja rata dospeva najkasnije 15.03.2019. godine bez uvećanja.

  ARANŽMAN OBUHVATA:
  – Povratni avio prevoz kompanijom Ryanair na relaciji Niš – Milano Bergamo – Niš sa svim aerodromskim taksama;
  – Smeštaj u odabranom apartmanu na bazi 7 noćenja/usluga – najam;
  – Šestodnevni ski pass za ski oblast “Adamelloski” (100 km staza), skijaški kompleks koji čine: Passo Tonale, Ponte de Legno, Presena, Temu;
  – Ručni prtljag u kabini aviona do max 10 kg težine i max dimenzija 55x40x20cm(visina/dužina/širina) i jedna mala lična torba max dimenzija 35x20x20cm;
  – Transfer na relaciji aerodrom-smeštaj-aerodrom;
  – Troškove pratioca grupe;
  – Troškove organizacije putovanja.

  ARANŽMAN NE OBUHVATA:
  – Boravišna taksa – 0.70 € dnevno (plaća se u agenciji);
  – Doplata za dodatni prtljag dimezija 119x119x81cm (max težine do 15 kg-50 EUR/do 20 kg-60 EUR) i OPCIONO za skijašku opremu (max težine do 20 kg-80 EUR) – raspitati se u agenciji;
  – Obavezan depozit za ski karticu od 5 EUR koji se refundira poslednjeg dana skijanja;
  – Obavezan depozit za najam apartmana (depozit se vraća, sredstva na kartici se odblokiraju prilikom razduživanja apartmana, ukoliko nema oštećenja) – 100 € po apartmanu, plaća se na licu mesta isključivo kreditnom karticom;
  – Obavezno čišćenje apartmana, cena po apartmanu – 50 eur/dvosobni app, 55 eur/trosobni apartman – plaćanje u agenciji;
  – Doplata za posteljinu i peškire (opciono, nije obavezno) po osobi – posteljina/10 eur, posteljina, peškiri i kuhinjske krpe – komplet/15 eur;
  – Međunarodno zdravstveno osiguranje sa ski rizikom;
  – Individualne troškove

  POSEBNE NAPOMENE:
  – Za neskijaše cena se umanjuje 130 € od cene paket aranžmana.
  – Ukoliko kod rezervisanog turističkog aranžmana i avio karte dođe do promene imena i prezimena putnika, ta promena se plaća 110 EUR (po zvaničnom cenovniku avio kompanije).

  OPŠTE NAPOMENE:
  – Proveriti 2 dana pre putovanja tačno mesto sastanka i vreme poletanja aviona,
  – Besplatni prtljag – 1 (jedan) ručni prtljag po osobi koji se unosi u avion (svaki kilogram preko dozvoljenog se dodatno naplaćuje). Nije dozvoljeno imati u ručnom prtljagu oštre predmete (makaze, nož, pincetu…) i tečnost preko 100 ml.
  – Dodatni prtljag koji ide uz doplatu može da teži 15 kg ili 20 kg i plaća se u agenciji pri rezervaciji aranžmana.
  – Agencija ne snosi odgovornost ukoliko je klijent prekoračio dozvoljene dimenzije i maksimalnu dozvoljenu težinu prtljaga prilikom čekiranja na aerodromu.
  – Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
  – Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva na aerodromu, promene satnice letenja avio kompanije, prepreka na autoputu tokom transfera…).
  – Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
  – Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred.
  – Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.
  – Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.
  – Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.
  – Preporuka je, da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju …) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
  – Vreme poletanja aviona određuje avio kompanija. Vremena poletanja i sletanja aviona su data po lokalnim vremenima.
  – U avionu na navedenoj liniji nisu uključeni obroci.
  – Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja

  MINIMUM ZA REALIZACIJU PROGRAMA PUTOVANJA JE 20 PUTNIKA. KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA U SLUČAJU OTKAZIVANJA ARANŽMANA OD STRANE ORGANIZATORA JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.
  Uz ovaj program važe opšti uslovi organizovanja putovanja SKI & SUN Travel licenca ministarstva turizma OTP 381/2010. čiji je Mayak Tours ovlašćeni prodavac
  račun br. 160-380906-18

 • Opis smeštaja:

  Residence TONALE 3 – Rezidencija je udaljena 300 m od ski lifta “Valbiolo” i oko 450 m od

  centra mesta. Rraspolaže jednosobnim i dvosobnim apartmanima za smeštaj gostiju. Gosti rezidencije mogu koristiti besplatan shuttle prevoz do centra ili ski lifta, a najbliža stanica je prekoputa rezidencije, ispred hotela “Sporting”. Najbliža prodavnica je udaljena oko 150 m.

  – Jednosobni apartman za 2 do 4 osobe (na dva nivoa) – dnevni boravak sa sofom na razvlačenje, spavaća soba sa francuskim ležajem, opremljena kuhinja, kupatilo sa tušem.

  – Dvosobni apartman za 4 do 6 osoba (na dva nivoa) – dnevni boravak sa sofom na razvlačenje, spavaća soba sa francuskim ležajem, soba u na spratu sa dva singl ležaja ili prostorija sa krevetom na sprat, opremljna kuhinja, kupatilo sa tušem.

  Residence GRAN BAITA nalazi se na ulazu u ski centar. Raspolaže studijima za smeštaj 2-4 osobe. Gosti rezidencije mogu koristiti besplatan shuttle prevoz do ski lifta. Najbliža bus stanica je udaljena 300 m od rezidencije. Najbliža prodavnica je udaljena oko 150 m.

  – Studio za 2-4 osobe – jedna prostorija sa sofom na rasklapanje i krevetom na sprat. Opremljena kuhinja, kupatilo.

Call Now ButtonKlikni da pozoveš