Trajanje: 01. - 04. maj / 4 dana / 3 noćenja
Lokacija: Nacionalni park Durmitor – Crno jezereo – Budva – Kotor – Perast – Dubrovnik – Ostrog 
Cena: 209 €PROMO CENA DO 20.04. : 139 €
Rezerviši

 • MIRIS PROLEĆA NA SUNČANOM JADRANU
  BEČIĆI
  sa obilascima
  Nacionalni park Durmitor – Crno jezero – Budva – Kotor – Perast – Dubrovnik – Ostrog
  4 dana / 3 noćenja / autobusom

  TERMINHOTELCENAPROMO CENA
  01.05. – 04.05.2024.Bečići 2* 209 €139 € do 20.04.

  PROGRAM PUTOVANJA:

  1. dan sreda 01.05. BEOGRAD  – NACIONALNI PARK DURMITOR – BEČIĆI
  Polazak sa Novog Beograda, Skejt park, pored Brankovog mosta, preko puta TC Ušće (bivša okretnica autobusa 43, a sadašnje stajalište autobusa br 60) u 00:15 h (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje SMS obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska). Vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti. U jutarnjim časovima dolazak u Nacionalni park „Durmitor“ u čijem se sastavu nalazi čuveni most na Đurđevića Tari dug 365 a visok 168 metara. Pauza za šetnju mostom, doručak i kafu u nekom od restorana sa pogledom na most i prelepu prirodu. Nastavak puta i kraća vožnja do mesta Žabljak koje je deo najpoznatijeg crnogorskog turističkog centra Durmitora. Obilazak Crnog jezera, okruženog crnim borom što u celini čini jedinstvenu nestvarnu prirodnu lepotu. Nastavak putovanja ka Bečićima. Smeštaj u hotel. Noćenje.

  2. dan čevrtak 02.05. BEČIĆI – KOTOR (fakultativno)  – PERAST(fakultativno)  – BUDVA (fakultativno) –  BEČIĆI
  Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog izleta do Boke Kotorske. Polazak za Kotor, panoramsko razgledanje Bokokotorskog zaliva. Dolazak u Kotor. Šetnja kroz stari grad, grad izuzetne lepote i kulturno istorijskih vrednosti, upisan na UNESCO listu svetske kulturne baštine. Slobodno vreme. Mogućnost fakutativnog odlaska na vožnju brodom od starog grada Perasta do ostrvca Gospa od Škrpjela. Šarmantno ostrvce koje se smatra jednom od glavnih turističkih atrakcija u ovom delu Jadrana zbog svoje lepote i legende o njegovom nastanku. U dogovoreno vreme polazak iz Kotora za Budvu. Slobodno vreme u Budvi. U dogovoreno vreme povratak u hotel. Noćenje.

  3. dan petak 03.05. BEČIĆI – DUBROVNIK (fakultativno)  – BEČIĆI
  Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog odlaska do Dubrovnika. Razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča (Stradun, gradski trg Pojana Luža, Orlandov stub, luka, palata Sponza, crkva Svetog Vlaha, zvonik, Onofrijeva česma, kule Revelin i Mulo ). Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U dogovoreno vreme povratak za Bečiće. Noćenje.

  4. dan subota 04.05.  BEČIĆI – MANASTIR OSTROG – BEOGRAD
  Doručak. 
  Napuštanje hotela i polazak na Ostrog. Manastir Ostrog, bez sumnje, najveća hrišćanska svetinja našeg kontinenta koja pomaže svima, u koju dolaze poklonici i vernici pravoslavne, rimokatoličke, protestantske i islamske veroispovesti. Poklonjenje moštima Svetog Vasilija Ostroškog uz obilazak kompleksa. Nastavak putovanja za Beograd. Dolazak u kasnim večernjim časovima u zavisnosti od situacije na putu. Kraj programa.

  ARANŽMAN OBUHVATA:
  – Prevoz autobusom turističke klase na navedenoj relaciji (mesta se određuju prema datumu uplate tj sklapanja Ugovora o putovanju),
  – Smeštaj u hotelu „Bečići“ u Bečićima, na bazi 3 noćenja sa doručkom u sobama 1/2 i 1/3,
  – Usluge turističkog vodiča / pratioca tokom putovanja,
  – Posetu Ostrogu,
  – Troškove ogranizacije putovanja.

  ARANŽMAN NE OBUHVATA:
  – Međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
  – Individualne troškove,
  – Fakultativne izlete,
  – Doplatu za jednokrevetnu sobu – 90 € / na upit,
  – Boravišnu taksu 1,5 € po osobi dnevno,
  – Doplatu za večeru u hotelu – 10 €.

  FAKULTATIVNI IZLETI:
  – Boka Kotorska i Budva  – 10 €,  (vožnja brodom Perast dodatno –  10 €),
  – Dubrovnik –  30 €.

  NAPOMENE U VEZI FAKLUTATIVNIH IZLETA:
  Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cene fakultativnih izleta su po osobi, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika. Cena izleta se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica i organizacije. Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica za muzeje i lokalitete, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta…Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, vremenskih uslova, rasporeda plovidbe brodova i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u evrima, ino partneru ili pratiocu grupe.

  OPIS HOTELA:
  SMEŠTAJ JE  U NEKOM OD NAVEDENIH HOTELA DO POPUNE KAPACITETA, ILI SLIČNOM:

  OPIS HOTELA:
  Hotel Bečići 2*  – Nalazi se na samoj plaži u Bečićima. Udaljen je oko 4 km od Budve, a povezan šetalištem sa Rafailovićima  i predstavlja idealno mesto za odmor. Hotel poseduje dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe, kao i četvorokrevetne apartmane. Svaka smeštajna jedinica poseduje sopstveno kupatilo, klima uređaj (korišćenje je uključeno u cenu), frižider, TV sa kablovskim programom. U sklopu hotela nalaze se: recepcija, restoran, fitness centar, sportski tereni (odbojka, fudbal, košarka, rukomet, mini golf, bilijar, stoni tenis) parking, dečije igralište. Ishrana u hotelu je na bazi polupansiona – doručak i večera ( švedski sto). Ležaljke u dvorištu su besplatne za goste hotela. Hotel nema lift.
  SADRŽAJI U SOBAMA: TV, klima, frižider, kupatilo.

  NAČIN PLAĆANJA:
  – Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
  – Odloženo plaćanje na rate: 40% prilikom rezervacija, ostatak (60%) na 3  jednake mesečne rate, čekovima gradjana, realizacija  svakog 10. ili 20. u mesecu
  – Plaćanje karticama: Visa, Master, Maestro, Dina
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije Mayak Tours.

  NAPOMENE O SMEŠTAJU:
  Potpisivanjem Ugovora o putovanju putnik prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u programu putovanja. Smeštaj je  u nekom od navedenih hotela do popune kapaciteta, ili sličnom. Zvanična potvrda hotela u kom će biti obezbeđen smeštaj za grupu, na bazi navedene usluge, u skladu sa najavljenom kategorijom i lokacijom, dobija se najranije 5 dana pred polazak na putovanje. U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom kao klasičan krevet.

 • NAPOMENE:
  – Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu uplate tj sklapanja Ugovora o putovanju. Prilikom pravljenja redosleda sedenja uzimaju se u obzir stariji putnici, trudnice, porodice sa decom (do 12 godina), putnici sa dokumentovanim zdravstvenim problemima… Prvi red sedišta su službena sedišta i ako nema potrebe, ne izdaju se putnicima. Putnik je dužan da prihvati sedište koje mu agencija dodeli.
  – Putnik je dužan da prilikom potpisivanja ugovora dostavi organizatoru putovanja sve tražene podatke, uključujući i broj isprave sa kojom se prelazi granica. Ukoliko prilikom potpisivanja ugovora nije dostavio traženi podatak, rok za dostavu je 48 sati.
  – Za putnike koji poseduju crveni biometrijski pasoš Republike Srbije, za ulazak u EU pasoš treba da važi minimum 3 meseca od dana povratka sa putovanja, a za ulazak u Republiku Tursku minimum 6 meseci od dana povratka sa putovanja.
  – Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
  – Ukoliko putnici izvrše doplatu za dodatno sedište u autobusu, nemaju prava na refundiranje novca nakon putovanja ukoliko u autobusu ostane još slobodnih mesta.
  – Dan pred polazak organizator putovanja šalje obaveštenje sa svim detaljima polaska. Ukoliko ne dobijete poruku obavezno kontaktirajte agenciju radi dobijanja tačnih podataka oko polaska na putovanje.
  – Zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3,5 do 4h vožnje na usputnim stajalištima, u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu.
  – Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u autobusu i u hotelskim sobama nije preporučljivo jer ni prevoznik ni hotel ne odgovaraju za iste! U slučaju obijanja autobusa, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašćenih osiguravajućih kuća. Organizator putovanja ne može odgovarati niti se organizatoru putovanja pišu prigovori u slučaju ovih nepredviđenih okolnosti.
  – Napominjemo da je putovanje grupno i tome je sve podređeno. Prema tome, potrebno je jasno sagledavanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju neutralni po svom sadržaju. Temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladno i sl. Dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje među putnicima i osećaj kolektivizma.
  – Prostor za prtljag u autobusu je ograničen i predviđena količina prtljaga po putniku je jedan kofer i jedan komad ručnog prtljaga.
  – Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu “tax free” pa Vas molimo da to imate u vidu.
  – Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…).
  – Organizator putovanja i izleta na putovanju zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih programom kao i redosleda razgledanja usled objektivnih okolnosti. Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta ili tržnih centara, prodavnica, restorana, muzeja… ne rade.
  – Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).
  – U slučaju promene u cenama prevoznika, konzularnog predstavništva i osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana.
  – Organizator ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenih ugovora o putovanju.
  – Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
  – Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 45. Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska.
  – Putnik je dužan da agenciju za slučaj potrebe pružanja određene pomoći, u pisanoj formi, na papiru ili na drugi odgovarajući način, obavesti o nedostacima smeštajnih jedinica, najkasnije u roku do mesec dana od dana utvrđivanja nedostatka.
  – Putnik može da izjavi reklamaciju na mestu koje je određeno za prijem reklamacija usmeno, telefonom, pisanim ili elektronskim putem, uz dostavu ugovora o prodatom aranžmanu. Agencija i prevoznik su dužni da potrošaču izdaju pismenu potvrdu ili elektronskim putem potvrde prijem reklamacije, a da najkasnije u roku od 8 dana od dana prijema reklamacije, pisanim ili elektronskim putem odgovore potrošaču na izjavljenu reklamaciju.

  Aranžman je radjen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnoj broja prijavljenih organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre polaska.
  Organizator putovanja Turistička agencija „Mayak tours doo“, Licenca OTP 37/2022
  Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

  Program broj 1 od 23.01.2024.

Call Now ButtonKlikni da pozoveš