Trajanje: Proleće 2021.
Rezerviši

Kombi izleti, vikend i višednevne ture

 

Srbija je ove godine najbolja i najbezbednija destinacija za letovanje! Bogata banjama, raskošnom prirodom, kulturno istorijskom spomenicima i gastronomskim poslasticama!

Na osnovu višegodišnjeg iskustva za Vas smo napravili izbor nekoliko odredišta koja zaista pružaju zanimljiv i aktivan odmor:

 

Kombi izleti, vikend i visednevne ture

*PRIMAMO VAUČERE  REPUBLIKE SRBIJE!

*ZA SVE PUTNIKE KOJIMA JE AGENCIJA  Mayak Tours IZDALA POTVRDE VAŽE I KORONA VAUČERI  

UKOLIKO ŽELITE DA LETUJETE U SRBIJI VAN NAŠIH ARANŽMANA, POGLEDAJTE  CENOVNIKE HOTELA SA KOJIMA MI SARAĐUJEMO KLIKOM NA LINK:

HOTELI I APARTMANI U SRBIJI

 

Zašto Srbija?

 

Zao što volimo naše. Zato što smo agencija specijalizovana za aranžmane u zemlji. Zato što iza sebe imamo decenijsko iskustvo. Zato što negujemo dugu saradnju i poverenje sa lokalnim partnerima. Zbog mirisa jorgovana duž Ibra. Zbog vina iz Župe, Krajine, Bačke i sa Fruške gore. Zbog velikog Dunava i male Semeteške reke. Zbog krivudavog Uvca i oblog Palića. Zbog pogleda sa Molitve i Banjske stene. Zbog moćnih zidina Manasije, Koznika i Smedereva. Zbog bajkovitog Golupca i kitnjaste Subotice. Zbog svih tajni koje Beograd krije. Zbog dalmatinskog pršuta sa Zlatibora, magarećeg sira iz Srema perkelta iz Bačke. Zbog konja na Pešteri, mangulica u Zasavici, zbog zlata u Peku. Zato što od Srbije nema lepše!

Call Now ButtonKlikni da pozoveš